Profil: rosenfeld_claudia
Despre
Utilizator: rosenfeld_claudia
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Sunday, August 10, 2008
Ultima vizita: Wednesday, June 3, 2009 7:49 PM
Numarul de postari: 280
[0.03% din toate postarile / 0.05 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Stare de spirit - 36
Postat: Sunday, November 30, 2008 7:34 PM
M-am mutat inapoi in Romania! M-ati intrebat ce s-a intamplat, de ce imi e frica! Nu s-a intamplat nimic , in sensul ca nu am fost obligata sa ma intorc in tara. Dupa mai multe luni de gandire si razgandire am decis sa incerc sa fac pasul asta. Vreau sa incerc din nou sa ma acomodez la viata din Romania, desi imi va fi greu dupa 7 ani de stat in Belgia. daca aveti sfaturi in acest sens, sunt binevenite. De asemenea, daca mai sunt fete care s-au intors in Romania, va ascult cu drag experienta. Da speram ca totul o sa fie bine!
Subiect: Ce mananca azi bebe - 3
Postat: Sunday, November 30, 2008 7:24 PM
mariuta wrote:

s-a plicitisit de gust! e ceva trecator, o sa-si revina, important e sa nu-i substitui masa cu altceva junk

aha... ok, mersi de ajutor. maine o sa incercam ananas, n-a mai papat inca si sper sa-i placa.
Postat: Sunday, November 30, 2008 4:01 PM
fetelor, vlad nu mai vrea de vreo cateva zile sa pape fructul... am incercat mai multe combinatii si le refuza pe toate? oare din ce cauza?
Subiect: Ma enerveaza - 5 -
Postat: Thursday, November 20, 2008 9:27 PM
Ma enerveaza loserul de la magazinul de computere guns care mi-a stres toate pozele de pe laptop!!!!! plans plans plans
Stau si plang de ciuda!! Aproape toate pozele cu Vlad sunt sterse.... La naiba!banghead banghead banghead
Subiect: Stare de spirit - 36
Postat: Thursday, November 20, 2008 9:21 PM
Stare de spirit: mi-e frica!!! uff Saptamana viitoare ma mut in Romania... Uf, sper sa nu-mi fie prea greu sa ma acomodez din nou in tara...
Subiect: Apa si ceaiul - cum si cat la bebelusi
Postat: Thursday, November 20, 2008 9:10 PM
In sfarsit am invatat sa bem apa in loc de ceai!! topai
Postat: Thursday, November 20, 2008 9:06 PM
Fetelor, voi cum ati reusit sa scoateti masa de noapte? Vlad nu a mai papat o perioada noaptea, doar dimineata in jur de 6 dar in ultimele zile iarasi a inceput sa se trezeasca de foame. Cand ii dau lapticul il papa cu asa o pofta!!!
Subiect: Miss Noiembrie
Postat: Monday, November 3, 2008 4:57 PM
Rody wrote:
Pai daca fata nu stie sa pronunte corect.Lasa ca,creste ea mare sa vedeti atunci:018:
P.S fetelor sa nu ma lasati sigura.Daca nu se inscrie nimeni ,imi iau jucariile si plectopai

pai rody daca ai dat startul asa de in forta... ne-ai intimidat!!!
Subiect: Poze cu pitici -8
Postat: Monday, November 3, 2008 4:53 PM
pupici piticulor!!! ce de bebei frumosi! yes computerlove
Subiect: Poze cu pitici -8
Postat: Saturday, November 1, 2008 9:01 PM
Azi Vlad si-a dat jos pantalonii.... ne-am distrat un pic cand l-am "prins"... hohot