Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Vad ca taticii sunt tare dedicati platii facturilor. La noi tati nici nu-si imagineaza ca trebuie platite toate lunar, cred ca daca l-as lasa singur juma de an i-ar taia toate utilitatzile. Numai eu le platesc, lui ii aduc la cunostintza. Si de fiecare daca este mirat ca mai trecut inca o luna. Cam la fel este si cu gunoiul, daca-i spun sa-l duca dimineatza il duce, daca nu-i spun nici o problema, il lasa acolo de ne trebuie o masina de gunoi sa vina sa-l caram. Sa mai vedem , stoul lui Cristy da cu matura , Liv nu a aflat inca cum se foloseste acel obiect, daca-i spun sa dam cu aspiratorul imediat imi spune sa o chem pe Lunutza la facut curat. Tzepi vad ca repara prin casa, la noi se repara doar daca nu se poate altfel, daca-i pune in primejdie comfortul, daca nu stam cu treburile nefacute la nesfarsit dar cu promisiuni ferme ca intr-o saptamana la reparam.
Si noi il iubim pe tati pentru alte calitatzi dar cateodata ma dau cu capul de pereti singura. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Povestea cu imbracatul este groaznica si la noi.... niciodata nu gaseste haine in dulap, iar la mine toate sunt aranjate pe caprarii... fuste la fuste, bluze la bluze... ar fii in stare ( dupa ce rascoleste tot dulapul in cautarea hainelor) sa trimita fetele in pijama la gradi... zice el "pai sunt frumoase, cu floricele.... parca cine vede"
|
|

|
Da, stim si noi povestea cu imbracatul. In toate culorile posible, nu conteaza materialul, copilului sa-i intre pe cap si GATA. Avem o caciulitza de la Adriana de primavara pe care sotul meu i-o punea pe cap si la - 5 grade, am ascuns caciulitza pana acm 2 saptamani ca altfel ma imbolnaveam |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| g_nicoleta2000 wrote:
Da, stim si noi povestea cu imbracatul. In toate culorile posible, nu conteaza materialul, copilului sa-i intre pe cap si GATA. Avem o caciulitza de la Adriana de primavara pe care sotul meu i-o punea pe cap si la - 5 grade, am ascuns caciulitza pana acm 2 saptamani ca altfel ma imbolnaveam
Si pantaloni sub rochie nu imbraca......???
Haim, nu gasea clama sa-i prinda bretonul cand facea lectiile Eden si ce credeti??? Gasesc fata cu clama de rufe in cap....... Macar bine ca totusi a gasit o solutie...
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fetelor, fetelor...macar va ajuta cu cate ceva...al meu saracu' pleaca dimineata la 6 - 6 30 si vine dupa 7-8 seara ...pe David nici nu-l vede decat dormind...Ce sa-i mai zic sa faca?
Facturile eu, cumparaturi (usoare) eu, piata eu, gunoiul eu, curat eu, gatit eu, tot ce tine de Dav eu... In weekend DACA e liber face cumparaturi (mari si multe), curatenie...In rest...daca se strica ceva prin casa..."maine repar"...dar acel maine e cam peste o saptamana - doua... |
|

| Cristy, noi inca nu purtam rochitza asa de des dar probabil ar fi cam la fel. Kiki, esti o sotie de nota 10, intelegatoare si cu spirit de echipa. Eu sunt mai zbuciumata, ma oftic rau de tot cand sta muuult plecat. Cred ca chiar daca-i ocupat pana peste cap tot ar trebuie sa vina 10 minute sa ne vada, ca doar nu arde firma fara el. Si apoi la sfarsitul zilei conteaza familia si nu firma. Asta nu-mi place defel in democratie, familia este din ce in ce mai putin aparata si prioritar devin afacerile si serviciu. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nicoleta, esti mortala...Sa nu crezi ca sotii nostrii sunt furnicute acasa, eu trag de-al meu sa faca, stau cu gura pe el ca altfel el n-ar face nimic, decat daca ar da prea multi bani atunci se pune pe treaba singur...si daca are chef si arde, face, daca nu, pot sa incremenesc langa el si nu face. Kiki, cunosc foarte bine cum e...dar si cand il prind la colt... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| asta cu clama de rufe a fost tare,am ras de numa
sotul meu...are si parti bune si mai putin bune.cand e vb de imbracat copii,la fel ca ai vostrii,orice numa sa ii intre in cap sa repare ceva prin casa....daca e in chefuri nu trebuie sa ii spun,se apuca singur,dar cateodata...pot sa ii spun oricat de des ca tot nu face la curatenie ma ajuta ff mult,cand e acasa facem amandoi,cateodata ma ajuta si la mancare la cumparaturi,mergem amandoi(singura cu copii nu pot).facturile si toate celelalte..prin banca,noi doar ne asiguram sa fie bani in banca
