Profil: rosioara
Despre
Utilizator: rosioara
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, November 4, 2015
Ultima vizita: Friday, February 12, 2016 1:09 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Medici stomatologi - Recomandari
Postat: Wednesday, November 4, 2015 9:29 AM
Mesaj pentru simoniq sau pt. alte persoane care o cunosc pe dna dr. stomatolog Poll Bianca cu cabinetul in zona Titan:

Am citit mesajele pe care le-ati schimbat cu privire la medicul stomatolog Bianca Poll. Mi-am facut o programare la numarul de telefon de pe sait si am mers mai intai pentru un periaj. Problema mea e urmatoarea: deoarece nu o cunosc si nu stiu cum arata, am oarecum indoieli ca persoana care mi-a facut periajul a fost o asistenta...
E posibil sa ma insel, insa vroiam sa va rog sa imi descrieti putin pe doamna doctor.
Cand am intrat mi-a deschis o persoana tanara, blonda, cu parul prins in coada, imbracata in verde. Apoi a iesit in intampinare o alta persoana, putin mai in varsta, tor blonda, cu un halat alb peste uniforma parca, parea insarcinata. Nu am apucat sa fiu f atenta la detalii, deoarece s-au miscat fff repede, am fost primita fff repede, lucrata ffff repede. Nu e un lucru rau, pers. care mi-a facut periajul a fost f draguta, atenta, grijulie, insa mi se parea ca ii cere parca tot timpul aprobarea celeilalte. Iar aceasta din urma i se adresa la per tu ( ca si cum era mama sau sora sau o prietena...).
In fine... Va rog frumos daca se poate sa imi spuneti si mie cum arata doamna dr si asistenta acesteia. Nu as vrea sa imi lucreze si cariile tot o asistenta si eu sa nu stiu. Mentionez ca la inceput am intrebat-o daca dansa e doamna dr si mi-a raspuns ca da.
Multumesc mult.
Nicoleta