Anitta76 wrote:Buna. Este important sa spui daca ai nascut prin ceza sau natural ptr ca la ceza din cate stiu ai mai multe ,,lohii" dupa nastere decat la cea naturala insa parca 5 sapt mi se pare cam mult...sa stii ca si eu alaptez si menstruatia mi-a venit acum 1 luna, deci este posibil sa fie menstra la tine. Nici pe mine nu m-a durut burta deloc cand mi-a venit si m-a tinut putin mai mult decat de obicei, alta cantitate decat de obicei, deci s-a cam schimbat si la mine...acum mi-a venit a2a oara si am o durere de ovar de zici ca sunt la ovulatie...asa ca...e cam ciudata si la mine Eu am fost la control si totul e ok. Oricum nu cred ca ai cum sa mergi acum decat daca este ceva grav sau daca nu se opreste sangerearea in vreo 7-8 zile. Probabil daca nu se opreste mai bine cauti un cabinet unde sa mergi daca dr tau nu poate... Si sa stii ca nicio sarcina, nastere, etc nu seamana cu alta!
Multumesc pt raspuns! Am nascut natural insa cu un travaliu de 19 ore(daca conteaza). Astazi nu am mai avut pana la ora asta nici un strop de sange! Posibil atunci sa fii fost menstruatie? Vreo 5 zile a tinut cu sange proaspat pana la final. Eu alaptez insa primele 3 saptamani m-am pompat tot la 2-3 ore pt ca era micuta si nu am reusit sa alaptez de la san.insa a primit doar lapte de la san, si scoteam si mult mai mult lapte decat avea ea nevoie. Inca am congelatorul plin cu rezerve Acum insa alaptez normal la cerere. Oare sa fii influentat asta cu ceva? O sa vad luna viitoare daca chiar a fost ciclu, nu stiu ce sa zic...

Sarcina oprita din evolutie la 9s in decembrie 2016 Incerc din martie 2017 sa raman iar insarcinata Mutatia MTHFR Homozygot. Tratament sarcina : anticoagulant 0,4, femibion, Magneziu, Duphaston
|
Adina Mariana wrote: Buna.Felicitari pt.bebelina si sa va traiasca.Nu trebuie sa iti faci griji.Nici o sarcina si nastere nu este la fel.Ai doua variante.Ori se mai curata corpul dupa nastere ceea ce am mai auzit cazuri ca s-au oprit scurgerile si au revenit la scurt timp sau poate sa iti vina si ciclul..sunt pers.care le si vine dupa la scurt timp chiar daca alapteaza.Urmareste si vezi daca apare si luna urmatoare atunci e ciclul daca iti curge in continuare si nu se opreste atunci mai bine mergi la un control sa nu ai vreun chist,fibrom sau altele pe acolo.Doar prin eco se poate sti daca este totul ok dar parerea mea este sa mai stai o luna sa vezi cum se prezinta asta daca nu iti va curge incontinuu fara sa se opreasca sau sa ai dureri.Multa sanatate!
Pai, cam cât ar trebui sa dureze ca sa nu dau în vreo anemie? Când merg la baie mi se pare ca se scurge destul de mult, nu ?tiu, ca e f lichid. Cat sa mai a?tept pana sa sun la medic? Daca peste weekend nu se opre?te? Dureri am u?oare, dar f u?oare... Mul?umesc!!

Sarcina oprita din evolutie la 9s in decembrie 2016 Incerc din martie 2017 sa raman iar insarcinata Mutatia MTHFR Homozygot. Tratament sarcina : anticoagulant 0,4, femibion, Magneziu, Duphaston
|
Fetelor cele care a?i nascut,nu ?tiu unde sa pun aceasta întrebare, pe grupul asta am mai scris în sarcina de asta apelez la voi. Am nascut prematur la 34s si 4 zile, o bebelina de 2,150g ?i 44 cm. Acum are 7 saptamâni, e f bine, are deja 4kg,creste ?i e o scumpa! Dupa na?tere am avut scurgeri vreo 5 sapt si un pic. S-au oprit pt câteva zile ?i de alaltaieri sângerez, sânge rosu fara dureri sau febra sau altceva.Azi am avut dureri f u?oare ca de ciclu, dar atât. Ma simt ca la ciclu, este posibil sa fie ciclu asa repede? Men?ionez ca Alaptez exclusiv noaptea la 3-4 ore si spre diminea?a ?i ziua la 2 ore aproximativ uneori ?i mai des. Din cauza asta mi se parea imposibil. La primul copil abia dupa 1 an si 2 luni mi-a venit. În condi?iile actuale, programarea la ginecolog mi-au amânat-o abia în iunie. În spital am stat 2 sapt cu bebele ?i au tot palpat uterul ?i au zis mereu ca e f bine. Ce poate fii? Va rog sa ma ajuta?i, îmi fac griji

