Rolul tatalui in familie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
stele_pe_cer
Scris: Monday, August 13, 2007 1:55 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
La noi in familie tati ne ajuta foarte mult.Ca nu face lucurrile ca mine, asta e clar, nici nu are cum, dar...acum ma confrunt cu o problema: de cand am plecat in concediu, Matei e lesinat dupa tati.Tati in sus, tati in jos, eu vreau la tati al meu, ma seacaangry .Imi vine sa ii dau cap in cap p'amandoi (ca sa nu zic ca numai pe tatibanghead ).Sunt geloasa si...nu vad cum m-as putea trata.Astazi, in drum spre casa, ma imbarbatam: e bine ca Matei il iubeste, ca tati isi da silinta sa faca lucurile cum trebuie, ca in sfarsit, in urma insistentelor mele face enorme progrese in tehnicile de joaca si abordare pacifista cu copilul(pana mai ieri tati era mai nervos, mai putin rabadtor in anumite momente, Matei il lovea, nu asculta deloc de el, acum...ma calca pe nervi cu dragostea lor unde eu nu mai am loc).SI cum dispar si eu din peisaj, incepe Matei sa intrebe unde e mami.Cum apare mami, numai tati exista in univers.

Zilele trecute, cand Matei a avut temperatura 40.6 eu toata noaptea l-am sters pe cap, i-am verificat temperatura, i-am dat antitermice, tati...a dormit ca sa nu spun cineangry !Si tati e erou national!

Vi s-a intamplat sa fiti geloase pe tati?

De unde vine asa o dragoste subita pt tati?

Nu e dreptplans !
Maria & Mario
Scris: Monday, August 13, 2007 2:07 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Ce tare esti : erou national ! :004: :004: :004:

Asta e si rezultatul concediului nostru , doar ca ..... nu ma deranjeaza ! Deloc ---- as putea adauga ! Si ce ma bucur insa .... ca eu ma relaxez , citesc , vad un film, si tati e lesinat de oboseala. Nici pampersul nu il schimb eu , cand e el acasa ! hohot hohot Si intr-adevar, timpul asta petrecut l-a mai domolit pe tati al nostru , l-a mai .... imblanzit, daca pot spune asa !

Sa ii tina naravul ! yes pupici
ira_tgr
Scris: Monday, August 13, 2007 2:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
stele_pe_cer wrote:

De unde vine asa o dragoste subita pt tati?

Nu e dreptplans !

mie personal mi se intampla altceva, eu stau mai tot timpul cu Sonia, evident si ea numai pe langa mine...
ei, cum intra tata pe usa si pana in momentul in care iese - zici k nu exist.... cum ajunge acasa - imediat la el in brate, il imbratiseaza asa frumos si sta la pieptul lui (ieri a stat vre-o jum de ora), azi dim. un scandal imens la lift k voia la el in brate si el trebuia sa plece la serv., in schimb daca o ia in brate si zice: "sonia spune-i pa-pa lui mama" - Sonia fara nici o problema imi face cu manuta ca sa "plece" cu el....

acu iti zic ce a patit mama mea, zicea k eu cand am fost mica NICI MACAR NU O BAGAM IN SEAMA, ma chema nu-i raspundeam, NIMIC, pt. mine numai tata a existat cam pana la vastra de 4 ani.... odata au fost cu mine la mare, eu evident cu tata in nisip mama se bronzeaza, la 2 metri de ea 2 "comentatoare", una ii zice alteia: "ia uite, se vede imediat k nu e mama naturala a fetitei" banghead banghead
mama a zis k a apucat-o un plans plans plans plans
Maria & Mario
Scris: Monday, August 13, 2007 2:13 PM
Nivel

Tare faza cu mama " adoptiva " Ira. hohot hohot hohot hohot
TatyKS
Scris: Monday, August 13, 2007 2:26 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Fetelor la toti cred ca se intampla la fel ... si Karina mea e lesinata dupa tati , dar eu nu am voie sa dispar din peisaj ca imediat ma striga - mamiiiii ... ea ne vrea pe amandoi , mai ales de cand am venit din concediu ... ii e frica mititicii sa nu plecam uff . Off ce o fi in caputul eiuff oare ?
Acum Adi ca sa plece din casa , trebuie sa plec cu fata in alta camera, pe balcon , sa ii distrag atentia. La fel se intampla si cand vrem sa plecam amandoi ... o pacaleste mama cumva, dar apoi intreaba mereu de noi . Deja si-a facut un cantecel " mami tati, tati mami" si tot ashasic
stele_pe_cer
Scris: Monday, August 13, 2007 2:41 PM
Nivel

taty wrote:
si Karina mea e lesinata dupa tati , dar eu nu am voie sa dispar din peisaj ca imediat ma striga - mamiiiii ... ea ne vrea pe amandoi , mai ales de cand am venit din concediu ... ii e frica mititicii sa nu plecam uff . Off ce o fi in caputul eiuff oare ?

