|
|
Saturday, December 18, 2021 |
Thursday, April 20, 2023 10:35 PM |
2 [0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi] |
|
|
Bună fetelor! Am nevoie de o părere din partea vostra. Prima zi de menstruație a fost pe 5 feb, am început sa fac teste de ovulatie începând cu 16 feb, pana azi inclusiv. Aplicația îmi arata ca ziua de ovulatie à fost pe 20 feb dar nu am prins niciun test de ovulatie pozitiv, am avut pe 18 și 19 a doua linie foarte colorata dar subțire. Eu tot continui sa fac teste de ovulatie, apar 2 linii dar una e ștearsă, ca intestitate e la jumătatea liniuței de control. Sa mai fac teste în continuare zilele acestea?
|
Bună fetelor! Sunt noua pe acest forum, va citesc de câteva zile și vreau sa va spun ca va admir din suflet. Eu am 33 ani, în urma cu 2 ani am fost operata de un adenocarcinom colorectal din fericire am scăpat doar cu operație, nu am avut nevoie de alt tratament. Acum am primit acordul medicilor pentru conceperea unui bebeluș, înainte sa ne apucam de treaba am fost la ginecolog sa vad dacă este totul în regula și dacă îmi recomanda ceva. Ginecologul, care știa istoricul meu, mi-a recomandat sa iau 3 luni de acid folic, l-am cumparat dar pe prospect scrie ca este interzis persoanelor cu cancer... nu știu ce sa fac, dacă să-l iau sau nu. Avem în acest grup vreo fata care a trecut prin asa ceva? Va mulțumesc și va doresc un An Nou fericit!
|
|