Profil: Roser
Despre
Utilizator: Roser
Nivel: Avansat
Statistici
A intrat: Sunday, October 21, 2018
Ultima vizita: Wednesday, September 20, 2023 8:35 PM
Numarul de postari: 1,607
[0.15% din toate postarile / 0.89 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul mamicilor incepatoare - 18
Postat: Wednesday, September 20, 2023 8:33 PM
Bună Zee, felicitări pentru fetița si sarcină ușoară in continuare!
Nu o să îți fie usor cu doi, mai ales în primele 3 luni. Eu când am născut anul trecut in octombrie, Hugo nu mergea la creșă dar tot lua crocobauri din alte părți si mi aducea acasă. Si Chloe a luat de la el, dar fiind alăptată eu cred ca a ajutat-o mult pt ca a făcut forme ușoare (niciodată nu a făcut febră de exemplu) cu excepția unei laringite care a necesitat tratament cu prednison. Ăsta e dezavantajul să naști toamna sau iarna și să mai ai un toddler acasă.
Pt noi cel mai greu a fost cu somnul pt ca au avut si au programe complet diferite si se deranjează unul pe altul. De când s-a născut Chloe, eu dorm cu ea (încă o alăptez) si soțul cu băiețelul. Nu ți-ar strica niște ajutor (familie sau pe cineva platit câteva ore pe zi) in primele luni dacă Ianis nu o să meargă la creșă. Eu din fericire am avut ajutor și chiar și așa am simțit că o iau razna câteodată, mai ales când erau amândoi bolnavi în același timp. Hugo de 2 săptămâni a început creșa și deja am marcat prima răceală (bineînțeles ca a luat și Chloe de la el), nopți nedormite, apoi dimineața pune-te la muncă, sunt ca un zombie ...
Poate intră si Andreea și îți mai spune si ea experiența ei, poate e mai descurcăreață ca si mine :p

Eu: 39 ani, El:37 ani.
AMH (2019)= 0.14 ng
2019: 2 IA nereusite
2020- ian: FIV 1- nu am raspuns la stimulare (anulat)
2020- mai: FIV 2: 2 Ovocite/2 embrioni de z5, primul tranfer fresh mai-2020: negativ. Al doilea transfer iunie-2020: pozitiv.
2022- 11 feb: test pozitiv (sarcină naturală)

img
Postat: Monday, August 28, 2023 2:37 PM
Bună Ella! Chloe a avut unul în spatele urechii cand avea vreo 5 luni. Nu era vizibil dar i l-am descoperit când o țineam în sistem și o mângâiam pe par, nu știu de când il avea să fiu sinceră. Am fost cu ea la pediatru si mi-a spus ca daca e mic si mobil nu reprezintă niciun pericol, se fac in urma răcelilor si uneori durează săptămâni bune până se retrag. Mi-a spus să îl urmăresc să nu crească, să nu se înroșească etc., dar nu a fost cazul ca i-a trecut.

AMH (2019)= 0.14 ng
2020- mai: FIV 2: 2 Ovocite/2 embrioni de z5, primul tranfer fresh mai-2020: negativ. Al doilea transfer iunie-2020: pozitiv.

img
Subiect: Clubul aspirantelor - 89
Postat: Tuesday, August 22, 2023 12:36 PM
Îmi pare foarte rău Deme! Dar în același timp știu ca e imposibil ca doi oameni curajosi ca si voi si care luptă atâta pt visul lor, să rămână cu brațele goale. Într-un fel sau altul veți fi părinți, sunt sigură de asta. Știu ca poate e prea devreme să întreb,dar care e următorul plan? Mai faceți FIV, mai încercați natural?...
Te pup draga mea, suntem aici pt tine pupici

AMH (2019)= 0.14 ng

img
Postat: Saturday, August 19, 2023 12:31 AM
Deme, eu la primul transfer (fresh, negativ) nu am simțit nimic, poate din cauză că nici nu luam mult progesteron. La al doilea transfer (frozen), primele 3 zile nu am simțit nimic, apoi ma durea ovarul drept, așa niste junghiuri mici, enervante :). Eu, cum nu aveam prea mari speranțe, eram sigură că se pregătește uterul pt menstruație, dar totuși nu înțelegeam de ce ma doare ovarul si nu uterul :)). Am făcut primul test a 8-a zi după transfer si se vedea destul de bine a doua liniuță.
Ufff ce grea e așteptarea asta, nu?

AMH (2019)= 0.14 ng

img
Postat: Sunday, August 13, 2023 7:49 PM
Mult succes deme, fi încrezătoare!Hands
După o săptămână vreau să te văd ca vii cu un test pozitiv, nu mai ai nicio scuză sic

AMH (2019)= 0.14 ng

img
Postat: Saturday, July 15, 2023 5:21 PM
Nicaieri88 wrote:

Buna

Am AMH 1.27 si corelat cu eco, a zis ca stau bine la capitolul rezerva.
Problema este ca am un chist pe ficat si focare de mastoza fribrochistica la sani. Ar trebui sa merg la monitorizari ecografice la 6 luni cel mult. (Mama este pacient oncologic).

Din ce am inteles, eu as lua doar hormonii care controleaza ciclul, sa ajutam ovulul sa se matureze.

