Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| multumesc frumos, cred ca fiecare copil are ceva a lui aparte, toti sunt dragalasi |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Anemona, esti o printesa frumoasa.
Mami, te-as ruga un lucru: Exista sectiuni speciale unde ne laudam cu copii nostrii, in functie de categoria de varsta la care sunt. Pt Anemona poti pune poze aici. Hai sa lasam acest topic pt evenimentul special pt care a fost creat, adica pt ruperea turtei. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Si noi ne pregatim sa-i luam motzul. As vrea sa iau farfurii, coifuri, pahare, servetele, fluiere etc. din acelea cu desene pentru motz. O sa participe la petrecere parintii, bunicii, nasii, unchii si 2 prieteni de familie. Oare arata "aiurea" sa le pun coifuri in cap?
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| adrianayo2003 wrote:Si noi ne pregatim sa-i luam motzul. As vrea sa iau farfurii, coifuri, pahare, servetele, fluiere etc. din acelea cu desene pentru motz. O sa participe la petrecere parintii, bunicii, nasii, unchii si 2 prieteni de familie. Oare arata "aiurea" sa le pun coifuri in cap?
De ce sa arate aiurea? Cand sa ne "maimutarim", daca nici la petreceri nu o facem? Spor la pregatiri si petrecere frumoasa! |
|
| TeosOf, multumesc pentru sfat Eram nedumerita. Ma gandeam sa nu para aiurea:018: sa le pun coifuri in cap la adulti. Bebei nu cred ca voi avea. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Si noi,incepem sa ne facem planuri pentru taierea motului ! Mai avem o luna si ramanem fara mot :018: ! Fetelor,dar eu nu mai inteleg...ruperea turtei si taierea motului e acelasi lucru ? Si nu se taie motul dintr-un singur loc?Se taie din patru locuri,ca asa am citit,ca au facut la unii puiuti ?? Poate ne ajutati si pe noi cu idei,voi care ati trecut prin asta! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| deea3184 wrote:Si noi,incepem sa ne facem planuri pentru taierea motului ! Mai avem o luna si ramanem fara mot :018: ! Fetelor,dar eu nu mai inteleg...ruperea turtei si taierea motului e acelasi lucru ? Si nu se taie motul dintr-un singur loc?Se taie din patru locuri,ca asa am citit,ca au facut la unii puiuti ?? Poate ne ajutati si pe noi cu idei,voi care ati trecut prin asta!
In unele zone, in loc de taierea motzului se rupe turta la fetite. Deci ori una, ori alta. Obiceiurile difera mult, asadar tu faci cum stii sau cum stiu nasii. Alexiei i-au taiat din 4 locuri, in semnul crucii. Spor la pregatiri!
Adriana, toate petrecerile Alexiei au fost cu coifuri si pentru adulti... trompetzele... farfurii si pahare haioase. Sa stii ca cei mari s-au distrat la fel de mult ca si copiii, au fost foarte apreciate. Chiar si de strabunici. |
|
| Kali multumesc pentru incurajari. Acum am alta problema, se pare ca voi avea mai multi invitati decat m-am gandit eu. Vom fi cam 16-18 persoane si vom fi cam inghesuiti in sufragerie. O sa scot fotoliile ca sa fac mai mult loc sa incapa 2 mese de 12 persoane. M-am gandit sa lipesc mesele de perete si sa le folosim doar pe o parte, cred ca e mult mai bine decat daca le pun pe mijlocul sufrageriei si abia mai ai loc sa treci + ca o parte de perete e cu mobila. cred ca inebunesc pana la motz !!! Sunt genul de persoana care ma stresez fara motiv de obicei. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, mama, calmeaza-te si pune totul pe hartie, analizeaza bine si va iesi pana la urma. Ce fel de invitati ai, adica ma refer, tineri / mai in varsta, rude / prieteni?
Doua mese de 12 persoane nu e prea mult? ca ocupi spatiul inutil si nu ai chiar atatia invitati (adica 24, cate locuri ar fi la masa). daca pui doua mese mari lipite de perete, automat va fi folosita doar o parte a mesei si pierzi spatiu. Una de 12 si una de 6 zic eu ca te-ar ajuta mai bine si ti-ar mai ramane si loc.
Te mai asteptam si cu alte detalii, poate reusim sa iti sugeram alta rezolvare.
Spor la treburi! |
|
| Kiki Asa arata sufrageria mea acum
Asa ma gandeam Pai inviatii sunt: -2 parinti tineri -3 bunici varsta a III a -2 nasi tineri -4 unchi+matusi tineri -4 prieteni tineri - 2 vecini vasta a III a
Meniul: Aperitiv: muschi file, salam uscat, cascaval, icre, masline, castraveti Friptura: ceafa de porc la gratar, cartofi prajiti, salata de varza cruda Desert:tort diplomat, chec, alune, covrigei, fructe Bauturi: vin, apa minerala, suc(cola, fanta, sprite), garone, sampanie
Obiecte de pus pe tava: telefon, bani, carte, pix, cheile de la masina, inel, inimioara, icoana, seringa, card, surubelinita, foarfeca
ASTEPT PARERI SI IDEI |
|
| Sa inteleg ca nu vreti sa ma ajutati cu idei, pareri, propuneri Sa nu credeti ca nu o sa va stresez...am 2 saptamani la dispozitie |
|
| 2 zile -fara raspuns |
|
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mamica stai linistita eu cred ca ideea cu mutarea e destul de buna dar si aperitivul vin si eu |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Adriana, eu ma gandeam cam asa, ca sa iti mai ramana putin loc si sa nu pui invitatii unii cu spatele la ceilalti, ca e neplacut. In pozitia in care i-ai pus tu, nu pot vorbi decat cu maxim 2 oameni (din stanga si din dreapta lor). Mi-am permis sa fac alta schita, vedeti daca va intra mobila asa sau va avantajeaza.
Meniul mi se pare ok, la fel si ce vei pune pe tava.
In ce il imbraci pe Alex?
|
|
|