carlita wrote:Am inteles. Nu te panica ca eu cred ca e bebe, iar temp ridicata - o reactie a organismului la sarcina! Multe viitoare mamici au experimentat frisoanele la debutul sarcinii. Cu prima ocazie fa un test ca sigur te lamuresti, mai ales la 5 zile de intarziere!
Multumesc Carlita , m-am linistit putin , initial ma gande-am ca poate fi o infectie , dar nu se lega cu durerile de stomac...si acum temperatura mi-a ridicat niste semne de intrebare. Speranta moare ultima :) luni repet testul.
|
carlita wrote: Asta e temperatura corpului? Sau te referi la temp bazala? Daca nu esti racita, n-are rost sa iei nimic. Daca esti racita rau, poti lua un paracetamol simplu, fara alte adaosuri, asta daca nu fac fata ceaiurile si leacurile babesti, sa nu afectezi eventualul embrion. Ina ceva, temp mai creste la infectie. Cum iti sunt scurgerile? Ca, daca ai o infectie vaginala puternica, iaca motivul pt care iti intarzie menstra si creste temp.
Este temperatura corpului, nu sunt racita.....scurgeri nu am , sper sa nu fie o infectie , numai luni pot sa ajung la un control.
|
Anna21 wrote:
Hmm. Pai in cazul asta asteapta pana ajungi acasa si mai faci unu. Cat despre pastilute eu cred ca ar fi ok sa nu iei pana nu afli daca e bebe sau nu. :) Bafta sa fie bebe. Abia astept sa ajung acasa , multumesc multa bafta si tie :) doar ca m-a speriat putin temperatura 37,7 asa din senin si faptul ca m-am simtit foarte slabita. Sper sa nu fie de rau
|
Buna Anna am facut un test in z3, inainte sa plec la tara, insa a fost foarte incert , l-am facut la 6 dimi somnoroasa am vazut doar o linie rosie si dupa 5 min m-am pus la somnic pana la 8 ( inca 2 ore) iar cand m-am trezit aparu-se o a2a linie, un roz pal , nu foarte vizibila , nu la fel ca si prima , dar era acolo.
|
Buna fetelor , sper ca va mai amintiti de mine :) Sunt inca la tara la ai mei si ieri am facut temperatura 37,7 cm nu mi-a venit inca (5 zile intarziere) , racita nu sunt, azi a mai scazut putin temperatura 37,2 nu stiu inca cu certitudine daca este sarcina sau nu , credeti ca as putea sa iau medicamente pentru febra?
|
Da Rubynne cand aflu ceva sigur ,promit sa anunt Scuze daca am creat putina incurcatura
|
Multumesc mult pt sfaturi , m-am entuziasmat , , sper sa nu fie degeaba.
|
Sincer nu am verificat nimic , nu ne-a trecut prin gand venirea unui nou membru , dar daca e sa fie e bine-venit.
|
Multumesc. Din pacate deseara plecam la tara , la parintii mei, timp de o saptamana , doar dupa voi putea face alte teste
|
hyllan , da regulat
|