Profil: rodixon
Despre
Utilizator: rodixon
Nivel: Grupa mijlocie
Statistici
A intrat: Friday, January 24, 2014
Ultima vizita: Monday, May 22, 2017 9:18 AM
Numarul de postari: 294
[0.03% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 4
Postat: Friday, May 19, 2017 4:18 PM
Tania2105 wrote:

Pana la Fiv-ul respectiv au fost 3 ani de incercari si o sarcina pierduta, asa ca am avut ditamai dosarul de analize, de toate felurile si toate culorile Lol Aveam totul pregatit..Asa ca am facut doar analize uzuale inainte de FIV..Stimularea a inceput din ziua 2

Tania - unde ai facut FIV-ul? la ce clinica?
Postat: Friday, April 14, 2017 12:55 PM
VA DORESC TUTUROR UN PASTE FERICT!
Im pare extrem de rau de esecurile unora dintre voi si retraiesc momentele fericite a unui test pozitiv pentru cele care reusiti!
In urma cu 3 ani, in noaptea de Pasti purtam in pantec un sufletel care avea 7 zile de la ET! Dar nu stiam .... Am stiu la o saptamana dupa, si de atunci ma simt cea mai implinita FEMEIE!
Nu renunati la visul vostru si nu va pierdeti nicicand speranta- dar cel mai important- NU VA PIERDETI CREDINTA!
Va imbratisez pe toate si credeti-ma retraiesc prin voi si esecurile (pentru ca am am avut si eu) dar si emotiile sarcinii; si In plus retraiesc intalnirile cu Dna Diana - imi e dor de Dna Diana, de echipa, de acele saptamani, luni in care ne-am tot intalnit .... si imi e dor de Moldova- sunteti primitori, omenosi, gospodari si cu credinta in suflet!
Postat: Friday, April 14, 2017 12:35 PM
Postat: Thursday, March 30, 2017 1:26 PM
Dana_1983 wrote:
Buna, fetelor. Am descoperit de putin timp acest forum si vreau sa va spun ca va admir pe fiecare dintre voi pentru curajul vostru si pentru ca va deschideti sufletul in privinta unui subiect atat de delicat, si anume visul de a fi mama. Povestea mea este urmatoarea: am 33 de ani si de 5 ani incerc sa raman insarcinata dar momentan fara reusita. Am fost la cativa medici care mi-au spus ca e totul ok, sa fim relaxati (lucram in domeniul bancar iar stresul si presiunea erau f mari) pt ca se va intampla curand. Prin noiembrie 2016 mi-am schimbat medicul ginecologic care mi-a recomandat sa fac AMH-ul si am descoperit ca e fff mic 0.35...a cazut cerul pe mine...Am descoperit forumul prin luna ianuarie 2017 si am contactat-o pe Rodixon, care este super draguta si ii multumesc din suflet ca m-a indrumat spre d-na dr Diana. Nu am cuvinte sa spun ce incredere si curaj ne-a transmis d-na dr Diana inca de la prima vizita facuta la MedPark. Cu un AMH atat de mic nu avem timp de pierdut sau de mai multe incercari cu alti medici dar profesionalismul d-nei dr Diana, sinceritatea, intelegerea si umanitatea (pe care ffff putin medici o mai au) de care a dat dovada, ne-au facut atat pe mine cat si pe sotul meu sa simtim ca am luat cea mai buna hotarare venind aici. Pana acum am facut 2 vizite la Medpak (prima vizita a fost imediat dupa ovulatie si la eco s-a vazut un singur folicul, a doua vizita a fost in ziua a 5-a a cm si din pacate nu s-a vazut niciun folicul...). D-na dr. Diana mi-a spus ca la AMH-ul meu daca aveam 42 de ani nu imi dadea sanse dar avand in vedere varsta sa ne pastram o speranta si ca vrea sa fie sigura ca a facut tot ce se poate asa ca mai merg din nou saptamana viitoare( in functie de cum vine cm) pentru monitorizarea foliculilor. In functie de aceste monitorizari urmeaza sa-mi dea raspuns daca am vreo sansa sau nu cu fiv. Mai este cineva dintre voi care are un AMH atat de mic?.........

