Va multumesc mult!Astept pana luni!O seara buna!
|
Mihaela1234 wrote:
Mi se pare cam mare distanta intre ecografie si test...asa ti-a zis sa faci? eu dupa-amiaza am facu eco si a doua zi dimineata am fost la recoltat.
Asta am primit eu initial..apoi dupa cateva zile si restul..
Da.le-am lasat!asa mi-a zis ca in maxim doua zile sa fac analiza!
|
korina wrote:Nu scrie altceva nici la mine..doar rezultatele de la beta la mine e 43.39 IU/I si papp 3.19 IU/I..am masurat in alte unitati..se face si eco si pe baza translucentei nucale se face calculul.Tu ai facut eco? Da.luni am facut eco si miercuri analiza
|
korina wrote:Roxy asta e analiza care se coreleaza cu ecografia ca sa se faca riscul pt trisomii. Da.stiu dar ma asteptam sa fie deja pe analiza niste valori,statistici sau ce sunt si sa apara ce risc este!
|
Nu stiu sa pun poza!Am reusit Este diferit cred beta HCG primul de FRee Beta HCG!
|
Free beta Hcg 61.8 ng\ml Pap 2,25 mUi/ml Atat scrie la dublu test la analiza de sange!nu inteleg nimic si ma streseaza gandul asta!Am 11s si 4 zile in momentul analizei!Ce rezultate ati avut?Va rog sa imi raspundeti!
|
Buna seara fetelor!!Am fost la doctor si suntem bine!!avem 11s2z si vom face dublu test maine sau poomaine!l-am vazut si i-am auzit inimioara!Acum sunt linistita!Voi ati facut dublu test?
|
Mai am un baietel de 4 ani si 11 luni.Ne dorim foarte mult bebelusul ,mai ales el!in fiecare zi vorbeste cu el si despre el!!!Am facut tratament mai bine de un an ca sa reusesc sa raman!!abia astept ziua de maine!!Va pup si va multumesc!
|
gummy bear wrote:Eu am avut greturi si sani putin durerosi exact 6 zile in jurul sapt 7 sau 8 de sarcina, si au disparut subit, peste noapte. Acum bebe e in brate la mine Multumesc mult pentru incurajari!!Nu mai am rabdare pana maine!!va pup
|
korina wrote:Bine ai venit Roxy!! Pana acum ce simptome ai avut?si de cand nu le mai ai? Pai dureri de sani,senzatie de greata,nu mare lucru...ameteli.nu le mai am de cateva zile!
|