Nivel: Membru
Inregistrat: 3/19/2015 Mesaje: 1
| Cei care imi pot da un sfat sau cei care au trecut prin ce trec acum,rog din suflet sa-mi explice exact ce se intampla! Acum 4 luni am cunoscut o fata mult mai tanara ca mine si de atunci totul s-a schimbat in viata mea,dar inspre rau... Niciodata in aceasta relatie nu a fost liniste,nu ne potriveam,simteam ca nu e ok cu ea,si de fiecare data cand incercam sa pun capat relatiei nu puteam face nimic. Eu niciodata nu am crezut in farmece,niciodata nu am crezut ca cineva se poate juca cu sufletul tau. Cand eram hotarat sa renunt la relatie si sa ma intorc la fosta,de fiecare data ma intorceam din drum fara sa-mi dau seama,de parca eram telighidat si ghici ce? Eram la ea la usa.Parca imi stia gandurile. De fiecare data cand vreau sa pun capat si ii spun sa-si stranga lucrurile de la mine,plange,face ca toate alea...pleaca la ea,vorbeste cu ma-sa si dintr-o data nu mai sunt eu....sunt slabit,fara vlaga,nu mai am pic de vointa,simt o frica nejustificata. Cu prietenii nu m-am mai vazut,as vrea sa pot iesii din casa sa stau cu ei,sa rad cu ei ca pe vremuri,sa iesim impreuna,dar...nu ca nu vreau,dar ies putin si ma intorc repede de parca ceva ma cheama la ea. Toti colegii imi spun ca arat ca un jombi,sunt abatut,obosit,stors de energie.Dupa certuri mari cu ea,de fiecare data o suna pe ma-sa si dintr-o data pa,gata vointa,gata vlaga...mai mult de atat in casa se aud trosnituri,soapte,si simte o prezenta ca si cum ar mai fi cineva,stare de tensiune.Acum 2 luni ea povestea colegilor ei de facultate cum ia facut fostului ei prieten vraji,cum a legat 2 fotografii nu stiu cum...Acum 2 luni le-a spus colegilor,citez:Gata,eu cu Adi nu ma mai cert,i-am facut eu ceva...Ba chiar s-a dat si ea de gol ca mi-ar fii facut ceva,iar imediat nu mai recunostea.Ca sa fiu sincer,eu nu o iubesc,vreau sa scap de ea si nu pot! Rog din suflet,cine a trecut prin asa ceva sau stie despre ce e vorba,sa-mi dea un sfat sa ma ajute! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| adrianmihaihh wrote: Cei care imi pot da un sfat sau cei care au trecut prin ce trec acum,rog din suflet sa-mi explice exact ce se intampla! Acum 4 luni am cunoscut o fata mult mai tanara ca mine si de atunci totul s-a schimbat in viata mea,dar inspre rau... Niciodata in aceasta relatie nu a fost liniste,nu ne potriveam,simteam ca nu e ok cu ea,si de fiecare data cand incercam sa pun capat relatiei nu puteam face nimic. Eu niciodata nu am crezut in farmece,niciodata nu am crezut ca cineva se poate juca cu sufletul tau. Cand eram hotarat sa renunt la relatie si sa ma intorc la fosta,de fiecare data ma intorceam din drum fara sa-mi dau seama,de parca eram telighidat si ghici ce? Eram la ea la usa.Parca imi stia gandurile. De fiecare data cand vreau sa pun capat si ii spun sa-si stranga lucrurile de la mine,plange,face ca toate alea...pleaca la ea,vorbeste cu ma-sa si dintr-o data nu mai sunt eu....sunt slabit,fara vlaga,nu mai am pic de vointa,simt o frica nejustificata. Cu prietenii nu m-am mai vazut,as vrea sa pot iesii din casa sa stau cu ei,sa rad cu ei ca pe vremuri,sa iesim impreuna,dar...nu ca nu vreau,dar ies putin si ma intorc repede de parca ceva ma cheama la ea. Toti colegii imi spun ca arat ca un jombi,sunt abatut,obosit,stors de energie.Dupa certuri mari cu ea,de fiecare data o suna pe ma-sa si dintr-o data pa,gata vointa,gata vlaga...mai mult de atat in casa se aud trosnituri,soapte,si simte o prezenta ca si cum ar mai fi cineva,stare de tensiune.Acum 2 luni ea povestea colegilor ei de facultate cum ia facut fostului ei prieten vraji,cum a legat 2 fotografii nu stiu cum...Acum 2 luni le-a spus colegilor,citez:Gata,eu cu Adi nu ma mai cert,i-am facut eu ceva...Ba chiar s-a dat si ea de gol ca mi-ar fii facut ceva,iar imediat nu mai recunostea.Ca sa fiu sincer,eu nu o iubesc,vreau sa scap de ea si nu pot! Rog din suflet,cine a trecut prin asa ceva sau stie despre ce e vorba,sa-mi dea un sfat sa ma ajute!
