Profil: Roxana14
Despre
Utilizator: Roxana14
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, May 9, 2021
Ultima vizita: Sunday, September 12, 2021 10:13 PM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Artera subclavie dreapta aberanta
Postat: Tuesday, June 8, 2021 8:50 AM
Buna! Si eu am aceia?i problema. Mie nu mi-a zis nimic de Di george însa am facut veracity pentru a identifica riscul de sindrom down. Am vorbit cu multe mamici despre aceasta ARSA si toti bebelu?ii sunt perfect sanato?i. În cele mai multe cazuri e asimptomatica.
Subiect: artera subclavie dreapta traseu aberant
Postat: Saturday, May 29, 2021 5:51 PM
Multumesc pentru raspuns! Mi-a venit rezultatul testului genetic si totul e bine?? sper sa fie bine si pe viitor. Multa sanatate si voua ??
Postat: Monday, May 24, 2021 4:14 PM
Sper sa fie totul bine si la mine! Ai fost la cardiolog?
Postat: Monday, May 24, 2021 4:13 PM
Daca ai ?ti ce ma bucur sa aud asta. Eu am aflat acu 2 saptamâni de acest diagnostic. Mi s-a recomandat sa fac testul veracity si astept rezultatul. Dureaza între 10 ?i 14 zile lucratoare. De cand am aflat sunt foarte nelini?tita. In afara de arsa totul e perfect. La dublu test totul normal, risc de sd 1/13.000. Dr care imi monitorizeaza sarcina imi zice ca e sigura ca totul e ok dar eu nu ma pot lini?ti
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 15
Postat: Monday, May 10, 2021 10:37 PM
Si doctorita mea e destul de relaxata! Imi zice sa nu ma stresez ca totul e ok. La dublu test mi-a iesit 1:13000 Si arsa ar fi singurul marker. Pentru lini?tea mea voi face testul genetic. Sper sa fie totul meu. Iti multumesc pt raspunsuri
Postat: Monday, May 10, 2021 8:29 PM
Ma bucur pentru tine! Mie doctorita care mi-a facut morfologia mi-a recomandat sa fac test genetic ca cica ar fi marker de trisomia 21.:(
Doctorita care imi supravegheaza sarcina a zis ca a mai intalnit cazuri si a fost totul ok. Iti multumesc pentru raspuns!
Postat: Monday, May 10, 2021 6:14 PM
Buna Ela! Ce ti-a mai zis medicul despre acea Arsa? La morfologie si la bebe al meu a vazut a?a ceva ?i sunt îngrijorata.
Postat: Sunday, May 9, 2021 2:23 PM
Buna Alexandra! La morfologie de sem 2 si eu am aflat ca bebe are avea acesta problema? Mi-a zis dna dr ca este un marker al sindromului down. Cum ai reusit sa gestionezi situatia?