Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Vad ca eu am scris aici doar cand eram gravi.Mai nou ,tati al nostru nu face NIMIC .Si nici nu vreau sa faca ceva ca face mereu aiurea si ma chinui apoi sa dreg.Pune scutecul cu fata la spate si larg de curge pipilica pe langa, ii da apa cu sticla mai mai sa inece copilul, la mancare ii da lingura dupa lingura nici n-are timp sa inghita, la baie va zic sincer mi-e si frica sa-l incerc ,asta chiar n-o risc Nu stiu ce sa mai zic, vrea sa faca cate ceva dar numai anapoda iese nici de jucat nu se joaca ca lumea, o pune pe masinuta si cand prinde viteza cade fata cu nasul de pamant si multe altele ca tre sa stau cu ochii pe ei mereu.E un pericol prin preajma ei |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Mihaela,nu te supara din asta,ca nu e bine nici pt tine nici pt bebe Poate ca vezi tu lucrurile altfel,acum ca esti intr-o perioada atat de delicata...omul se straduieste..daca nu-i iese treaba,e alta poveste.Poate e si el obosit si nu se mai poate concentra cum trebuie.sunt sigura ca nu ar face rau intentionat copiilor.iarta-l Sotul meu...INCEARCA sa ma ajute,dar le face ff lent,si pana termina el de pregatit mancarica sau baita,face bebe 18ani.Asa ca...le fac eu.Pot sa zic ca pana acum,90%din timp eu m-am ocupat de Matei.El se joaca,rade cu fiu-sau,dar cand se impute treaba(la propriu si la figurat)incep sa aud: Alinaaaaaaaaaaa!!!!! sau mammm(dupa caz). |
|

| Of taticii astia care incearca dar nu le iese .Eu nu am rabdare sa faca el scoala pe bebe asa ca-l cam trimit la plimbare la probleme importante.Daca e sa se joace sau sa o tina pana fac dus sau ceva asa care nu implica prea multa raspundere, da stau linistita.I-am lasat intr-o zi si am plecat doua ore.Am gasit dezastru in casa dar m-am bucurat macar ca fata era intreaga si nevatamata.Si-mi zice mie mereu ca las cutitul prea aproape de marginea mesei...of, daca v-as zice cum o ridica de picioare de-mi sta inima-n repaus .M-am si saturat sa-i zic nu fa asta nu fa asta ca mi-e mila de el adica nu are voie sa faca chiar nimic |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| MIha, va trebui totusi sa il inveti sa faca unele lucruri corect si fara sa iti fie tie teama. Eventual stai langa el mereu. Gandeste-te ca la un moment dat nu vei mai putea sa te apleci asa usor, iar ridicatul Dariei chiar va fi o problema. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha , e barbat dar e TATA si nu face cu nici o rea intentie. Eu la inceput am descoperit aceleasi .... stangacii si neglijente dar nu am renuntat . I-am acordat cat mai mult timp posibil cu Maria, fara sa intervin, doar ii supravegheam din umbra. S-a dat pe brazda. S-a invatat singur ce e bine, ce nu, cum se face aia , cum se aseaza cealalta, cum se tine bebe la baie. Acum sunt linistita. Iese singur cu ea afara , in parc, la cumparaturi, in casa e harjoneala cat cuprinde .... e mai grijuliu cateodata ca mine ! Nu renunta. Acorda-i putina rabdare si intelegere si vei fi surprinsa de rezultate ! |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mihaela, sa stii ca Oana are mare dreptate...da-i timp sa se obisnuiasca cu multele lucruri ce le presupune ingrijirea unui bebelush...vei avea nevoie de ajutor! In plus, nu te supara, iarta-i stangaciile, caci nu sunt intentionate! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Asa-s tatii mai stangaci...nici al meu nici acum nu stie sa faca multe lucruri ca lumea: el nu stie niciodata cum si cu ce s-o imbrace, nu are rabdare sa alerge dupa ea, la baie in 5 min e gata, cu tot cu umplutul cazii, la masa nu stie ce sa-i dea sa manance daca nu ii spun exact sau ii las pe masa si mai mult strange dupa ea decat sa-i dea sa manance, la oli daca vede ca nu face imediat o ridica... ...dar intentia conteaza...la inceput nu stia nici pampersul sa i-l puna -ca si mine de altfel, dar pe parcurs a invatat-, la baie i-a fost frica mult timp s-o spele singur si acum e panicat ca sta in picioare si poate sa alunece-n cada desi are covoras antiderapant si sta langa ea...cand ies afara amandoi, uita K de mine, iar cand ii las singuri acasa, cum zicea si Miha, gasesc casa vraiste, dar bine ca fata e intreaga. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| E adevarat ca taticii sunt mai stangaci la inceput , dar dupa ce capata experienta ...ne pot si intrece. Sotul meu nu vroia sa schimbe pampersul, asa ca intr-o zi i-am spus ca o las neschimbata , facuse kk, si se va opari daca el nu o schimba.S-a incuit in camera si , a iesit dupa jumatate de ora , surazator si cu bebelina schimbata si curata. Cand fetita mea avea 8 luni eu am stat pentru o luna internata in spital , asa ca sotul meu a ingrijit-o in lipsa mea.A facut-o la fel de bine ca mine. |
|