|
MinnieMouse wrote:Multumesc frumos pentru raspunsuri. Stau in pat . Cred ca au inceput si arsurile , pana acum nu am mai simtit asa.. azi noapte dupa ce am baut apa mi.a venit inapoi acid destul de rau. ..pe urma a început durerea de stomac ma durea o secunda , ma lasa dupa ceva timp iarasi o durere asa ca o arsura la stomac si din nou ma lasa , tot asa pana dimineata , acum ziua la fel nu la fel de des la doare..
Cum anume sim?eai durere? Eu sunt în Saptamana 32 ?i de ieri simt ca ma doare în partea stânga jos, dar nu mereu dar acum am de vreo 1-2 ore o senza?ie de presiune acolo, de abia ma mi?c. Am întrat ca am vrut sa întreb despre asta ?i am vazut postarea ta. Într-adevar ca fac ?i mult efort, mai am un bebe, si azi m-am apucat si de ceva cura?enie, insa e ciudata senza?ia. Nu sunt contrac?ii, e ca ?i durerea de ligament, sau de ovar(nu ?tiu cum sa explic altfel). La tine cum a fost?

|
Fetelor care sunte?i sau a?i fost în trimestrul 3 de sarcina: ati avut probleme cu pielea? Eu sunt în s32 ?i de vreo 2-3 zile am observat ca am fata uscata(de?i îmi curat fata ?i ma dau cu crema diminea?a ?i seara, fara excep?ii), si am vreo 3 zone, în coltul gurii catre barbie ?i pe un obraz unde am ni?te pete ro?ii, Adica pielea a devenit ro?iatica, pare ?i uscata. De vreo o saptamâna doua, folosesc foreo luna 3 când ma spal pe fata, dar e doar o perie de silicon, si fac pe un nivel de vibra?ii mic,?i apoi ma dau musai cu crema de fata, oare asta sa fie cauza? Mai ?tiu mamici care au folosit ?i din contra, numa review-uri bune am auzit. Sau e strict de la sarcina? Pigmentare am ?i sub sâni ?i intre unde e pielea maronie ?i uscata mereu de decojeste dar asta am avut ?i la prima sarcina e ceva hormonal, dupa ce nasc trece. Însa pe fata nu am avut niciodata probleme, chiar ma bucuram ce fata curata am acum, ca la prima sarcina am avut probleme cu acneea dar am ?i îngrijit-o mai mult acum tocmai din cauza asta. Aveam ten normal ?i parca acum e sensibil ma ?i ustura vreo 2 minute dupa ce aplic crema de fata ?i apoi gata se calmeaza.

|
Adina Mariana wrote: Buna.Eu din cate stiu nu este ok diareea in sarcina.Mai bine mergi la medic sau macar intreaba medicul de familie sa nu ai ceva infectie in corp.De la fastfood si eu aveam probleme cu sosurile alea multe si ma durea burta dar nu diaree.Te poti dezhidrata si nu e bine.Sa bei multa apa si fa o vizita la medic pt.siguranta ta si a bebelusului.Multa sanatate si sarcina usoara in continuare.
Iti multumesc mult pt raspuns, de aseara nu am mai patit, se pare ca mi-am revenit, ma simt bine acum, daca o sa mai fie cazul o sa îl sun pe medic. Ma gândesc ca poate nu mi-o picat ceva bine sau am amestecat ceva gresit. ?i eu ?tiam ca diareea anun?a travaliul normal, ?i se întâmpla înainte de a na?te, acum nu ?tiu. La prima sarcina asa am avut doar. Poate acum e diferit, toate simptomele au fost cumva diferite acum. Va mai ?in la curent, abia a?tept sa mai treaca cumva 2 luni sa nasc

