Eu acum mi am dat seama ca sunt ziua 34..inca nu a venit..nu am nici un simptom, parca o usoara greata seara, insa dupa simpt nu poti sa te ghidezi clar, sunt ft inselatoare. Cel mai lung CM a fost 36 de zile..parca vad ca toate gandurile astea o sa se sfarseasca ca de obicei, cu aparitia CM.
|
Chriss, du te repede la medic!!! daca e ceva se descopera si se rezolva la timp. Numai bine!
|
Chriss, Felicitari!! A cata zi DPO ziceai ca esti?
|
Elenya, eu vad ca este pozitiv. Felicitari!! Nany, doamne ajuta sa fie la anul.
|
Chriss, inteleg..insa in cazul meu nu e sarcina..HCG e o analiza ft sensibila in depistarea unei sarcini. Daca valoare e 1,1 clar e negativ.
|
Se vede ft ft pal a 2 a liniuta..intradevar e si devreme si testul nu a fost facut dimineata, iar cel de al 2 lea e negativ. Mai am 2 ore si aflu rezultatul la HCG. Ema
Am primit rezultatul ..1,1..deci negativ.. Ciudat cu testele astea. Va pup fetelor!
|
Am rezultatul in seara asta, o sa va anunt..intre timp am mai facut un test tot minut, insa tip caseta care e negativ..
|
Buna fetelor, Am facut un test minut acum, sunt ziua 7 DPO aproximativ..parca se vede a 2 a liniuta dar ft putin..atasez poza sa vedeti si voi. Merg sa fac si HCG azi. intreb mea este chiar se vede ceva pal sau am eu vedenii..
|
Ahaaaaa..am inteles Nanny Eu intentionez sa ajung la medicul meu (daca am timp) sa vad daca totul e ok...sper sa nu mi gaseasca ceva
|
Clawdia, da noi avem acelsi start Eileen, de ce unda verde dupa 3 luni? dece nu poti sa incerci ma devreme de 3 luni..
|