Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
|
Ei lasa ca am vazut eu pe un topic cum Baby se juca frumusel cu Sashalici. Nu e nevoie sa fii tatal biologic sa iubesti si sa te ocupi de copil, cunosc situatii de acest gen nu din povesti ci in realitate.
sa-ti revina zambetul |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Taki, tu zici asa dar ce te faci cand tati chiar fiind in casa de fapt lipseste.Kaze al meu pana l-am nascut pe Arti nu a stiut ce-i ala un scutec , o baita, un hranit, un culcat etc.Doar joaca de parca Daria era vreun catel de casa.Si recunosc ca eu i-am permis Cand a venit Arti gata, i-am pasat plodul de urgenta , descurcati-va ca om sunt si eu. Mai fericita eram cu Diana ca eram singura si macar stiam ca eu sunt una si atat...A trebuit sa vina Arti sa ma destept si eu |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| mariuta wrote:
Nu e nevoie sa fii tatal biologic sa iubesti si sa te ocupi de copil, cunosc situatii de acest gen nu din povesti ci in realitate.
Foarte adevarat |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2020 Mesaje: 6
| E copilul lui si va avea grija de ea ca de ochii din cap. In felul lui, in ritmul lui, dar totul va fi bine. Tu ai grija de bebe si de tine, nastere usoara si recuperare rapida ! Nu ar strica sa ii lasi o lista sa o consulte, daca are nedumeriri. |