Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| SFANTA MARIA, MA INDREPTEZ PLIN DE INCREDERE CATRE TINE, CERANDU-TI AJUTOR. CRED CU TARIE CA MA VEI ASCULTA IN NECAZUL MEU SI MA VEI SPRIJINI CAND IMI ESTE GREU. SPER A-TI ARATA RECUNOSTINTA MEA. ITI FAGADUIESC SA FAC CUNOSCUTA SI ALTORA ACEASTA RUGACIUNE. TE ROG CU UMILINTA SA IMI ADUCI LINISTE IN TRISTETEA SI DURERILE MELE. IN NUMELE NEGRAITEI RUGACIUNI SI BUCURII CATE TI-A CUPRINS INIMA CAND AI OFERIT ADAPOST MANTUITORULUI LUMII IN CASA TA DIN BETLANIA, TE IMPLOR ROAGA-TE PENTRU MINE SI FAMILIA MEA CA SA-L PASTRAM PE D-ZEU IN INIMA ASTFEL INCAT SA NE INVREDNICIM A PRIMI AJUTOR IN NEVOILE NOASTRE, MAI ALESIN DUREREA CARE MA COPLESESTE ACUM...(SE SPUNE DORINTA). TE IMPLOR, AJUTATOAREA CELOR AFLATI IN SUFERINTA, INFRANGE ORICE GREUTATI PRECUM AI INFRANT BALAURUL CARE SADE LA PICIOARELE TALE.
SE PUNE RUGACIUNEA TATAL NOSTRU. BUCURA-TE MARIE CEA PLINA DE DAR, DOMNUL ESTE CU TINE !
BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU CARE A NASCUT PE MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE IISUS HRISTOS. SFANTA MARIE, MAICA DE D-ZEU, ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE. AMIN.
Aceasta rugaciune se spune de 10 ori. Se va spune timp de 9 marti avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este ata de puternica incat inainte de terminarea noveniei se va primi lucrul cerutoricat ar fi de greu. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/7/2014 Mesaje: 1
| Buna. Am primit si eu o rugaciune de la o prietena stabilita in mexic,o rugaciune pentru indeplinirea dorintelor. Inca nu am terminat o,dar o sa revin pentru a va spune daca isi are efectul asteptat. Rugaciunea suna asa: Maica iubita,sfanta fecioara din juquilla, Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe Viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul,si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona! Maica iubita,protejeaza pelerinii,fii alaturi de noi in toate drumurile noastre Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata da-le-o inapoi Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice pacat. Amin Ii multumesc fecioarei din Juquilla pentru toate favorurile primite Amin -se spune aceasta rugaciune urmata de 'Bucura-te Marie' pe care o spunem de 9 ori Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat e rodul pantecelui tau,Isus Sfanta Marie,maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin
-rugaciunea se spune 9 zile la rand,in timp ce aveti aprinsa o lumanare alba. -se pun 3 dorinte,una de bani,iar celelalte 2 dupa cum vreti -trebuie sa publicati aceasta rugaciune in a -9-a zi pentru a o face cunoscuta si altora Acum voi astepta sa vad daca se vor indeplini. Succes si dv. Doamne ajuta! |