Profil: roxy_oxxy
Despre
Utilizator: roxy_oxxy
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Wednesday, June 11, 2008
Ultima vizita: Saturday, December 10, 2011 12:25 AM
Numarul de postari: 2,571
[0.24% din toate postarile / 0.42 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 18
Postat: Monday, November 28, 2011 6:10 AM
maryna eu incerc sa ma mai destind si sa fac un plan de bataie ptr luna care vineuff .... va doresc tuturor ca visul sa devina cat mai repede realcomputerlove computerlove computerlove
Subiect: Scumpa Adelina
Postat: Monday, November 21, 2011 6:10 AM
sa va traica sa va bucurati de ea... e scumpa foc computerlove computerlove computerlove
Postat: Friday, November 18, 2011 8:02 PM
mai asteapta si daca nu fa-ti un test.... sper sa ajung si eu sa-mi fac unul... adica sa nu-mi vina neinvitatisic sic
Subiect: Spaghete de post
Postat: Friday, November 18, 2011 6:32 PM
koko arata super mi-ai facut o poftaras ras
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 18
Postat: Friday, November 18, 2011 5:54 PM
aurishta :018: :018: cine stie:018: :018: Ce o vrea Tata Dumnezeucomputerlove computerlove
oanamaria computerlove computerlove
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 18
Postat: Friday, November 18, 2011 1:13 PM
sarcina usoaracomputerlove computerlove computerlove ... abia astept sa vin si eu aici cu acte in regulasic
Subiect: Copilul lunii NOIEMBRIE - Categoria 4-7 ani
Postat: Friday, November 18, 2011 5:41 AM
ce fete frumoase computerlove computerlove
Subiect: Davidutz iubirea noastra
Postat: Thursday, November 17, 2011 4:58 PM
e foarte frumos asezat patutul si tot din el newclap newclap newclap .... abia astept sa-l vad pe bebe in patutcomputerlove computerlove computerlove
Postat: Thursday, November 17, 2011 3:16 PM
roxinthya iti multumesc ptr incurajare ai dreptate... imi doresc enorm sa fie bebe... dar incerc sa fiu cu picioarele pe pamant sa nu visez prea departe apoi sa ma trezesc brusc nu mai vreau dezamagiri
koko multumesc computerlove computerlove
Postat: Thursday, November 17, 2011 1:08 PM
mie azi ar trebui sa-mi vina si cred ca nu ma va ocoliiuff uff uff .... azi am vazut un punct de sange foarte rosucry cry cry asa ca ma astept din clipa in clipa sa-mi vinacry cry .... totusi flacara sperantei ramane aprinsa chiar si ptr luna aceasta... dar nu pot spune decat: "DOAMNE FACA-SE VOIA TA"