Ruperea turtei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
petro
Scris: Saturday, January 10, 2009 10:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/31/2008
La meniu as schimba garnitura de la friptura. Daca tot vrei sa servesti cartofi fa-i natur sau la cuptor. Carnea de porc e destul de grea, iar in combinatie cu cartofii prajiti e bomba. Parerea mea!sorry
carla
Scris: Saturday, January 10, 2009 11:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
petro wrote:
La meniu as schimba garnitura de la friptura. Daca tot vrei sa servesti cartofi fa-i natur sau la cuptor. Carnea de porc e destul de grea, iar in combinatie cu cartofii prajiti e bomba. Parerea mea!sorry

Bine zici,Petro,cartofii natur sunt buni oricand chiar si reci,cei prajiti nu.pupici
Dar ce de pregatiri aveti voi,ce obiceiuri!La noi nu se practica nici taierea motului,nici ruperea turtei,dar macar e prilej de veselie si intalnire cu cei dragi
Noi sarbatorim maine in familie anisorul lui Bogdanel cu ceva fripturica,tortuletz si sampanie de copii,dar fara alte bazaconii
Adriana,calmeaza-te ca va fi o petrecere reusitapupici
adrianayo2003
Scris: Sunday, January 11, 2009 7:52 AM
Nivel

Inregistrat: 10/17/2007
Mama lui Rik te asteptam sarbatoare sarbatoare sarbatoare
Kiki, e super ideea ta cu aranjatul. Ai dreptate cam izolati invitatii asa cum i-am pus eu fool nici nu mi-am dat seama.
Problema e ca va ramane spatiu foarte mic intre scaune si mobila. Varianta cea mai buna ar fi sa scot canapeaua si fotoliile si sa pun scaune in jurul mesei.
Nu-i cumpara nasa hainutele? Nu i-am cumparat inca nimic eu !!!
Petro, Carla aveti dreptate cu friptura si cartofii prajiti. Eu am zis cartofi prajiti pt ca vroiam sa iau dinaceia la punga semipreparati care se fac in 3 min, dar acum mi-am dat seama ca sunt si pt. cuptor semipreparati.
Bogdanel, LA MULTI ANISORI !!! birthday birthday
Habar nu am cum se fac cei natur: se fierb cartofii si....sorry1
Fetelor va asteptam si pe voi la motz!!! wav
petro
Scris: Sunday, January 11, 2009 8:38 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
adrianayo2003 wrote:
Habar nu am cum se fac cei natur: se fierb cartofii si....

Se taie cuburi, se amesteca cu putin ulei, sare dupa gust si patrunjel verde tocat marunt. pupici
carla
Scris: Sunday, January 11, 2009 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
petro wrote:

Se taie cuburi, se amesteca cu putin ulei, sare dupa gust si patrunjel verde tocat marunt. pupici

Eu stiu ca se fierb taiati in cuburi mari(in 4 sau in 2 depinde cat sunt de mari)
raly
Scris: Sunday, January 11, 2009 9:25 AM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Ana
Scris: Sunday, January 11, 2009 2:51 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
adrianayo2003 wrote:
Mama lui Rik te asteptam sarbatoare sarbatoare sarbatoare
Kiki, e super ideea ta cu aranjatul. Ai dreptate cam izolati invitatii asa cum i-am pus eu fool nici nu mi-am dat seama.
Problema e ca va ramane spatiu foarte mic intre scaune si mobila. Varianta cea mai buna ar fi sa scot canapeaua si fotoliile si sa pun scaune in jurul mesei.
Nu-i cumpara nasa hainutele? Nu i-am cumparat inca nimic eu !!!
Petro, Carla aveti dreptate cu friptura si cartofii prajiti. Eu am zis cartofi prajiti pt ca vroiam sa iau dinaceia la punga semipreparati care se fac in 3 min, dar acum mi-am dat seama ca sunt si pt. cuptor semipreparati.
Bogdanel, LA MULTI ANISORI !!! birthday birthday
Habar nu am cum se fac cei natur: se fierb cartofii si....sorry1
Fetelor va asteptam si pe voi la motz!!! wav
daca asi sta aprope sincer asi venii...sa te distrezi si pentru mine si sa papati si pentru mine!!ras ras pupici pupici pupici pupici
adrianayo2003
Scris: Sunday, January 11, 2009 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/17/2007
Petro, Carla, Raly, multumesc pentru sfaturi pupici pupici pupici
Mama lui Rik, o sa ne distram si papam si pentru voi !!!
Rody
Scris: Sunday, January 11, 2009 9:02 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Mama ,cand va aud cu ruperea turtei ,cu taiera motului.Eu nu ia-m taiat nimic lu Elo si nici lui Sole nu o sa-i fac nimicras ras ras Aici nu eobiceiul astaras
Succes celor care respectati acesta traditiepupici
ilioara
Scris: Saturday, April 11, 2009 8:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2009
si noi ii luam motul lui Iusti azi dar masa o vom face dupa Paste pupici
S.ELENA
Scris: Sunday, April 12, 2009 1:17 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Asteptam poze mami, sa nu ne uiti!!!!topai topai majoreta majoreta majoreta
cristinaflorina
Scris: Friday, July 17, 2009 10:10 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
fetelor pe 1 august facem 1 an si fix in acea zi luam si motul lui Edy.yes

