Profil: roxana 38
Despre
Utilizator: roxana 38
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, July 1, 2023
Ultima vizita: Friday, December 29, 2023 11:21 AM
Numarul de postari: 2
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Friday, December 29, 2023 10:30 AM
aveti grija unde faceti fiv

Buna fetele multumesc pentru sustinere si pentru toate mesajele, ati avut dreptate in legatura cu clinca e foarte proasta Genesis Athens, cat despre medici groaznica experienta, acum nu stiu daca sa merg la Columna, Gynera sau Embryos, ma voi duce la toate la o a doua parere sa vad ce si cum.
Am cheltuit 15 mii de euro pe 5 ani pierduti cu 3iui uri si 3 fivuri toate nereusite, 1fiv cu banii nostrii si doua cu statul la clinica Genesis Athens de care ar trebuii sa fugiti.
Am schimbat prima data doctorul- Chadi Muheidli pentru ca nu a mentionat ce tip de pastile cicloprognova albe sau rosii sa iau si eu am luat si rosii si am inteles ulterior dupa, ca de aceea nu a iesit fivul, plus ca el nu a fost prezent la punctie, punctia mi-a facut-o cine s-a nimerit, ca era in vacanta si nici in general nu a fost prezent.
Am decis sa schimbam doctorul si apoi am decis sa schimbam si cel de-al 2lea doctor- Oana Moise si clinica deoarece mi s-a spus ca nu avem sanse decat cu donate(avand in vedere ca eu aveam 12 foliculi antrali si nici o problema de sanatate, varsata35) dar si faptul ca la intrebarea daca putem sa facem cu ziua5 raspunsul a fost mai bine dadea statul banii altora decat voua si eu nu va fac decat cand am eu chef ca plec in vacanta.
Am avut la ultimele 2 punctii sangerari timp de 2 sapatamani si doctora a zis ca e ok.
Ca reactii adverse la fiv: hematom injectii, cazut par+albit, vezica cu probleme urinare , bube piele, dureri de: cap, dinti, gingi, stomac+umflat, sani, ovare+umflat, dureri si jos, dureri in piept, rinichi, maini+tremur, greut+ 4kg la fiecare fiv. Am umblat din doctor in doctor ca sa rezolv toate aceste probleme si nici acum nu mi-am revenit.
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Saturday, July 1, 2023 11:46 AM
Buna fetelor,as vrea sa ma ajutati cu un sfat.
-eu 38 de ani,sotul la fel
-eu posibil endometrioza,test Ca 125 foarte ok,histeroscopie foarte ok,verificare trompe-trompa stanga infundata,cariotip genetic foarte ok,AMH foarte ok,in rest toate analizele
-sotul asteno(15%)terato(2%)zoospermie
-3IUI-beta negativ
-fiv1-initial 11 ovo. au ramas 6 din care s-au implantat cu icsi 2 embrioni cat.B z3-beta negativ
-fiv2-7ovo. din care au rezultat 4 embrioni congelati de z2 AB+BC s-au implantat cu icsi de z2 -beta negativ,ET cu ceilalti 2 ramasi congelati-nu au supravietuit decongelarii-2 de cat BC
Dupa aceste rezultate,mi s-a recomandat doar cu donate la clinica Genesis Athens.Conteaza si laboratorul clinicii?credeti ca la alta clinica as putea sa am rezultate mai bune cu ovocitele mele?(adica poate un laborator mai performant ar ajuta?)sau sa incerc doar cu donate?multumesc.