Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Dya, Oana, Cristy, Vesna, Bontocel, Miru, Ema, va multumesc pentru cuvintele frumoase. Toate cele bune pentru voi si copiii vostri! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/29/2007 Mesaje: 782
| anemona a implinit pe 22 aprilie un anisor, a fost petrecere,nana si nanul a taiat motul fetitei sper sa va placa adynanemona attached the following image(s):

|
|

| adynanemona wrote:anemona a implinit pe 22 aprilie un anisor, a fost petrecere,nana si nanul a taiat motul fetitei  sper sa va placa
Foarte dragutza invitatia! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| La multi ani, Anemona! Sa cresti mare, frumoasa, sanatoasa si norocoasa! :801: Mami, sa postezi cateva poze! |
|

| adynanemona wrote:anemona a implinit pe 22 aprilie un anisor, a fost petrecere,nana si nanul a taiat motul fetitei  sper sa va placa
mami, incearca sa iti faci cont pe photobucket.com ca sa poti posta poze mai mari |
|

| kiki nu ma pricep, imi poti explica cum sa fac , te rog |
|

| va multumesc pt urarile frumoase adynanemona attached the following image(s):

|
|

| adynanemona wrote:kiki nu ma pricep, imi poti explica cum sa fac , te rog
Intri pe www.photobucket.com, dai click pe JOIN NOW, ca sa iti creezi contul. Iti alegi username si parola (minim 8 caractere), apoi dai NEXT STEP. La pasul urmator iti completezi datele personale si la sfarsit dai "I ACCEPT> SIGN ME UP". Si gata. Nu mai stiu, dar parca primesti si mail de confirmare.
Apoi, ca sa pui poza pe forum faci asa: upload poza (cum atasezi la forum, tot cam asa e) si apoi pui in mesaj pe forum codul IMG (al treilea de sub poza). Si gata.
Daca e ceva si nu reusesti imi zici si vedem cum facem |
|

| multumesc mult, incerc acum sa vad ce iese |
|

| Succes!
 |
|

| am completat tot ,dar la un moment dat apare:see this weirdcade si mai josre-type it here ce completez acolo |
|

| adynanemona wrote:am completat tot ,dar la un moment dat apare:see this weirdcade si mai josre-type it here  ce completez acolo
Codul ala ciudat... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Eu nu ia-m mai luat turta lu Elo cum e la noi.Aici nu exista asa ceva,deci nu o sa-i iau nici o turta lu Elo |
|

| care cod,sincer nu ma pricep,cu scuzele de rigoare |
|

| am urmat instructiunile,am facut album,dar nu il gasesc , nu stiu unde am salvat, sincer nu ma pricep,sper sa reusesc |
|
|