Ma gindeam la meniu asa:

Aperitiv: muschi file, cascaval, rosii umplute cu vinete, ardei umpluti cu brinza, masline castraveti, icre
Felul 2: Friptura de porc si pulpe de pui la cuptor cu garnitura de pelete de cartofi gogosari si castraveti (si poate cabanos)
Desert: Tort (inca nu m-am hotarit de care), tarta cu visine, niste prajiturele cumparate, alune
Bauturi: Wisiki, Vin, Bere, Sucuri, Apa minerala

Ce ziceti e ok e suficient?

Astept pareri sugestii. O sa fie cam 12 persoane.
Lilly of the valley
Scris: Sunday, July 19, 2009 11:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
la capitolul alimente: in locul gogosarilor si castravetilor as introduce o salata, e vara si e mai racoritoare. cu siguranta doamnele o vor prefera. si tot pt. doamne as lua o bautura fina, tot racoritoare, putin alcoolizata. nu stiu despre alte doamne, dar eu zic pas la bere, vin, mai ales wisky. si bineinteles, apa plata.
Anelise
Scris: Wednesday, April 28, 2010 12:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Am ajuns si noi la acesta etapa. angel Deja am inceput sa ma gandesc cat de cat la organizare. Am vorbit cu o matusa si se pare ca in zona noastra exista doar motzul, nu si ruperea turtei. Asa ca o sa ne rezumam la taierea motzului, vestita tavita si vreau sa dau si colacii la nasi ca sa scap de o grija pe viitor. thumright Nu prea stiu cu acesti colaci cum sta treaba. Adica ce se da exact? oare Se mai da si vreun cadou ca vad ca mai nou pe la toate evenimentele se tot dau cadouri! scratch

Edit Am gasit la celalalt topic explicatia colacilor, dar eu tot am o treaba cu vestitul cadou! oare
danab
Scris: Wednesday, April 28, 2010 1:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Liz wrote:
Am ajuns si noi la acesta etapa. angel Deja am inceput sa ma gandesc cat de cat la organizare. Am vorbit cu o matusa si se pare ca in zona noastra exista doar motzul, nu si ruperea turtei. Asa ca o sa ne rezumam la taierea motzului, vestita tavita si vreau sa dau si colacii la nasi ca sa scap de o grija pe viitor. thumright Nu prea stiu cu acesti colaci cum sta treaba. Adica ce se da exact? oare Se mai da si vreun cadou ca vad ca mai nou pe la toate evenimentele se tot dau cadouri! scratch

Edit Am gasit la celalalt topic explicatia colacilor, dar eu tot am o treaba cu vestitul cadou! oare

Cand am dat colacii pentru Miruna (de fapt un colac mare, facut la comanda), l-am incarcat cu fructe, 1 l ulei, 1 kg zahar si 1 kg orez, l-am acoperit cu o esarfa, un set de pat pt familie si un costumas pt baietelul lor.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.