|
Fetelor eu am fost cam absenta in ultimele 2 luni, am fost f ocupati cu construc?ia casei, musafiri sarbatori, nici de sms-uri nu mi-am facut timp Acum trec printr-o situa?ie ?i vreau sa va cer sfatul. Sunt insarcinata în 30 de saptamani cu fetita, si pe parcursul sarcinii am avut de cateva ori probleme cu stomacul. În primul trimestru sunt normale starile de greata, voma etc. Dar ?i dupa sapt 20 am mai patit ca am avut o noapte crampe la stomac, stare de greata si slabiciune, ceea ce la prima sarcina nu am avut, insa de aceea am specificat ca de data asta e fetita, pt ca primul copil e baietel. Acum 2 zile am avut cea mai groaznica noapte, cu diaree ?i senza?ia permanenta ca trebuie sa fug la baie, si cu nr 2 ?i cu pipi. La fiecare 10 minute eram la baie, nu am putut sa dorm deloc, a2a zi seara mi-am revenit abia, cu regim de orez, banane, si probiotic pt stomac. Am mâncat în ziua aceea un kebap la amiazi poate asta sa fii fost cauza, de?i nu e prima data când manânc sarcina asta. Bun... Aia a trecut, insa azi am mâncat normal mâncare gatita: supa de pui ?i orez cu ?ni?el, si vreo 2 Eugenii, si acum seara mi s-a lasat raul: stare de slabiciune, crampe la stomac, diaree puternica, insa dupa ce am mers la baie au trecut crampele am ramas cu o senza?ie de greata doar acum. Întrebarea e: e normala diareea in trimestrul 3? La prima sarcina am fost constipata ?i citeam ca diaree poate provoca travaliul, de asta ma tem. E provocata oare de sarcina? Sau de ce ma stric asa repede la stomac? E periculos? A?i mai patit asa? Stau pe gânduri daca sa merg la medic sau nu, de?i nu prea vad ce ar putea sa îmi faca. Mai am probiotic acasa ala ?tiu ca e sigur in sarcina, insa nu ?tiu de ce pa?esc asa va rog sa ma ajuta?i cu un sfat, va pup, scuze romanul

|
Va multumesc foarte mult pentru sfaturi, am avut 2 saptamani greturi tot timpul, mi-a fost f rau, insa de 2-3 zile au început pe zi ce trece sa se atenueze. Acum stau si ma gandesc daca e totul in regula. Imi fac griji , desi mi-am propus sa nu gandesc negativ la sarcina asta, parca iar ma apuca paranoia. Voi ce parere aveti, am motive de ingrijorare? Ieri am mai simtit vag greata în timpul zilei parca dar mai scazuta in intensitate, azi inca si mai pu?in, chiar deloc. Poimaine am prima programare la medic, dar abia astept parca nu mai trec orele.

|
Fetelor va anun?am acum 3 sapt ca am ramas însarcinata ?i nu am simptome, ei de 2 sapt am greturi de nu ?tiu cun ma cheama ?ti?i ceva remedii?

|
Nella wrote:Pâna acum am acumulat 4,5 kg... Nu ?tiu daca e mult sau pu?in, dar tot ce ma sperie este rapiditatea cu care am acumulat acum în ultimele saptamâni. Încerc sa nu ma stresez prea tare cu kg pt ca ?i asa am altele pe cap care m-au darâmat acum... Încerc sa ramân pe linia de plutire pana ma repun pe picioare. Mul?umesc mult Adina draga  Legat de suzeta eu sincer spun ca nu îmi doresc sa ii dau fetei, vom vedea daca voi reu?i, sincer am citit f multe, am vazut ?i mai multe ?i prefer sa ma lipsesc de "prezenta" ei în viata noastra. Chiar în seara asta discutam cu so?ul despre jucarii ?i la început o sa investim doar în acele jucarii pt dezvoltare cognitiva ?i motrica. Restul prostioarelor le va primi de la familie sunt sigura. La fel cu TV ?i telefonul vom încerca sa nu le folosim în prezenta ei, muzica buna, radio, povesti multe, stat împreuna ?i petrecut timp de calitate. Suna ideal ?i sper sa ?i reu?im, dar cred ca asta vom afla la câteva luni dupa na?terea minunilor noastre. Pana atunci macar planurile sa fie perfecte.
Ma bucur cand citesc astfel de postari! Veti reusi. Noi am facut la fel la primul copil si nu regret deloc. E adevarat ca fara suzeta te va solicita mai tare, insa merita efortul! Inca nu i-am pus desene deloc, si are 1 an jumate, prefer sa iesim afara cat de mult, chiar daca lucrez si ajung acasa obosita. De gresit vom gresi toate la un moment dat in ceea ce ii priveste pe cei mici, nu exista parinte perfect, insa start-ul e f important în dezvoltarea lor. Va pup, mult curaj!

|
|