Momentan sunt implicata intr-un proiect, am o comanda pentru cineva cu termen limita si nu prea pot sa ma implic in altceva. Ata cu care am lucrat e din aceea la con si nu-mi dau seama cat mi-a intrat, dar nu mult, probabil in jur de 200 g.
|
Eu tocmai am terminat unul, nu e pentru mine, este o comanda. Nu particip la concurs, vi-l arat ca inspiratie. este lucrat din bumbac de la R de pe B.

|
Umila mea incercare de bluza cu flori. Acum nu arata prea binesi, oricum, mai am drum lung pana o termin, dar dupa finisare sunt sigura ca va fi purtabila.

|
Aseara m-am dus acasa si nu m-am lasat pana nu am reusit sa fac reteaua intre flori. Am reusit si pe masura ce inaintez imi iese destul de binisor, cred ca este chestie de indemanare, pana-ti intri-n mana.
|
Vai, cat mi-as dori si eu un sal ca al vostru. Am citit ieri toate paginile acestui topic, dar cum nu stiu o boaba de engleza si nici sa descifrez scheme, prea curand nu cred ca am sa-mi fac. Daca aveti bunavointa sa-mi explicati si mie sa inteleg, v-as ramane indatorata. Nu e graba ca nu am fire acum. Va multumesc !
|
Multumesc, Lia ! Exact acelasi filmulet l-am gasit si eu si mi s-a parut foarte usor, dar cand am incercat sa fac si eu, parca mi se impleticeau mainile. Cred ca dureaza putin pana ma obisnuiesc, o sa mai exersez, nu ma las ! Daca am timp diseara voi face o poza cu tiparul pe care am montat florile.
|
Lia, heeeeeeeelp !Am montat florile, frunzele, laseta pe tiparul de panza si am incercat acea plasa/retea dintre ele. Mi se pare ingrozitor de greu, nu-mi iese. M-am uitat pe youtube, privind, mi se pare tare usor, dar cand incerc sa fac, nu-mi iese, ma enervez si o las balta. Ma oftic, pentru ca-mi doresc tare mult o bluzita cu flori. Am incercat si cu acul. dar tot nu-mi iese. E chiar asa greu ?
|
Lia, sunt o admiratoare a ta si te urmaresc de la inceputurile mele pe acest forum. Nu sunt eu prea vorbareata, dar va urmaresc din umbra. Imi doresc de mult sa-mi fac o bluza in acest stil. Acum fac flori si frunze si le-am prins in bolduri pe un maieu care-mi vine bine. Am citit ca tu faci tipar, dar imi poti explica ce rol are plasticul dintre bucatile de panza ?
|
Eu abia astazi am vazut topicul acesta si va spun ca treburile de serviciu le-am lasat deoparte, am citit tot, postare cu postare. Daca acceptati si votul meu, acesta merge la nr. 6. Felicitari tuturor ! Pe locul 2 in topul preferintelor mele este nr. 9.
|
Sunt de acord cu Georgiana. Eu nu cred ca D-zeu poate pedepsi pentru un lucru atat de marunt. Dupa parerea mea, aceste dogme bisericesti sunt un pic depasite, pe vremea bunilor si starbunilor nostri femeia nu avea servici si isi putea permite o zi de odihna, dar atentie, in acele zile de sarbatoare nici cuptorul nu-l aprindeau, mergeau obligatoriu la biserica, veneau acasa isi hraneau familia, dupa care il cinsteau pe D-zeu pana la lasarea serii. Acum, cand noi femeile muncim la job pana seara tarziu, cand ne putem face si noi treburile casnice, daca nu sambata si duminica. Cred ca am mai spus si ma voi repeta, eu nu tin nicio sarbatoare, asa cum pot face orice activitate intr-o zi de sarbatoare de ce nu as putea croseta ? Ce e rau in asta ????????????
|