Singura mea teama este sa nu pierd banii degeaba.
Am cheltuit deja o gramada de bani pe investigatii timp de 2 ani si pe 3 inseminari.

Si eu am un chist pe ficat, pe la 20 de ani l-am descoperit si tot acolo e, asta nu are legătură cu hormonii. Cat despre riscul de cancer si mastoza la sâni, nu văd să influențeze prea mult o amărâtă de stimulare pe care o faci cateva zile. Estrogenul din stimulare e piece of cake față de cantitatea de estrogen la care vei fi expusă în sarcină. Întreabă-te mai degrabă dacă ești dispusă să îți asumi "riscul" sarcinii. Vorbește cu specialiști (oncolog, genetician, ginecolog) să vezi clar opțiunile și dacă chiar esti sau nu expusa la vreun risc.

AMH (2019)= 0.14 ng

img
Postat: Friday, July 14, 2023 12:29 PM
Nicaieri88 wrote:
Buna, fetelor

Ati auzit de FIV-uri pe ciclu natural cu succes?
Mi-a recomandat medicul de la Columna.

Eu am făcut un fel de FIV pe ciclu natural in sensul ca am avut foarte puțină stimulare (doar 50-75 ui Pergoveris) si doar 2 foliculi. A fost cu succes. Dar de ce ți-a recomandat? Ai AMH mic? De obicei atunci se recomandă pt ca oricum nu sunt foliculi oricât ai stimula.

AMH (2019)= 0.14 ng

img
Postat: Thursday, July 6, 2023 1:43 PM
Andreea felicitări pt băiețel!!topai Ce nume i-ați pus? Cum e în noua formulă?

Adina, ma bucur că ne-ai scris și că sunteți bine Cheek Kiss Nu aveți in proiect bb2?sic

Si noi suntem bine. Am inceput lucrul de luni, lucrez de acasă. Mama stă cu copii, mai am si o bonă 3 ore dimineața dar și așa e greu să lucrez cu ei în casă că mă tot caută, amândoi sunt foarte mămoși, Chloe e tot după țițicã, când doarme unul se trezește celălalt si tot așa. Sper ca din septembrie să fie mai ușor ca Hugo va merge la creșă. Hugo are o energie ieșită din comun, face tot felul de năzbâtii cât e ziua de lungă. Acum cateva zile l-am pierdut câteva minute prin oraș, era cu trotineta si de pe o secundă pe alta, ia-l de unde nu-i. Dar din fericire totul s-a terminat cu bine, ma gândesc să îi cumpăr o brățară deaia cu gps.
Chloe, în schimb, e foarte cuminte și calmă, e opusul fratelui ei (cel puțin deocamdată).
Trebuie să fiu atentă in permanență când sunt cu amândoi ca Hugo e tare imprevizibil, acum o pupă și o drăgăleste, acum îi trage o palmă sau îi dă cu o jucărie in cap.

O sa mergeți in concedii vara asta? Noi am fost câteva zile in iunie si poate vom mai merge in august o săptămână dacă reușesc să îmi iau zile libere.

AMH (2019)= 0.14 ng

img
Postat: Tuesday, May 9, 2023 10:41 AM
Hey Zee felicitări!!!newclap Sarcină ușoară până la capăt! Eu am făcut Panorama la ambele sarcini și așa am stat liniștită (pe lângă faptul ca am aflat repede sexul copiilor).
O să fie puțin mai greu cu sarcina asta ca il ai pe Ianis si trebuie să te ocupi si de el, dar in același timp o să treacă timpul atât de repede ca imediat te trezești că naști.

Andreea, nume fain ati ales pt băiețel ras Ce puțin mai ai. Ai emoții?

Noi suntem in Romania de 2 săptămâni si mai stăm inca 4. De cand am ajuns tot bolnavi mi-au fost amandoi, mai tare Hugo. Acum se recuperează dar mănâncă foarte rău, cred că a slăbit 2 kg in astea 2 săptămâni. El o să înceapă creșa in 12 iunie (e deschisă si in iulie si 2 săptămâni in august) si am emoții că e foarte legat de noi. Eu încep serviciul in 3 iulie, intr-un fel abia aștept să mai ies din rutină dar o să imi fie si greu că lucrez de acasă 90% din timp, Chloe o să fie cu mama acasă dar nu mă pot abține să am grijă și de ea.

Fetelor nu mai știu care dintre voi ați avut copii cu dermatită atopică...Are Chloe destul de rău si chiar nu mai știu ce să fac cu ea. Am dat o grămadă de bani pe creme prescrise de pediatru si dermatolog fără prea mare succes. Cremă cu cortizon nu vreau sa mai folosesc că apare si mai rău după ce termină tratamentul. Acum suntem cu Elidel, e ok dar mi-au spus că nu o pot folosi mai mult de 4 săptămâni. Aveți vreun sfat?

AMH (2019)= 0.14 ng

img
Postat: Monday, April 3, 2023 3:01 PM
Mda...cam mică valoarea, când beta e asa mica de obicei își dublează valoarea+ puțin peste. Să ne spui ce zice Maftei.

AMH (2019)= 0.14 ng

img