Role
Subiectul anterior · Subiectul urmator
shirel
Scris: Friday, October 26, 2012 3:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
magduta wrote:
oare de pe la ce varsta ii putem pune role in picioruse? 4-5 ani? sau mai bine mai tarzior?

Uite ca la asta ma gandeam si eu acuma.Are fiica mea ziua ei indata si chiar vreau sa-i cumpar ,bine ea are 6 ani dar este o fricoasa sic ras .A probat odata o pereche si nu prea a incantat-o ca trebuie sa si invetze sa-si tina echilibrul.
Cred totusi ca 5 ani este o varsta destul de potrivita cat si la fete cat si la baieti.
gabyta
Scris: Friday, October 26, 2012 4:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/20/2011
Lucy a avut primele role la 3 ani ,erau cu 1 rand de roti iar in spate avea 2 roti erau bune ptr ca nu cadea ,dar erau foarte grele si abia le ridica sa dea pasul cu ele,insa esentiale ca sa invete sa aibe echilibru,dupa juma de an mi-a spus un prieten care da lectii de patinaj sa arunc rolele alea si sa ai dau direct role cu un sir de roti doar,,si avea dreptate in nici 2 saptamani Lucy a mea mergea cu ele foarte bine. Acum are 8 ani si rolele ai sunt tare dragi,aproape peste tot le cara cu ea.computerlove
carla
Scris: Saturday, October 27, 2012 7:11 PM
Nivel

Inregistrat: 2/8/2007
Ai mei au amandoi de cateva luni,Cristian merge bine,Bogdanel mai incetuc
danab
Scris: Saturday, October 27, 2012 7:41 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Miru a incercat asta vara o pereche si i s-au parut grele si a refuzat sa mai incerce altele. Poate anul viitor sa ii iau si sa o invat eu sa le foloseasca (sper sa vrea si sa nu ajunga la depozitare, precum trici, troti si bici, spre disperarea bicului ras )
cute_babies_of_mine
Scris: Sunday, October 28, 2012 8:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Tudor are role de anul trecut si merge impecabil; deja exerseaza mersul cu spatele.
shirel
Scris: Sunday, October 28, 2012 8:09 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Reamintesc ca vreau sa-i cumpar role lui Eden anul acesta si credeti-ma sunt bota in domeniu.Ce trebuie ,cum trebuie alese in afarA DE CULOARE SI DE PRINTESE ras cum trebuie sa fie rotile silicon sau nu ,cate ,cum si ce pentru un copil care inca nu stie deloc sa mearga.Astept sfaturi din experientza voastra cele care ati cumparat si copii le folosesc deja.
Plus ca am mai dat aici de o problema ,nu prea am vazut role prin magazine si chiar ma mir .Asa ca daca cunoaste-ti si un site cu vanzari online pe care mi-l recomandati ,m-ati ajuta mult.
mikaela
Scris: Sunday, October 28, 2012 7:03 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
Mandruta mea a avut role de la 3 ani, cu tot tacamul, helmet si protectii pt genunchi si coate insa trebuia s-o tragem noi hohot Acum e mai curajoasa, dar se plictiseste cu ele alcool
giulia_mamik
Scris: Sunday, October 28, 2012 8:10 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Daria a primit anul trecut de la Mos Craciun sic o pereche de role cu doua ranudiri de roti,cotiere,genunchiere,casca,rucsacel etc...A avut o explozie de crestere si iaca in toamna i au ramas mici.A trecut la marimea 30alcool .Si o cam strangeau .Plus ca se plictisea cu ele de acum,ca vrea cu un singur rand de roti.Asa ca le am dat unui finut de al nostru care are 5 anisori.Acum i a si scirs mosului ca vrea role cu un singur rand de roti dar si pt mami o pereche fiindca visul ei e sa ne plimbam cu ele impreuna de mana prin parc.Si iaca' vreau,nu vreau trebuie sa invat la varsta mea sa mi tin echilibrul pe un singur rand de rotialcool hohot .Numa' mosul sa nu dea bani degeaba pe ele si eu sa am curaj sa le incalt si mai ales sa le folosesc!
raly
Scris: Sunday, October 28, 2012 9:06 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Raul a mers de la 4 ani foarte bine cu ele,dar de cand si-a rupt manutza doamna doctor a spus sa menajam manuta,sa nu cadem pe ea deci sa evitam bicicleta si rolele,Raul a bagat la caput si acum nu mai vrea nicicum nici pe bicicleta nici pe role!cry cry
Fluturas
Scris: Monday, October 29, 2012 12:04 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si ai mei au amândoi, si Darius si Karina de anul trecut. merg amândoi dar Darius nu e prea încântat însa la Karina îi place mult. merge bine si de cele mai multe ori caram rolele dupa noi în parc.a prins drag de role direct în magazin unde le -a vazut, s-a urcat pe ele si a mers pâna a învatat si asa am fost obligati sa îi cumparam.
raly cunoastem interzicerea asta. Karina a suferit mult dupa bicicleta când si-a rupt mâna
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.