Rolul tatalui in familie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria & Mario
Scris: Wednesday, September 26, 2007 10:55 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Miha, relaxeaza-te ! E copilul lui si va avea grija de ea ca de ochii din cap. In felul lui, in ritmul lui, dar totul va fi bine. Tu ai grija de bebe si de tine, nastere usoara si recuperare rapida ! Nu ar strica sa ii lasi o lista sa o consulte, daca are nedumeriri. ( programul fetei, ceva papa in frigider, ore de nani , etc). Eu am totala incredere ca va fi bine si Daria si Artin si mami si tati ! angel angel angel angel
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, September 26, 2007 12:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Maria & mami wrote:
Eu am totala incredere ca va fi bine si Daria si Artin si mami si tati ! angel angel angel angel

Si Diana, kiar daca-i departe, cu gandul va fi alaturi de voiangel !
shirel
Scris: Thursday, October 4, 2007 1:54 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Tati si Eden la piscina.Copilasii lui mami dragi!!!!pupici love
Jasmine
Scris: Thursday, November 1, 2007 11:28 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Sotul meu se implica 100% in cresterea Alisei, bineinteles dupa ce vine de la serviciu. Nimic nu e mai important decat bebelusul lui. E si foarte priceput si mi-e tare drag sa-l vad cata grija are de ea si ce frumos stie sa se joace cu bebe. Se trezeste si noaptea ca sa o plimbe dupa alaptat si tot el o adoarme.
MNiko
Scris: Thursday, November 1, 2007 10:08 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Shirel, Jasmine felicitari sotilor vostrii
Mami2x
Scris: Thursday, November 1, 2007 10:30 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 9/16/2007
Tati ....tati pleaca dimineata la 6 si vine dupamasa la 17,00...deci prea mult timp nu ramane si oricum eu sunt obisnuita sa fac cumparaturi, sa duc gunoiul, sa duc/aduc copiii de la scoala/gradi, sa platesc una alta...sa fac teme, plus ce mai e nevoie in gospodarie...papa, spalat vase, haine.......
Tati face cel mai important lucru ce mie imi provoaca cosmaruri doar cand ma gandesc CONDUCEsofer Ne plimba peste tot, face cumparaturi mai grele, se joaca cu copiii ca eu nici vorba sa mai am loc in peisaj...tipa, sar, se bat cu perne, se dau cu avionul, calutul, sacaie motanul toti 3ras .....zici ca navalesc turcii cand se joaca cu ei...Si copiii vecinilor il stiu si vin mai mult de dragul luihohot Eu conduc DOAR in cazuri de importanta majora ras Si pentru asta nu ii cer nimic...eeii nici chiar asa, dar nici mare lucrualcool , sunt multumita ca se joaca cu ei, mai invata uneori cu cel mare, "discuta" cu cel mic foarte serios, pe limba luihohot Aaaaa si mai important decat condusul..."FACE" BANIsic uitasemfool hohot
Mi-e tare drag love flowers
Jasmine
Scris: Friday, November 2, 2007 8:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Mami2x, de cand sunt in Bucuresti si eu urasc sa conduc. Am condus o vreme cand ma duceam la serviciu dar mi s-a facut lehamite si am apoi am folosit mijloacele de transport. N-am mai pus mana pe volan de ceva timp si eu sunt foarte fericita ca sotul ne duce peste tot unde avem nevoie...ca asa mi-e o sila sa conduc in orasul asta....
tumpika
Scris: Friday, February 1, 2008 9:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/1/2008
buna,fetelor!eu am o problema destul de serioasa cu sotul meu in ceea ce priveste rolul de tata.avem un baietel de 5 luni si toata grija cade pe mine.cand incerc sa ii spun ca ar trebui sa se implice si el mai mult,imi raspunde ca deocamdata copilul este mic,depinde de mine si el nu are ce sa ii faca.nu prea stiu ce sa ii mai spun ca sa il conving sa mai ia si el o parte din responsabilitati.voi cum procedati?
oanalaurisa
Scris: Friday, February 1, 2008 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 1/10/2007
tumpika wrote:
buna,fetelor!eu am o problema destul de serioasa cu sotul meu in ceea ce priveste rolul de tata.avem un baietel de 5 luni si toata grija cade pe mine.cand incerc sa ii spun ca ar trebui sa se implice si el mai mult,imi raspunde ca deocamdata copilul este mic,depinde de mine si el nu are ce sa ii faca.nu prea stiu ce sa ii mai spun ca sa il conving sa mai ia si el o parte din responsabilitati.voi cum procedati?