Du-te la biserica si vorbeste cu un preot!!! |
|

Inregistrat: 12/19/2013 Mesaje: 67
| Nu exista farmece, spirite, facaturi si alte baliverne de astea!Totul este in mintea ta, daca tu crezi in farmece atunci sigur ca orice ti se intampla in viata si nu iti place il traduci ca fiind de la farmece!Nu crede in babetenii de acum 100 de ani!Nu exista asa ceva!Despartirea de donsoara in cauza, nu o faci nu din cauza ca ti-a facut ea "ceva" ci din cauza ca nu vrei tu...din motive care sunt adanc ascunse in subconstientul tau! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Lela wrote:Nu exista farmece, spirite, facaturi si alte baliverne de astea!Totul este in mintea ta, daca tu crezi in farmece atunci sigur ca orice ti se intampla in viata si nu iti place il traduci ca fiind de la farmece!Nu crede in babetenii de acum 100 de ani!Nu exista asa ceva!Despartirea de donsoara in cauza, nu o faci nu din cauza ca ti-a facut ea "ceva" ci din cauza ca nu vrei tu...din motive care sunt adanc ascunse in subconstientul tau!
Draga Lela, nu ma intelege gresit, dar diavolul crezi ca exista? Din pacate, sunt multi oameni care apeleaza la lucruri murdare fara sa-si dea seama ca-si pot pierde sufletul. Vad ca locuiesti in Grecia, tara in care e mare evlavie la Sf. Paisie Aghioratul. Iti recomand cu drag cartea Marii initiati ai Indiei si parintele Paisie. E scrisa de un grec. De asemenea, viata Sf. Ciprian, fost vrajitor. Vietile Sfintilor sunt pline de exemple cu lupta impotriva celui rau. Intr-adevar, aceste farmece si lucruri necurate se'leaga' de noi cand traim departe de Dumnezeu, nespovediti si neimpartasiti.
Iertare daca am jignit sau suparat prin postarea aceasta pe tine, sau altcineva. Nu asta mi-a fost intentia! |
|

Inregistrat: 12/19/2013 Mesaje: 67
| Creatorul nostru ne-a facut perfecti!Nu exista Forta mai puternica decat EL in Univers!EL este TOTUL!Mintea umana insa poate juca feste de multe ori!!!Isi poate imagina lucruri care nu exista, te poate convinge de multe lucruri care demonstrate stiintific sunt de fapt trairi in subconstient!Raul de care aduci tu aminte in prima fraza este rautatea din oameni si dorinta lor de a fi si o parte rea a trecerii pe aici pe Pamant care se numeste viata!Folosim aproximativ 2% din capacitatea creierului!!!Si totusi ne putem imagina atatea lucruri, putem plamadi existenta atator entitati negative!!! Daca cineva sta si se gandeste de dimineata pana seara ca i s-au facut farmece stunci pana la urma va fi ferm convins ca i s-au facut farmece!!Isi va justifica astfel orice actiune care i se pare rea si nepotrivita! Credeti in Dumnezeu, EL este Puterea Suprema, este Creatorul!!!Nu va ocupati mintea cu alte lucruri plamadite de mintea umana!!! Si nu ai jignit, nici suparat, fiecare este liber sa creada ce si in ce vrea!Crezul fiecaruia se respecta nu se huleste! |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mie imi vine sa rad...farmece?Omul asta are creierul in nadragi. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| In primul rand cand cineva ne cere ajutorul trebuie sa-l ajutam prin respect si intelegere deci ma adresez tie in direct totul in viatza noastra depinde de noi si binenteles de ajutorul dat de D-zeu de sus ...dar in cea mai mare parte alegerea binelui si a raului este in mainile noastre.Incerc sa te inteleg dar nu pot orice relatie care nu ni se potriveste si nu o vrem poate fi oprita chiar si o casatorie.Farmece se pot face ptr cei ce cred in ele crede in D-umnezeu cu asa o putere si credintza si ai sa vezi ca nici un farmec nu va reusi sa te innebuneasca.Farmecele in zile de astazi sunt noile puteri al unor oameni care le place sa chinuie psihic si sufleteste alte persoane asta intr-o relatie ca a voastre de vorba vine de dragoste.Tu pur si simplu tre uie sa fii hotarat ca nu o mai vrei pe respectiva spui asta dire t fara frica si rupe orice legatura ce tine de ea prieteni comuni etc.Incearca in acelasi timp sa fii cat mai ocupat zilnic si sa incerci sa fii inconjurat numai de oameni care sunt prieteni ade arati si de partea ta si care iti vor binele.Plus inca ceva incearca si gaseste-ti o legatura normala nu cu fete care profita si te storc de puteri.O relatie de dragoste trebuie sa fie fantastica si sa te simti fericit si daca nu esti acesta este primul semn ca sa te retragi ...succes si asteptam vesti bune.Fii taaare si nu te lasa rapus sentimental. Daca mai ai nevoie de ajutor in legatura cu zgomotele din casa sfatul meu este sa face ceva schimbari in casa sau in camerele unde le auzi.Este atat de imprastiat si putina curatenie atat in suflet cat si unde locuiesti ti-ar fi tare necesara. |
|
Inregistrat: 4/17/2015 Mesaje: 1
| Lela wrote:Creatorul nostru ne-a facut perfecti!Nu exista Forta mai puternica decat EL in Univers!EL este TOTUL!Mintea umana insa poate juca feste de multe ori!!!Isi poate imagina lucruri care nu exista, te poate convinge de multe lucruri care demonstrate stiintific sunt de fapt trairi in subconstient!Raul de care aduci tu aminte in prima fraza este rautatea din oameni si dorinta lor de a fi si o parte rea a trecerii pe aici pe Pamant care se numeste viata!Folosim aproximativ 2% din capacitatea creierului!!!Si totusi ne putem imagina atatea lucruri, putem plamadi existenta atator entitati negative!!! Daca cineva sta si se gandeste de dimineata pana seara ca i s-au facut farmece stunci pana la urma va fi ferm convins ca i s-au facut farmece!!Isi va justifica astfel orice actiune care i se pare rea si nepotrivita! Credeti in Dumnezeu, EL este Puterea Suprema, este Creatorul!!!Nu va ocupati mintea cu alte lucruri plamadite de mintea umana!!! Si nu ai jignit, nici suparat, fiecare este liber sa creada ce si in ce vrea!Crezul fiecaruia se respecta nu se huleste!