| Las ca poate-i mai torn vreo trei plozi sa vedeti ce expert scot din el |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| In general barbatii parca au doua maini stangi, pardon ... drepte (ca al meu e stangaci). Miha, daca il critici e posibil sa nu mai faca nimic. Stiu ca e mai usor sa faci tu decat sa repari dupa altul, dar lasa-l, o sa se obiesuiasca mai devreme sau mai tarziu. Eu l-am criticat si nu a mai facut nimic o perioada. Gandeste-te ca peste catva timp o sa ai 2 copii mici in casa si o sa ai maaaareeee nevoie de ajutor. Cine stie, pana atunci poate devine tatic super calificat. Sa-l vezi pe al meu cum sta cu bebelina, se descurca mai bine decat ma asteptam, mai si gateste pentru toata familia. Face si lectii cu Andrei. Eu cand vin de la servici direct la plimbare mergem. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Mihaela nu esti singura, eu ieseam din camera cind incepeau sa se joace, pur si simplu ma speriam sa nu le loveasca, nu mai spun cind ii facea baie primului copil (ii dadea drumul in cada mare sa vada daca poate inota singura asa cum explica pe la tv ca bebelusii inoata singuri , eu aproape sa lesin si nu mai intram in baie ma gindeam ca doar e tata si are in felul lui grija )iar la al doilea nu a mai avut timp deloc asa ca le - a mai scos la plimbare /joaca doar cind au stat bine in masina sa se poata tine ele si sa le poata duce in parc sau la teatru asa ca daca ar fi sa ti dau un sfat " incurajeaza-l" sa se joace cu copilul chiar daca vei gasi cind te intorci toata casa " pe dos" mincare peste etc cind ma gindesc las sora mea sotul ei a stat cu copilul cind l-a putut sa -l plimbe cu masina abia pe la 3 ani " ca plingea si nu stia ce sa-i faca, (nici vorba sa mai stea cu el 30 min ca era mai speriat decit copilul) |
|

| Il incurajez, nu-i mai zic nimic dar eu tot prin preajma stau ...chiar daca-mi rod unghiile sa zic ceva. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari pentru atitudine, Miha! O sa vezi ce bine iti va prinde ajutorul lui Kaze, peste cateva luni! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mihaela,intr-adevar vei avea nevoie de ajutorul lui,asa ca incurajeaza-l de pe acum sa invete.sotul meu ma ajuta ff mult,stie sa faca de toate,ii schimba,ii imbraca(dar eu ii spun cu ce)le da sa manance,le face baie.cand l-am nascut pe darius,nu vroia nicicum sa il schimbe,ca vai doamne,e barbat,cum sa schimbe el papersul.intr-o zi darius avea kk si eu "nu aveam" timp sa il schimb,i-am spus lui sa il schimbe,la inceput nu vroia,dar pe urma totusi am auzit ca s-a facut liniste,asa ca am mers incet in camera si l-am gasit schimbandu-i pampersul la darius.de atunci nu mai are probleme.ii place mult sa le faca baie,intra in cada cu amandoi si acolo se joaca toti trei |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Miha, primul pas l-ai facut si cel mai greu. Succes in continuare..amandorura |
|
|