Cand am venit de la spital,i-am aratat lui Adi tot ce faceam eu,cum sa sterilizeze biberoanele,cum sa prepare laptele praf,l-am cooptat din start la tot,iar el s-a executat; acuma ce sa zic eu....
Cristy
Scris: Friday, February 1, 2008 11:07 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
tumpika wrote:

Draga mea.... cand sotul va veni langa tine .... spune-i ca esti obosita... ca deh... tu le faci singura pe toate sic daca nu functioneaza imediat mai incearce, daca pe timp indelungat nu functioneaza....inseamana ca trebuie sa te resemnezi... Resemnarea face bine la moralul tau pupici

Sotul mei a facut baie fetei mici prima data la ... 1 an cyclops Nu am disperat.. am stiut ca va veni si clipa aceasta ras ras ras ras
delfinasa
Scris: Friday, February 1, 2008 11:30 PM
Nivel

Daca nu vrea sa coopereze la ingrijirea copilului, poate vrea sa preia alte sarcini in casa, cand are timp...Sa stii ca nici eu nu beneficiez de mare ajutor din partea sotului, asta pentru ca el are un serviciu always on call, care-i acopera toata ziua si uneori si full weekend...In zilele in care are vreo fereastra, ma bucur ca vine acasa si se mai joaca cu fata, nu am pretentii sa faca altceva, iar in weekend mai pune mana si mai repara cate ceva, isi mai organizeaza sculele prin garaj, mai bate un cui prin basement, curata AC, filtrele, mai da cu vacuumul, mai instaleaza ceva nou, face curat prin curte...noi am facut un agreement prin care ma ajuta in masura in care are timp si nu este foarte obosit...in zilele cand nu trece pe acasa in timpul zilei, eu nu culc fata pana nu vine, se joaca si se culca impreuna si atunci am un respiro...uneori ii mai face baie, ii usuca parul, dar asta foarte rar; cand era mai mica o mai schimba de scutec, ii mai dadea sa manance; acum avem fetita mare, independenta in multe privinte...deci, eu sunt si cu activitati copil, si cu administrarea, si cu organizarea si cu mentenanta casei...nu zic ca nu-mi este greu, dar nici lui nu-i este usor si daca asa am stabilit, asa ramane pana la interventii derogatorii.
Cristy
Scris: Saturday, February 2, 2008 10:42 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Este mai usor cand stai acasa si ai un singur copil, la noi stiuati era putin altfel, eu eram cea care venea mai tarziu acasa (sotul este profesor) si trebuia sa le fac pe toate - copii, casa, cumparaturi, sculat noaptea, singur lucru la care ma ajuta si pt asta ii multumesc din suflet - esta ca ia copii si se duce cu ei la plimbare, la soacra, nu stiu unde dar am cateva ore de liniste ca sa ma refac flowers

Si bineinteles l-am mai pus (putin, da) la treburile casei - spalat vase, mai matura, aduce copii de la scoala/gradi si ii duce la balet, face temele cu fata cea mare... si cam atat scratch ...aaaaa mai face un lucru important.... se plange ca-i viata grea si munceste greu maseluta what chiar nu stiu ce sa mai zic si eu what
Lilly of the valley
Scris: Saturday, February 2, 2008 11:19 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
La copii mici cu mare greutate se "baga" un barbat, dar ar putea fi de ajutor la treburile casnice.
E greu de crezut insa ca baiatul care a credcut intr-o casa in care barbatul nu facea altceva decat gaura in canapea de atata uitat la Tv va face si el ceva dupa casatorie. Greu de reeducat asemenea specimene.bataus
Eu sunt fericita ca am un sot care se ocupa de curatenie, i se poate spune Mr. Scama. Vai si amar daca hainele nu sunt asezate in dulap dupa marimi si culori! ras
Laura
Scris: Saturday, February 2, 2008 12:29 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
mariuta wrote:

Eu sunt fericita ca am un sot care se ocupa de curatenie, i se poate spune Mr. Scama. Vai si amar daca hainele nu sunt asezate in dulap dupa marimi si culori! ras

Felicitari, Mariuta , pentru asemenea sot firstprize cool
Al meu nu se implica la curatenie sau mancare decat daca e absolut necesar, in schimb se implica in cresterea si educatia lui Alex, de cand l-am nascut. La baita, la plimbare, la cumparaturi, suntem impreuna. Intotdeauna mi-a fost alaturi, mai ales atunci cand Alex avea colici si urla de mama focului. S-a implicat din plin. Acum vine foarte tarziu de la serviciu,dar o ora cat sta cu Alex, o petrec constructiv, cu intrebari si jocuri. Sfarsiturile de saptamana le petrecem numai in familie si tati e 100% alaturi de noi, implicandu-se activ in viata de familie angel
katy_lumika
Scris: Saturday, February 2, 2008 12:37 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Si soata mea ma ajuta destul de mult, nu se da la o parte de la nimic, spalat vase, facut salata (urasc sa tai marunt), schimba pampers, o ia sau o duce pe Luana la scoala, se joaca cu ele, duce gunoiul, cand ii cer sa ma ajute nu zice nu sau daca ma vede obosita imi spune sa ma culc si face el treaba. Azi dimineata de ex, desi amandoi am fost la petrecere, s-a trezit inaintea mea si s-a ocupat de fetelove Oricum cel mai mare ajutor e ca m-a invatat foto, in stilul lui de Monk, uracios si dur cateodata, dar a pus niste baze greu de zdruncinatyes

Felicitari tuturor taticilor care se implicabravo bravo
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.