Mare dreptate ai! |
|
Inregistrat: 4/16/2015 Mesaje: 25
| t-mihaela wrote:Mie imi vine sa rad...farmece?Omul asta are creierul in nadragi. Te rog sa nu mai ironizezi persoane! Are nevoie de un sfat,chiar nu vezi???? Du-te la biserica si vorbeste cu un preot,un psiholog sau o persoana apropiata din familia ta care te poate ajuta!!!! |
|

Inregistrat: 9/21/2015 Mesaje: 13
| Daca as fi citit asta atunci cand eram credincios,si credeam in toate cele.Te-as fi sfatuit sa te duci la biserica,sa cauti prin casa peste tot,prin te miri ce locuri un fel de saculet mic, in care puteai gasi fire de par de la tine,bucati din camasa,si alte lucruri.Trebuiesc arse,de asemenea multe lucruri sunt de spus,as putea sa iti spun sute,de lucruri de genu,strigoi,moroi,iele,papusi voodoo,blesteme,farmece,deochiuri si toate cele.Cat despre ce spunea o doamna mai sus ca am fost facuti de creatori perfecti si nimeni nu se poate atinge de noi,dupa judecata dansei,tind sa cred ca nu crede nici in diavol.Din moment ce crezi in dumnezeu,adica in forta suprema,binele normal tre sa existe un echilibru sa existe si satana.Eu sunt ateu de mai bine de 3 ani,nu am nimic cu nimeni asta e parerea mea si mi-o sustin.Si eu te sfatuiesc daca chiar crezi ca asta se intampla cu tine,du-te pe la cateva manastiri,fa ceva ca sa iti fie bine,macar psihic sa stai mai linistit. P.S se spune ca un banut de argint,alunca blestemele usoare.Dar ai grija,blestemele urzite cu har,sunt greu de inlatura,daca e lucrare mare si e folosita magia neagra,e cam groasa treaba,nici cu wikka nu imi e frica. Apropo,ai rezolvat ceva?mai esti cu femeia aceea? |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Hmmmm...un ateu care indeamna la jucatul in hora superstitiilor.... |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Joaca intr-un cerc vicios. Atunci cand valorile sunt puse la gunoi, sau pe aproape, omul tot are nevoie sa-si explice lumea si ceea ce se intampla in si cu ea. Daca respingi ceea ce generatiile anterioare (multe-multe, mii de ani si generatii ) au descoperit si transmis urmasilor prin viu grai si documente, atunci ai nevoie de propriile explicatii. Si o iei de la capat. Mistificati din nou fulgerul si vantul. Azi maine treceti la toteme si arta rupestra. |
|

Inregistrat: 9/21/2015 Mesaje: 13
| Ce pot spune,e adevarat mis ateu,insa ma atrage tot ce tine de paranormal,find in zodia scorpion sunt foarte atras de aceste subiecte tabu,discut despre ele doar cu oameni deschisi la minte,si de fiecare data ma simt foarte in largul meu cand oameni cu care discut despre asta sunt pe aceias lungime de unda cu mine si nu isi fac cruce de fiecare data cand aduc vorba despre anumiti demoni,despre anumite superstiti.Eu de crezut in ele nu cred,insa ma fascineaza,e un fel de hobby sa zicem.O pasiune,nimic mai mult. |
|
Inregistrat: 10/5/2015 Mesaje: 2
| m-am confruntata si eu cu probleme grele legate de farmece. O singura persoana m-a putut ajuta. pt mai multe relatii contactati-ma ddaria98@yahoo.com |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Sper ca nu vreo mama-Omida! |
|
|