Profil: Romanita
Despre
Utilizator: Romanita
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Sunday, April 6, 2008
Ultima vizita: Sunday, July 14, 2024 1:39 PM
Numarul de postari: 95
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Rochii dama crosetate
Postat: Saturday, May 21, 2011 7:00 PM
mai adaug ceva superb de tot
Subiect: Bolero crosetat din flori
Postat: Saturday, May 21, 2011 6:47 PM
Bolero crosetat foarte simpatic
Postat: Saturday, May 21, 2011 6:23 PM
mai am ceva pentru voi
Postat: Saturday, May 21, 2011 5:25 PM
Rochie eleganta
Postat: Tuesday, May 17, 2011 7:03 PM
alinutzafashion, foarte eleganta rochiebravo bravo bravo
Postat: Sunday, May 15, 2011 10:37 PM
Sunt convinsa, esti tu in poze
o sa incerc sa postez aici pozele pe care le-am intilnit pe net, priveste
Postat: Sunday, May 15, 2011 5:05 PM
In privinta rochitei mele "Jennifer Aniston", schema cu partea de sus incepe de la mijlocul spatelui ca in imagine, urmand sa lucrez dupa sageata albastra. cand ajungi la sageata rosie, continui randul pana in fata sub sani, si tot lucrezi ca in schema - cam asta reprezinta prima schita, si asta e prima jumatete. pentru a doua jumatate incepi tot de la linia albastra numai ca in sens invers. Se unesc partile alea notate in schita cu rosu, asta vine chiar sub brat. Si gata! Apoi incepi circular de sub sani. Am ales metoda asta dupa mai multe incercari, e cea mai buna deoarece totul se lucreaza dintr-o bucata, si arata mult mai bine

Sper ca te-am lamurit, Dianna. Am lucrat cu fir Flavia, croseta 1,75, 350 grame.

[/quote]

plagiat?????

http://www.liveinternet.ru/users/daliute/post165315356/
Subiect: Pulovere tricotate pentru barbati
Postat: Tuesday, January 19, 2010 11:37 AM
Continuare pentru Brindusa
Mânecele : A lua 57 (63) ochiuri si a tricota 1 rând cu ochiuri pe spate. În continuare a tricota dupa schema A, conform explicatiilor modelului doi în felul urmator: 1 ochi pe margine, a repeta o singura data ultimele 13 (16)ochiuri din raport; o data raportul si a finaliza cu primele 14(17) ochiuri, 1 ochi pe margine.Peste 34 cm (103) rânduri tricotate de la început a continua lucrul cu modelul 1(ochiuri pe fata), totodata a adauga din ambele parti odata la 4 rânduri si o data la 6 rânduri câte 1 ochi =125(131) ochiuri. A include ochiurile adaugate în modelul respectiv dupa desen. Peste 52 cm = 175 rânduri a închide toate ochiurile.
A coase partile între ele. În regiunea gâtului pe andrele circulare a lua 94 (102) ochiuri si tricota cu rânduri circulare 2,5 cmociuri pe fata. Apoi toate ochiurile se închid. A coase mînecele.
Asta e tot. Spor la munca Brândusa
Postat: Friday, January 15, 2010 1:19 PM
Neaparat o sa-ti iasa Brindusa, spor mare la lucru.Mai tirziu voi traduce si minecele. Si mie mi-a placut acest model. Cred ca voi incepe si eu sa lucrez la el.
Postat: Friday, January 15, 2010 12:37 PM
Buna, Brindusa
Între serpisori, cum îi spun tu, (eu le numesc gîte, englezii arane) sunt 1 ochi pe dos (cum le zic eu)patratelul gol si 1 ochi pe fata încrucisat.Acus o sa atasez o poza si o sa-ti fie mai clar. Prima fotografie este pe faţă încrucişată iar a doua pe dos încrucişată. Acesta este modelul doi din descriere.