Cred ca acum li se dezvolta teama de abandon.Si Matei are kestia asta tot din concediu: sa nu plecam fara el, mami pleaca fara mine.Alaltaseara, pt ca Matei nu avea voie sa iasa afara inca, si eu nu mai suportam sa stau in casa, am iesit si noi, parintii, la o mica plimbarica, lasandu-l pe Matei cu bunica, pe care o adora.I-am explicat ca merg sa cumpar mancare si o masina albastra cu roata de rezerva.Ne-a spus pa cu mare greutate si cand ne-am intors am aflat ca numai dupa noi s-a miorlait.

Si daca dispar prin casa ceva mai mult timp, imi simte lipsa.Dar de cand am revenit din concediu prea e topit dupa tati!E bine, dar eu ma simt parca data la o parte.Ne iubim, ne managaiem, ne jucam, dar cand apare tati, apare si soarelesic !

La noi Matei spune "mami meu" si "tati meu".Sau and vine tati: "taaaaatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii"...Dimineata asta primul lucru: "unde e tati"?Imi venea sa ii spun: "in balarii"rambo !Dar am zambit larg, calm si i-am spus ca tati al lui e la serviciu sa castige bani sa cumpere masinicyclops !Sper sa ii treaca totusi obsesia asta si sa revenim la o dragoste nu atat de opulenta si excesiva pt unul din noi (mai ales ca "unul din noi" nu sunt eurambo !
stele_pe_cer
Scris: Monday, August 13, 2007 2:48 PM
Nivel

ira_tgr wrote:

acu iti zic ce a patit mama mea, zicea k eu cand am fost mica NICI MACAR NU O BAGAM IN SEAMA, ma chema nu-i raspundeam

Ei, cam asa se purta Matei cu tati inainte.Se jucau, vorbeau, dar tot pe langa mine se dadea.Numai pe mine ma asculta si si acum tot pe mine ma asculta, dar a inceput sa asculte si de tati ca si-a skimbat tati tactica ras (tot datorita insitenteleor mele, lucru extraordinar de bun zic eu).Inainte tati vorbea singur, ca Matei fie nu-l baga in seama, fie radea la el, fie dadea cu pumnul sau cu palma in piciorul lui tati, gesturi pe care cu mine nu le-a facut niciodata.Tati era si foarte indulgent pana de curand si mult prea tolerant cu multe lucruri.Acum...dragoste mare...sa fie din pricina timpului petrecut impreuna in concediu?Matei este genul de copil care iubeste mult pe cel pe care il vede mai des.Daca sta cu bunicii un timp, ii adora pe bunici.Daca sta numai cu mine, pe mine ma adora.Daca tati se joaca cu el mai mult, pe el il iubeste.Iar in concediu tati s-a jucat mai mult decat mine cu Matei...
delfinasa
Scris: Monday, August 13, 2007 3:13 PM
Nivel

Cu cat petrec timp mai mult cu cineva care le da atentia pe care-o vor, copiii devin mai atasati de acea persoana...eu vad asta la K si la parintii mei: de cand au venit sunt partenerii ei de joaca, eu si tati nu mai suntem inclusi in peisaj daca nu intram in joc...numai cand se loveste striga mama sau tata, depinde care suntem in zona sau cand mai face mofturi la culcare ne cere, ca are niste povesti in engleza pe care numai noi i le spunem...cand pleaca tati la serviciu boceste cateva minute, cu toate ca incerc sa-i distrag atentia, se duce la geam, pune palmutele si-si lipeste nasul de el si-l striga "Daaan, Daaan, taiiii", se uita luung dupa el si are niste lacrimi de crocodil de parc-o paraseste intr-o padure...cu mine n-are treaba cand plec, striga putin, fara bocete si la joaca iar cu bunii...cred c-o sa fie jale mare cand vor pleca ai mei, s-a obisnuit sa se joace mereu si eu n-o sa pot sa ma joc cu ea chiar toata ziua, cum fac ei.
stele_pe_cer
Scris: Monday, August 13, 2007 3:18 PM
Nivel

Eeeee, asta-i buna, daca ar mai si plange dupa tati cred ca as pleca la mare 2 saptamani singura, sa vedem daca imi duce dorul carevaras !

