Buna mamici, cat manânca bebelu?ii vo?tri la 3 luni? Am un bebe de 3 luni care nu vrea sa manânce mai mult de 90 ml. Rar mai manânca 120 de ml. Men?ionez ca îi dau lapte praf Milupa.
|
Sorina_85 wrote: Buna Roxana, testele de ovulatie iti arata cand atinge hormonul LH valoarea maxina dar nu iti garanteaza ca foliculul s-a si spart. O metoda destul de sigura ar fi sa iti iei si temperatura bazala; daca are loc ovulatia atunci temperatura bazala va creste datorita corpului galben(se formeaza in urma spargerii foliculului) care secreta progesteron. Sper sa reusesti cat mai curand! :)
Multumesc de sfat. Voi incerca cu monitorizara temperaturii bazale sa vad ce reusesc.
|
FloreFlore wrote: La monitorizarea ovulatiei ma refeream...sa la?i testele ca nu prea te ajuta...Daca î?i ies pozitive nu înseamna ca ?i ovulezi...
Si eu care îmi punem baza in testele de ovulatie...
|
FloreFlore wrote:roxanagrz Buna!Pai dr asta care zici ca e cât de cât ok ce ?i a spus?Ai sau nu uter retrovers?Stou cum e cu dr ,unul zice într un fel, altul în alt fel...singurul lucru a care cad de comun sunt banii deloc pu?inI pe care îi baga în buzunare  Cu testele de ovultie nu prea te po?i baza pe ele...Cel mai bine faci monitorizare...În rest Î?i doresc sa iti vezi cât mai repede visul împlinit
Multumesc pt raspuns. Medicul care este ok a spus ca nu este retrovers. In legatura cu monitorizarea, la ce anume te referi? La monitorizarea temperaturii bazale?
|
Buna seara mamicilor si viitoarelor mamici. Sunt noua pe aici si ma adresez voua pt ca poate majoritatea va confruntati cu aceeasi problema ca si mine si anume faptul ca nu raman insarcinata. Incercam de prin August dar nimic deocamdata. In prezent iau Profecund de 2 luni si jumatate. Am folosit si teste de ovulatie trei luni dar in doua din cele trei luni testele facute in jurul datei ovulatiei au iesit negative.Mentionez ca am un ciclu de 24-26 zile. Am facut si analiza Tsh care a iesit foarte ok. Ma nelinisteste faptul ca, cred ca am uterul retrovers. Si de ce spun ca,cred ? De-a lungul a 3-4 ani am fost la mai multi doctori ginecologi (pana am gasit in sfarsit unul ok) si unul a spus ca am uter retrovers, altul ca nu, din contra ca este putin antevers apoi altul iar retrovers. Si acum nu stiu ce sa cred : am sau nu uter retrovers? Se poate schimba acest lucru de la o perioada la alta? Va doresc multa sanatate si un bebe cat mai repede!
|