Rolul tatalui in familie
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Saturday, February 2, 2008 4:38 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Eu nu am ce sa mai comentez aici....plans plans plans
Lilly of the valley
Scris: Saturday, February 2, 2008 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
taki wrote:
Eu nu am ce sa mai comentez aici....plans plans plans

Ei lasa ca am vazut eu pe un topic cum Baby se juca frumusel cu Sashalici.angel Nu e nevoie sa fii tatal biologic sa iubesti si sa te ocupi de copil, cunosc situatii de acest gen nu din povesti ci in realitate.
pupici sa-ti revina zambetul
taki
Scris: Saturday, February 2, 2008 5:20 PM
Nivel

mariuta wrote:

Ei lasa ca am vazut eu pe un topic cum Baby se juca frumusel cu Sashalici.angel Nu e nevoie sa fii tatal biologic sa iubesti si sa te ocupi de copil, cunosc situatii de acest gen nu din povesti ci in realitate.
pupici sa-ti revina zambetul

Mi-a revenit zambetul ras pupici , dar imi dispare cand trebuie sa ma gandesc ca Baby nu mai este langa noi!uff
mihaela75
Scris: Saturday, February 2, 2008 5:21 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Taki, tu zici asa dar ce te faci cand tati chiar fiind in casa de fapt lipseste.Kaze al meu box2 pana l-am nascut pe Arti nu a stiut ce-i ala un scutec , o baita, un hranit, un culcat etc.Doar joaca de parca Daria era vreun catel de casa.Si recunosc ca eu i-am permis fool Cand a venit Arti gata, i-am pasat plodul de urgenta , descurcati-va ca om sunt si eu.disputa Mai fericita eram cu Diana ca eram singura si macar stiam ca eu sunt una si atat...A trebuit sa vina Arti sa ma destept si eu fool
taki
Scris: Saturday, February 2, 2008 5:24 PM
Nivel

Fiecare situatie are problema ei...uff . Foarte important este sa nu lipseasca mama!angel
Laura
Scris: Saturday, February 2, 2008 7:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/8/2006
mariuta wrote:

Nu e nevoie sa fii tatal biologic sa iubesti si sa te ocupi de copil, cunosc situatii de acest gen nu din povesti ci in realitate.

Foarte adevarat thumright
epardoseli2018
Scris: Wednesday, August 29, 2018 10:26 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sunt tati si tati....Ideal ar fi ca acestia sa fie cat mai prezenti in educarea copiilor
Sasha Swan
Scris: Thursday, February 27, 2020 8:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/27/2020
E copilul lui si va avea grija de ea ca de ochii din cap. In felul lui, in ritmul lui, dar totul va fi bine. Tu ai grija de bebe si de tine, nastere usoara si recuperare rapida ! Nu ar strica sa ii lasi o lista sa o consulte, daca are nedumeriri.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.