nicoleta,sunt si eu ca tine...ma oftic rau daca ajunge tarziu de la lucru.el nu are program fix,si de aceea nu imi place cand munca e pe primul loc si nu familia.tot timpul ii spun ca(virgula) copii au nevoie si de el |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si tati nostru vine acasa tarziu, dupa ora 21, insa - tinand cont ca Alexia inca nu are ora fixa de trezire- ii fac programul in asa fel incat sa o prinda treaza. In primul rand se joaca cu ea, cam jumatate de ora, dupa care o culcam impreuna... o duce pe Kali la plimbare... papam... dupa care spala vasele. Asta este regula in zilele din timpul saptamanii. In we. se ocupa numai el de Alexia, de la pampers (olita) la mancare. Ma mai ajuta cu treburile din casa cat doarme copilul sau face mancare (asta mai rar pentru ca de obicei fac eu de vineri seara)... iar ca regula generala duce gunoiul, plateste facturile si-mi face mie toate mofturile. Cu reparatul chestiilor prin casa nu-l prind pentru ca efectiv nu are cand, iar jumatatea de sambata libera pe care o are preferam sa o petrecem impreuna intr-un mod cat mai placut, asa ca am grija sa nu pierd numarul de tel. al electricianului, instalatorului, etc. Dar ceea ce e mai important pentru noi, ne rasfata, ne face surprize si ne iubeste muuuuuult de tot... si ne suna de multe ori pe zi sa ne-o zica. Datorita acestui lucru sunt bine dispusa mai mereu. Si al doilea lucru cel mai important -daca se poate zice asa- e intotdeauna bine intentionat si foarte voluntar, asa incat, daca e prin preajma stiu ca ma pot baza e el pentru orice.
|
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sotul meu pleaca pe la 8.30 si ajunge acasa pe la 7 seara.O prinde treaza si la plecare si la venire.El ma ajuta la baita Karinei de cand am nascut-o,el duce gunoiul in fiecare dimineata,in weekend mai gateste si el in general retete scurte ,dar are tare mult de invatat asa ca in weekend mai mult invata.la capitolul reparatie e cam greu la fel zice si el mai incolo si va trebui sa-i reamintesca asa sigur va uita.Cumparaturile le facem impreuna de multe ori se mai abate din drum sa ma ia cate ceva ce uit sa cumpar.Facturile este chiar simplu pentru ca le platesc pe internet asa ca nu trebuie sa ma deplasez.El le-a platit si apoi am invatat eu si de atunci mai mult eu. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| un timp am avut si noi tatic de week-end (iar atunci facea o gaura mare in pat ca era f obosit), pleca luni si venea vineri. dupa aia a lipsit cam sase luni, a contribuit la bebe 2, a plecat iar sase luni, timp in care am fost si mama si tata la doi copii (pentru care am renuntat la un master in comunicare ) a venit, a schimbat job-ul si acum e super, lucreaza 24 si 48 ore liber, timp in care face curat, duce baiatul la antrenament, mai scoate si fata pe afara, face cumparaturi si plateste facturi. eu trebuie sa gatesc non stop ca el nu mananca nimic din frigider. vrea totul proaspat gatit. apropos el nu-mi face cadouri decat ustensile pentru bucatarie, pentru restul spune ca am cardul. eu sunt destul de multumita de tati. se poate si mai bine. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noi acum suntem singurele, dar ne descurcam bine. Sashei ii lipseste, dar mai bine asa decat sa asiste la certuri si alte situatii neplacute.
Felicitari pentru ca-i aveti alaturi, asta conteaza cel mai mult! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 231
| si pe mine ma ajuta sotul la inceput ,la baitza,la papa...ii dadea cu biberonul,la curatenie,la mancare,ce se facea repede si usor,la cumparaturi,facturi,dus gunoiul -acum doar dus gunoiul,sta cu bebe cand fac mancare.la baitza,cumparaturi,facturi,banci si da cu aspiratorul...cand e de reparat in casa ,ii zic azi si face peste 3 zile dupa ce il cicalesc la cap si se satura de gura mea |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ce face tati? De toate, cu foarte mici exceptii. Inclusiv mofturile unuia si ale altuia. Asta e ceea ce trebuie sa-mi reamintesc eu cel mai des |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Taticul Alessandrei pleaca la 7.30 dimineata si se intoarce la 16.30 - 17.00. Din momentul in care vine el, eu aproape ca nu mai exist.Ii dedica atata timp cat poate , se joaca cu ea, cateodata ii da de mancare , ma ajuta cand ii fac baie.Cum se joaca el cu ea eu nu reusesc , au o relatie aparte, iar in ochii lui se citeste dragostea enorma pe care i-o poarte fetitei noastre. |
|
|