Matei il striga pe tati :"Eujeeen, tati, esti gata?"hohot !Pe mine nici nu prea stie cum ma keama, ca nah, eu il invat cum il keama pe tati, pe bunica, pe bunicul, dar pe mine ioc...asa greu se pronunta numele Elena, ceva de speriatras !Prefera sa ma keme "Dani" (ca asa l-a invatat bunica si eu nu suportpuker )!
shirel
Scris: Tuesday, September 25, 2007 9:50 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Si tati a nostru e activ,dar de multe ori ramine sa faca ore suplimentare asa ca face mami tot.
Dar in zilele cind tati se intoarce devreme el face tot timpul baita,gimnastica si masajul lui EDen
o hraneste si o pune la nanicu.(mami e libera sa vina sa va scrie)
Inafara de asta in fiecare vineri dimineata cind tati nu lucreaza merg amindoi la picina la inot,
Eden inoata de pe la 4luni si e inebunita.
-pe urma o data pe saptamina ma ajuta sa fac cumparaturile.
-duce gunoiul tot timpul
-spala vase daca e cazul
Si inca ceva O IUBESTE TARE PE MAMI!!!!!flowers asa ca mami il iarta daca citeodata nu are chef de dat ajutor
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, September 25, 2007 9:57 PM
Nivel

Revenind la oful meu de odinioara (de cateva sapatamaniras ), pot spune ca dragostea aia nebuna pt tati s-a dusyes yes yes yes !Eu sunt primaaaaaaaaaaaa in inimioara lui Matei, eu, eu si iar eu!God, ce bine e !Suna ciudat, dar ma bucur asa tareee...oare functionez corectras ?
Maria & Mario
Scris: Tuesday, September 25, 2007 10:01 PM
Nivel

Functionezi, ce mai conteaza cum ! hohot DA , e normal sa simti asa ! thumright La noi, cum o cert , sau ii fac observatie , incepe : Tatiiiiiiiiiiiiiiiii ! :209: De lesin de nervi ! Dar ..... asta e ! Lasa Stele, ca daca faci fetita , e garantat " fata lu# tata " , asa ca ...... bucura-te de Mateias iepuras !

PS : Poate fac si eu un baiat ! :001: Numai al meu sa fie ! :001:
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, September 25, 2007 10:14 PM
Nivel

Mami de Maria, sa aveti spor la baietei, noi vrem fetita dar...daca e sa fie tot baiat, l-am si botezat de pe acum,asta ca sa ma consolez de pe acum ca nu iese ce vrem noi ci ce vrea Doamne-Doamne!

La noi cu paratul nu tine.Daca il cert eu pe Matei, nu zice nici pis, dar daca il cearta tati vine repde turnatorul:"mamiiiiiiiiii, tati m-a certat/batut" - dupa caz...Fac spume in sinea mea si spun incet-incet....pai, daca n-ai fost cumintecry !SI mor cand mi-l cearta altcineva!
mihaela75
Scris: Wednesday, September 26, 2007 4:34 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Fetelor, asa-s de suparata si am niste emotii de ma scap pe mine.Kaze nu stie sa faca nimic, l-am pus la teste zilele astea ..e in plop total .Ma rog la D-zeu sa-mi gasesc copilul intreg si nevatamat cand ajung acasa uff Daca trecuta m-a tinul doar o noapte , a doua zi eram acasa , acum sper sa fie la fel.Am gresit mult ca nu l-am implicat in treburi de bebe si uite acum sufera copilu'.Asta sa-mi fie invatatura de minte nervi
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, September 26, 2007 10:12 AM
Nivel

Mihaela, fii sigura ca Daria nu e de portelan si Kaze nu e de piatra.Sunt absolut convinsa ca se va descurca.Nu ca tine, dar se va descuca cat sa le fie ok amandurorra.Tu gandeste-te la pasarel, la noile atributii, inkide okii si relaxeaza-te pe ultima suta de metri, nu te invinovati ca nu l-ai implicat pe Kaze mai mult!Daca pana acum v-a fost bine asa, si de acum incolo va va fi, kit ca va trebui sa va mai impartiti din responsabilitati!

Hai, nastere usoaraangel !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.