Profil: Roxana_mami
Despre
Utilizator: Roxana_mami
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Monday, October 3, 2016
Ultima vizita: Tuesday, October 11, 2016 2:42 PM
Numarul de postari: 15
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Postat: Tuesday, October 11, 2016 2:15 PM
aurishta wrote:
Cheek Kiss Bravoo
Nu am incercat " Moon Lovers"....poate dupa ce termin maratonul Hilar Hilar

Eu nu prea m-am impacat cu cinematografia chineza, cea coreeana este mai relaxanta, moon lovers iti sugerez sa astepti pana se difuzeaza tot, eu am facut greseala sa nu astept, si acum regret, ca doar astept de la saptamana la saptamana Cray
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 37
Postat: Tuesday, October 11, 2016 2:11 PM
Hey viitoare mamici, pentru 2 zile sunt cateva reduceri la Emag, mai exact in perioada 11-13, au preturi interesante inclusiv la Pampers. Eu mai pot astepta pana la Black Friday, dar am vazut ca sunt cateva viitoare burtici mai aproape de termen. Spor la cumparaturi
Subiect: Seriale de urmarit...
Postat: Monday, October 10, 2016 7:30 PM
kenshy wrote:
Buna! Ar putea sa ma ajute cineva si pe mine cu torent pt Horse healer si site uri unde sa pot urmari serialele koreene subtitrare in romana, eventual daca stiti unde se gasesc subtitrari in romana si le combin cu torentele.. Mama mea nu stie engleza.. Multumesc mult.

Pentru mama ta poti incerca pe viki.com . Are multe seriale si majoritatea au si subtitrarea in romana, mai incearca si pe kissasian.com dar nu bag mana in foc pentru subtitrare romana, dar poti incerca. Pe viki e sigur, au reclame din 15 in 15 minute, cateodata sare peste, cateodata le baga, depinde de serial, dar cel putin e gratuit. Spor la vizionat
Subiect: Sa vorbim despre cinematografia coreeana
Postat: Monday, October 10, 2016 7:24 PM
Se uita cineva la Moon Lovers Scarlet Heart varianta coreeana ? Te prinde si nu te mai lasa, de asemenea este posibil sa stiti deja de ele incercati pe viki.com gasiti acolo seriale si majoritatea au si subtitrare in romana, iar pentru engleza merge si kissasian.com , nu ai reclame ca pe viki.
In caz ca nu ati inteles din mesajul extins...sunt si eu o fana a cinematografiei coreene Hilar Hilar
Subiect: Scutece absorbante pentru bebei
Postat: Friday, October 7, 2016 10:36 PM
Intrebare majora, am aflat ca este bine sa iti faci provizii din timp cu scutece, voi ce marca folositi, noi inca nu ne-am hotarat, am vrea sa asteptam si Black Friday, se merita ?
Subiect: Obsesia kilogramelor in plus
Postat: Thursday, October 6, 2016 5:48 PM
Cam greu cu kilogramele pe care le iei in sarcina, eu am luat deja 13 kg si am decat 27 saptamani, deja imi este frica sa ma mai cantaresc plans .
Voi cat ati luat in sarcina ?
Subiect: Sexul in timpul sarcinii
Postat: Tuesday, October 4, 2016 4:41 PM
roxinthya wrote:
Asta daca intrebi medical, ca daca intrebi preotul , o sa spuna ca n-ai voie deloc...

Pana la urma cred ca parerea doctorului este mai importanta :D
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 36
Postat: Tuesday, October 4, 2016 4:23 PM
anasstasia wrote:
In mod normal trebuie sa-ti ceara acordul.
Am facut un sondaj pe FB pe un grup cu mamici si le-am intrebat daca au semnat un acord pentru vaccinuri. Marea majoritatea au spus ca da, s-a discutat fie inainte de nastere fie dupa si au semnat si un document ca au vrut sau au refuzat vaccinarea.
Au fost insa cazuri (putine, dar au existat) in care mamicile au aflat ulterior ca au fost vaccinati copiii.

Eu deja am vorbit cu doctorul, chiar el a deschis subiectul. Banuiesc ca si-a dat seama ca nu vorbeste cu o habarnista. I-am spus ca refuz vaccinarea, i-am expus si motivele si nu a avut nimic de comentat. Oricum, la momentul nasterii o sa am grija sa solicit sa primesc formularul de care mentionam. Vreau sa am in scris refuzul meu si faptul ca au luat la cunostinta.

Eu am avut probleme mai mereu legat de faptul ca refuzam vaccinurile, de la generala pana la liceu, eu o sa nasc la elias, cel putin acolo este doctorul la care merg la consult. Am vorbit cu o fosta colega de a mea care chiar studiaza ramura asta din medicina, cea cu vaccinurile si mi-a zis ca nici macar nu sunt testate asa cum trebuie inainte sa fie lansate. Asta si cu ce mai stiam si eu, m-au convins bine sa nu accept niciun vaccin
Subiect: Gravidutzele noastre dragi - 36
Postat: Tuesday, October 4, 2016 4:06 PM
anasstasia wrote:

Draga mea, eu am dezvoltat o obsesie in acest sens. Ma tot documentez de peste o saptamana si am vazut deja zeci de documentare si articole in acest sens. Eu am luat o hotarare in aceasta privinta.

Nu stiu ce informatii doresti. Daca te intereseaza ceva anume te rog sa-mi spui si incerc sa te ajut. Poti cauta pe you tube, gasesti zeci de documentare in toate limbile, inclusiv in romana.

Cu privire la cele 2 vaccinuri eu nu le voi face in maternitate. Cel mai probabil nici ulterior.
Referitor la vaccinul antihepatititc B, toate vaccinurile antihepatita B indiferent de tara de provenineta contin tiomersal (sare de mercur). Tiomersal se mai gaseste in vaccinurile antigripale. In rest, celelalte vaccinuri contin aluminiu si/sau formol, ceea ce e la fel de grav.

Eu am multiple alergii, inclusiv astm, dermatita de contact, eczeme alergice, rinita alergica. Acest fond alergic va fi transmis fetei, deci doar peste cadavrum meu copilul meu va primi vaccinuri inainte de a face testele de alergie. Oricum, nu am gasit nici un motiv plauzibil sa-mi vaccinez copilul in afara de o eventuala obligativitate pe care statul o poate impune la un moment dat.

Stiam ca in spital nu prea te intreaba legat de vaccin, pe urma tu decizi ca parinte ce si cum, ideea este ca eu nu am facut niciun vaccin si slava domnului nu am nimic, cu cine pot vorbi cand o fi sa nasc sa nu ii faca niciun vaccin ? Mersi mult
Subiect: Nicio dimineata fara o cafea in fata - 16
Postat: Tuesday, October 4, 2016 3:44 PM
Soare ? Caldura ? Unde unde ca in Bucuresti incepe sa miroasa a toamna grea si nu ne place. Vrem vara iarasiHands