Romanii au talent
Subiectul anterior · Subiectul urmator
zaza_
Scris: Saturday, October 22, 2011 4:53 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/25/2008
Eu ma uit la XFactor si la Vocea Romaniei. Foarte multi talentati. Poate asa o sa mai "moara" diverse cocomarle de pe tv si vor inflori astia care "au cu ce"!
bereea
Scris: Wednesday, May 2, 2012 8:05 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Ce parere aveti de aceasta editie ?
shirel
Scris: Tuesday, March 5, 2013 12:40 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Am inceput si eu sa urmaresc "Romanii au talent"si ma mir de tupeeul unora de a se urca pe scena.ras sic Dar oricum sunt faze unice,copii mei astia mari se distreaza de nu mai pot.Saptamana asta mi-a placut si am admirat-o pe doamna din Iasi cu o voce minunata .Sper sa ajunga departe ....o meriita pe deplin.Aaaa si Shakira (cea romanca )a fost simpaticutza.voua ce v-a placut?
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, March 5, 2013 1:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Orlando, in mod special! Efectul vizual al jongleriilor cu figurile geometrice a fost senzational. Si doamna de care spui si pustiul acela negrut, a fost mortal, super voce are piciul, mai trebuie slefuit, dar e talentat si carismatic.
Shakira de Romania nu va mai merge multe etape, cred, nu ofera ceva senzational, doar o buna imitatoare si atat. Prea increzatoare imi pare.
luiza_ro
Scris: Friday, November 1, 2013 12:22 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/1/2013
delfinasa wrote:
Iaca a ajuns si pe meleagurile romanesti show-ul talentelor preluat de la americani de multe tari si care a luat denumirea "Romanii au talent".
Desi este la inceput, am vazut cateva talente ce mi-au atras atentia...baiatul de 16 ani cu vocea de contratenor ce a lasat masca o sala de spectacole si-o tara intreaga in fata televizorului...mi-a mai placut fata cu catelul dresat ce-a executat un dans cu el...apoi m-a impresionat domnul avocat de varsta a doua cu voce de tenor, baietelul talentat la beat box si un grup de dansatori.
Voua ce v-a atras atentia la "Romanii au talent"?

mie mi-a placut iustin
bereea
Scris: Wednesday, March 26, 2014 9:55 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Cum vi se pare ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.