rog un sfat
Subiectul anterior · Subiectul urmator
DianaP
Scris: Sunday, February 14, 2010 5:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/5/2010
Uitandu-ma la foto , fetita ta imi aduce aminte de elena fetita mea , seamana foarte mult.
Ai o mica printesa foarte frumoasa.
Si inca un sfat asculta pe toti cei care iti dau sfaturi (poti invata cate ceva) dar in primul rand urmeaza-ti instinctul.Tu stii ce e mai bine pentru copilul tau. tu esti mama lui. tu si numai tu il cunosti cel mai bine doar a facut parte din tine timp de 9 luni.
Sa aveti sanatate, sa cresteti mari si cuminti
alexandrabogdan
Scris: Sunday, February 14, 2010 7:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/17/2008
multumim de urari.sper sa stiu sa iau cele mai bune hotarari pt fetita mea.eu am apelat la alt fel de lapte praf pt ca nan-ul nu o mai satura.dupa 1 ora jumate plangea iar de foame si nu mi se parea normal sa manance 120 ml din 2 in 2 ore la o luna de zile.mi se parea f mult.acuma iti dai seama ca si eu imi doresc ca fata mea sa fie sanatoasa, sa nu devina obeza
alexandrabogdan
Scris: Monday, February 15, 2010 2:10 PM
Nivel

fetelor, cum sa o obisnuiesc pe micutza mea sa adoarma singurica in patut? si as vrea sa ii iau amprentele de la talpi da nu stiu ce sa folosesc sa se si spele usor.voi ce parere aveti?ce as putea folosi?
DianaP
Scris: Monday, February 15, 2010 10:50 PM
Nivel

Poarta o haina sau o esarfa cateva zile. Acel lucru se va impregna cu mirosul tau , pune-l in patut langa ea.Asa o pacalesti ca esti cu ea.Am dat acelasi sfat unei prietene si a mers . Bafta
toate cele bune
DianaP
Scris: Monday, February 15, 2010 11:40 PM
Nivel

sorry Iar m-am bagat ca musca in lapte.bye
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, February 16, 2010 10:36 AM
Nivel

mersi diana de sfat.am mai auzit asta dar nu am crezut ca merge.o sa incerc.
DianaP
Scris: Tuesday, February 16, 2010 12:17 PM
Nivel

baftamajoreta
g_nicoleta2000
Scris: Tuesday, February 16, 2010 3:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Alexandra, noi am amprentat-o pe Alex cand era bebe cu niste glitter pentru corp de la Avon. Nu stiu daca mai au produsul asta, era bagat intr-un rol on si se spala foarte usor. Asa i-am facut bunicii un cadou foarte frumos si acum avem amprentele ei intr-un album si sunt nemaipomenite. Poti sa o mai amprentezi si cu un ruj care se ia usor dar nu uita ca indiferent cu ce hotarasti sa o amprentezi sa dai picioruselel mai intai cu un pic de crema pentru bebe. Asta o sa te ajute sa cureti piciorusul mai usor si nu va da voie colorantilor sa se stabilizeze pe pielea bebelusului.
Daca poti este super sa a amprentezi anual, acum cum fata mea are aproape 5 ani iti spun ca-mi merge la inima picioruselel ei de bebe michearts
alexandrabogdan
Scris: Tuesday, March 9, 2010 8:42 PM
Nivel

avem intoleranta la proteinele din lapteplans iar laptele pe care trebuie sa il bea e f f f scump:aptamil pepti.uffffffff
monique
Scris: Tuesday, March 9, 2010 10:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Cum si.a dat seama pediatra de intoleranta? Ma intereseaza subiectul...pupici
miorita02
Scris: Wednesday, March 10, 2010 7:23 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
si pe mine.ca si domi vomita mult si zicea doctorul ca poate de la lapte dar nu ia facut nici un test.
alexandrabogdan
Scris: Wednesday, March 10, 2010 11:09 AM
Nivel

micutza mea de vreo 2 saptamani era extrem de agitata, plangea intr-una si dc era mancata, schimbata etc si nu putea dormi.ajungea sa nu doarma ziua aproape deloc.apoi i-au aparut o multime de bubite pe fata si in cap.cand a vazut-o dr a zis ca ea crede ca are intoleranta la proteinele din lapte si sa incercam aptamil pepti.a avut dreptate, pt ca dupa 3 zile in care a baut acest lapte, sara nu mai plange si doarme.am citit si pe cutia laptelui ca simptomele intolerantei la proteinele din lapte sunt:crizele de plans, colicii, dermatita atopica.cica copiii care dezvolta acest tip de alergie, au un camp ereditar.in cazul nostru saracutza ma mosteneste pe mine, eu am alergie dar nu la proteinele din lapte ci la altele:puf, praf etc
miorita02
Scris: Wednesday, March 10, 2010 3:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/12/2009
bubite pe corp dar mai ales pe fata a avut si dominik cam pe la 2-3 saptamani de la nastere,si zicea o moasa ca e normal si trece de la sine.ca e un fel de acnee la bebei si se curata singur.
Mada&Alexia
Scris: Wednesday, March 10, 2010 3:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/30/2008
Of..... i-mi pare rau Alexandra ptr micuta ta dar totusi este bine ca ai descoperit ce se intampla cu ea. Sanatate multa printesei tale si pupici
DianaP
Scris: Wednesday, March 10, 2010 4:06 PM
Nivel

O intrebare te rog e alergie sau intoleranta la lactoza?
Multa sanatate fetitei tale . Imi pare rau ca treceti prin atatea, as vrea ca toate relele si bolile din lume sa dispara sau sa le aiba cei maturi nu ingerasii nostri
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.