Mihaela14 wrote:Buna dimineata fete dragi! Sper ca ati avut o zi frumoasa ieri, eu am stat aproape toata ziua pe afara si asa de bine mi-a prins, simt ca mi-am incarcat bateriile :) Ma intrebam acum daca Rox si Rose ne mai citesc. Cum mai sunteti fetelor, ati nascut?? Azi ma duc si eu in sfarsit la coafor, am decis sa-mi vopsesc parul, o sa folosim o vopsea fara amoniac. Sa aveti o zi frumoasa!!
Hei, buna Mihaela! Acum daca mi-ai trimis un gand am intrat sa vad ce mai faceti. Inca n-am nascut, abia am intrat in concediul de maternitate, acum la 39 de saptamani :-D si astept. Mai avem de rezolvat niste mici lucruri prin casa dar in principiu suntem pregatiti. Cu exceptia faptului ca inca nu am ales un nume :-D urmeaza in zilele urmatoare. In rest, sunt ingrijorata cu nasterea naturala la privat pe timp de pandemie dar nu am de ales. Sper la o minune sa se aranjeze lucrurile si sa ajung la timp, sa vina rezultatul negativ la timp. Vedem. Va anunt! Sarcina usoara tuturor! :)
|
Felicitari Dxc!!! Ce repede a venit rezultatul bun! Ma bucur mult pentru tine si iti doresc o sarcina perfecta!
|
Mai e putin! Iti tin pumnii sa ai un transfer cu noroc duminica! E frumoasa asteptarea cand te apropii de indeplinirea unui vis.
|
Mihaela14 wrote:Fetelor, eu am sa va dau o veste buna. Tocmai am facut un barza ultrasensibil si e pozitiv !
Vai Mihaela, ce ma bucur ca ai reusit! Sa fii sanatoasa si sa ai sarcina usoara si la termen! Felicitari!! De data asta o sa fie bine pana la capat! Multa bafta in continuare. Am vazut ca s-a dublat beta, e perfect.
|
adina1109 wrote:Nella felicitariiiiiiiiii !!!!!!!! La fel Si kryssu pt baietel. Ce sentimente minunate . Eu maine am prima ecografie si am mariiiiii emotii sa fie totul bine. Ideea este ca nu prea am simptome( doar uneori stari de greata) dar tot stau si imi spun ca este prea devreme . Andreea nu am zis nimic, ca inainte de a ma trece pe listuta as vrea sa vad mai intai ca totul e ok la eco. Asa ca ramane sa ma treci in urmatoarea casuta. Va pup
Succes Adina la ecografie! O sa fie bine, o sa vezi. Acum sa vedem daca “vezi dublu” :) Asa am spus si eu, ca sa astept ecografia de comfirmare sa fiu sigura ca e bine. Apoi, cea de la 12 saptamani. Si asa mai departe :)
Felicitari, Nella! Multa sanatate tie si fetitei tale frumoase! Sa te recuperezi repede si sper sa intri intr-un ritm mai usor cu alaptatul!
|
Buna, Am ticker si sunt si eu pe aici desi scriu mai rar :) Mersi Carlita ca m-ai mentionat
|
adina1109 wrote:Multumesc mult Draga mea, la mine este posibil sa fie 2. De asta ma gandesc ca sunt testele asa intense. Am mari emotii sa vad ce si cum dar indiferent cum va fi important este sa fie sanatos / i. Voi vedea joi la beta cred cati sunt. Pupici si nastere usoara sa ai
Asa cred si eu ca sunt 2 :) De ce astepti pana joi sa faci beta? Conteaza dinamica beta nu sa faci beta intr-o anume zi. Poti sa faci maine beta 1 si vineri beta 2. Si eu l-am facut mai devreme cu o zi decat a spus medicul. Succes!!
|
adina1109 wrote:Fetele mele dragi, minunea mea s-a implinit. Am facut 2 teste si ambele pozitive ( cel alb este ultrasensibil si cel cu roz este un test normal ). Nu pot sa cred, sunt in stare de soc , sunt primele mele teste de sarcina pozitive. Dupa mai bine de 3 ani am reusit. Joi voi face beta cum mi-a recomandat Dna Dr si o voi anunta atunci. Pana joi continui tratamentul. Doamne ajuta sa evolueze bine si va multumesc din suflet pentru toate incurajarile voastre .
Felicitari, Adina!!! Sarcina perfecta sa ai! Ma bucur mult ca ai reusit. Eram f increzatoare ca o sa reusesti. Mult succes pe mai departe sa vezi si dublarea beta :) Testul arata f bine. Al meu era mult mai sters la inceput.
|
Adina, daca pui 2 sa fii pregatita pentru sarcina gemelara. Nu te gandi ca maximizezi sansele sa prinda doar unul. Fiind si primul transfer, sunt sanse mari sa se prinda amandoi. Eu am mers pe unul ca sa nu am riscuri suplimentare. Mult succes mai departe!! Sa te prinda sarbatorile cu un test pozitiv!
Aleahim, mersi pentru intrebare! :) Sunt in continuare f bine, fara simptome neplacute. Sper sa nu se vada sarcina macar o luna, cand o sa am ecografia importanta.
Inca n-am citit tot, dar va urmaresc. Roser, ma bucur ca incepi in curand FIV-ul. Sper sa ai o experienta fara neplaceri si cel mai important cu rezultat pozitiv!
|
Super, Adina! Am intrat sa citesc vestea buna. Felicitari!! S-ar putea maine sa mai congeleze cativa. Oricum, deja ai atins targetul. E perfect! Doctorita mea a spus ca ideal se obtin 5. Multt succes mai departe! Sa reusesti din prima!
|