Profil: russiantonik
Despre
Utilizator: russiantonik
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Thursday, July 31, 2014
Ultima vizita: Saturday, November 25, 2017 7:49 PM
Numarul de postari: 119
[0.01% din toate postarile / 0.04 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 40
Postat: Wednesday, October 25, 2017 8:33 PM
Buna seara,burtici! Ma primiti si pe mine? Sunt insarcinata in 6 S 5 zile saptamani si mai am un baietel de 2 anisori si 9 luni curand.grup

Va puup!
Subiect: Clubul aspirantelor - 45
Postat: Sunday, March 13, 2016 9:02 PM
fetelor..am tot facut..cel mai safe e sa asteot sa intarzie si...sa merg la medic sau sa fac beta! testele astea ne dau asa mari batai de cap uneori..Lol iar incapatanarea mea e uriasa,am facut teste cu 3 zile ininte de mesntruatie,e grea asteptarea
PS: am si eu trombofilie...chiar ma mir ca am ramas asa rapid! la primul bb am bebelit 9 luni si nici urma de bebe..si acum din prima? wow
Subiect: Clubul aspirantelor - 45
Postat: Sunday, March 13, 2016 8:55 PM
Hop si eu!! Fetelor,mie cm trebuie sa vina peste 2 zile. am facut 2 teste barza pana acum si abia dupa 10 minute s-a vazut ceva.,,Azi am facut barza ultrasensibil si primele 4-5 minute era doar linia de control,abia peste 10 minute a aaprut si a doua....o fi bebe? o fi linia de uscare?? daca e bebe atunci de ce asa tarziu a aparut?o fi valabil?Bye2 ps: stiu ca testele barza sunt recunoscute dupa linia de uscare care duce in eorare...
Subiect: Teste de sarcina negative, fara menstruatie! Sunt disperata!
Postat: Friday, March 11, 2016 2:30 AM
Tuta esti fata draga!Cica mi-ar fi parut rau daca ar fi trebuit sa fac o asemenea crima...vai di capu mieu! Bye2 Eu aveam 21 ani cand am ramas gravida,nici macar prin gand nu mi a trecut sa fac avort...si eram cu facultatea,nici casatoriti nu aveam,nu aveam apartament. Acum auntem casatoriti,stam cu chirie si suntem mai fericiti ca niciodata...
Subiect: Clubul aspirantelor - 42
Postat: Friday, January 15, 2016 3:42 PM
Multumesc pentru primire!!Angel Pai,eu am ramas cam dupa 1 an de incercari si..cand m-am asteptat mai putin..am ramas! Bravoo Ca sa pastrez sarcina ok a fost nevoie sa fac injectii in burta zilnic [anticoagulant clexane] eu cred ca a ajutat la conceptie si faptul ca am tinut o cura de detoxifiere inainte,sau...asa spun doctorii ca asta ar fi ajutat! PS: imi inatzrie ciculul,sa am oare surprise?:))) Eu mereu am avut ciclul la 28 de zile,chiar si dupa ce am nascut,de vreo 2 luni imi vine la 31-32 acum ....vad ca is deja in ziua 33...cred ca e o dereglare,sper sa fie ok,sa ajung la medic sa imi spuna de bine,ca mi se par suspecte dereglarile astea fara motiv. Pupici!
Subiect: Clubul aspirantelor - 42
Postat: Thursday, January 14, 2016 9:29 PM
Buna fetelor! Ma primiti si pe mine?? :D:001: Eu am nascut in februarie si acum,vrem sa ne punem iar pe treaba..ras La sfarsitul lunii merg la doctorita care m-a operat sa vad ce spune,sa vedem starea uterului,etc. Eu am trombofilie ereditara,deficit e factor II protrombina,sper sa fie cu noroc! Sper sa nu imi zica sa mai astept un an ca ,,asa se face,, Daca uterul e ok eu zic ca am voie,acum..ea decide! Pupici
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 30
Postat: Wednesday, April 8, 2015 12:30 PM
Buna burtici!! Mi-a fost dor de voi si WOW...burtici noi si burtici avansate!!Bravoo
Ce a mai trecut timpul!!Va doresc sarcina usoara!!!

Ps: abia astept pe bb 2 sa frecventez din nou pe la gravidutze..love
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 29
Postat: Tuesday, March 17, 2015 9:04 PM
Bravoo Bravoo Congrats Ynnea. Crestere usoara!! Ral...Mon...dance de acum trece parca mai greu timpul pana la marea intalnire,foarte curand o sa va tineti puii in brate! Criss,nanny si restul burticutelor... va pupacesc!
Postat: Saturday, March 7, 2015 6:39 PM
Fetele..nustiu daca maine o sa intru sa va urez La multi ani pt maine!! In cativa anisori o sa primim martisori si flori de la puii nostriHilar ! Va pup,va imbratisez si va urmaresc pe toate .ynnea,mon,ralul,nanny,si toate burticile va doresc numai bine!grup
Postat: Tuesday, March 3, 2015 6:26 PM
Buna burticute... si eu inca sunt o burticuta [dar fara bb,doar cu surplusLol ] dar astept sa treaca ceva timp si sa dau jos...

ynnea,abia astept sa vad vesti de la tine,sa ne povestesti cum a decurs!

mon,Criss,RaluK,Nanny,pupici multi si va astept la mamici!!iloveyou