|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/31/2014 Mesaje: 1
|
Buna ziua!As dori sa va spun si eu o rugaciune facatoare de minuni.
Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9 zi, publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani si 2 imposibile.Ele se vor implini chiar daca nu credeti. Rugaciunea: "Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sparantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razana nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!II Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen! Se spune de 9 ori "Bucura-te Marie! Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus! Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre! Amin
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| ecaterina wrote:
In a 9 zi, publicati rugaciunea.
nu stiu in cate carti de rugaciuni scrie publicati rugaciuni |
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Eu nu inteleg de ce trebuie neaparat una din dorinte sa fie de bani?
Lasand asta la o parte - rugaciunea este binevenita! |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Nici nu ma obosesc sa o citesc pentru ca o rugaciune adevarata vine din inima si o spunem cu cuvintele noastre, ne plecam pe genunchi si spunem ce simtim in acel moment, o spunem cu sinceritate si cu inima deschisa. Cum sa ma ajute trei vorbe scrise de nu stiu cine si citite dintr-o carte? |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| ecaterina wrote:
Buna ziua!As dori sa va spun si eu o rugaciune facatoare de minuni.
Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a 9 zi, publicati rugaciunea. ...
nu numai ca nu scrie ca se publica, dar crestin ortodocsii tin Paraclisul Maicii Domnului 40 de zile.
bereea ai dreptate, fara sinceritate si inima deschisa nicio rugaciune nu se poate numi rugaciune. |
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Asta seamana mai mult a ritual decat a rugaciune.... |
| bereea wrote:Nici nu ma obosesc sa o citesc pentru ca o rugaciune adevarata vine din inima si o spunem cu cuvintele noastre, ne plecam pe genunchi si spunem ce simtim in acel moment, o spunem cu sinceritate si cu inima deschisa. Cum sa ma ajute trei vorbe scrise de nu stiu cine si citite dintr-o carte? Am cautat pe net sa vad cine a fost fecioara din Juquila si nu am gasit nimic! Stie cineva ceva? |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Da,eu sunt . |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/14/2014 Mesaje: 1737
| Juquila e undeva prin Mexic.Mexicul are ca religie catolicismul asa ca mai bine ma rog la sfintii nostrii.Se pare ca intr-o pestera prin Juquila si-ar fi facut aparitia Fecioara(ceva gen Lourdes) si de atunci se roaga si cred in aceea aparitie. |
| t-mihaela wrote:Da,eu sunt . Esti tu intr-atat de puternica ? |
| dana_h wrote:Juquila e undeva prin Mexic.Mexicul are ca religie catolicismul asa ca mai bine ma rog la sfintii nostrii.Se pare ca intr-o pestera prin Juquila si-ar fi facut aparitia Fecioara(ceva gen Lourdes) si de atunci se roaga si cred in aceea aparitie. Multumesc ....eu credeam ca o fi vreo statuie, ceva.... |
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Toti suntem puternici, sta in puterea noastra lucruru pe care nu le banuim
|
| t-mihaela wrote:Toti suntem puternici, sta in puterea noastra lucruru pe care nu le banuim Cred ca reteta asta este mai buna decat ritualurile |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| t-mihaela wrote:Toti suntem puternici, sta in puterea noastra lucruru pe care nu le banuim
Corect |
|
|