Dana , draga mea - am citit randurile tale si mi-au dat lacrimile! Da, am vorbit si putem vorbi oricand doresti.
Ma bucur ca ai demarat si ai mers la dna Diana - mergi cu cea mai mare incredere; starea de bine pe care o da acest medic, femeie, mama, sotie, PRIETENA, OM dupa fiecare discutie si intalnire cu dansa nu cred ca am mai primit-o de la nimeni pe acest pamant! O pretuiesc, o respect si o iubesc din tot sufletul!
Dana - vei vedea, Dzeu face minuni iar Dna Diana este trimisul lui pe acest pamant sa aduca o minune in casa voastra! Ma rog pentru tine, stiu ce inseamna aceste monitorizari; eram atat de fericita cand vedeam cum creste 1 mm endometru dupa 2 zile... ce insemna 1 mm - f putin.... dar starea pozitiva pe care mi-o dadea dna Diana (si nu spun SPERANTA - dansa nu-mi dadea speranta dar "ma hranea" cu o stare de bine si cu o energie pozitiva) si increderea mea ca VOI REUSI a facut ca minunea mea sa se prinda si intr-un endometru de 6-7 mm cand de fapt la embriotransfer ar fi trebuit sa fie de mim 10 mm. E o minune , nu?
Te pup si ne auzim!
Postat: Tuesday, March 28, 2017 1:17 PM
shurshunea wrote:
azi am dat test 0.1 NEGATIV , transfer de embrioni congelati

crio protocol ..

nu stiu ce am facut incorect..

Buna Irina,

Ma bucur ca te aud dar imi pare rau ca nu ai reusit.
Noi inca nu am incercat... ne e teama ... vom vedea - anul acesta vom decide!
Nu cred ca ai facut nimic gresit - asa vrea cel de sus!
Tu esti bine? ce face baietelul? V-ati intors in Moldova?
Te pup si fruntea sus!
Postat: Tuesday, March 21, 2017 12:50 PM
andriana wrote:

Multumesc pentru grija-deja am facut vaccinul vinerea trecuta, slava Domnului ca totul e bine, nici febra nu a avutDistanceKiss O cheama Angelica, dar e botezata Anacoeur Acum ma ocup numai de ea, credeam ca voi reveni repede la servici, dar nu cred asa acum,trebue sa am grija de ea, traesc cele mai fericite zile acum, grele, dar fericite.Sanatate multa si voua!

Asa este ! sunt cele mai frumaose momente! Sa vezi mai tarziu,cand te va striga MAMA, cand va merge in picioruse, cand va vorbi, cand iti va spune TE IUBESC MAMI! - sa cum deja imi spune Miriam mie, este ceva de nedescris- uiti toate emotiile, trairile, oboseala care ai avut-o si simti ca ai pentru ce trai!
Va doresc multa sanatate si sa cresteti mari!
Cat poti sta cu ea acasa este foarte bine; eu am plecat la serviciu la 11 luni si a fost destul de greu - a trebui sa caut o bona, sa o platesc, pe care nu o cunostea dar de care s-a atasat acum f mult!
D-zeu are grija de toate!
Postat: Monday, March 20, 2017 12:46 PM
andriana wrote:

Inga, eu te inteleg bine, e greu.Stiu ca pacientii care au avut esec au reduceri la medpark, trebuie sa te interesezi la dr.Diana, intreab-o.Sa fie norocul alaturi de tine!Angel

si eu am citit ca au reduceri de 10%- intereseaza-te Inga! Im pare rau pentru tine dar vei vedea, cu ajutorul lui Dzeu vei reusi!
Postat: Monday, March 20, 2017 12:42 PM
olesea123 wrote:

rodixon de la dmv personal nu vreau nimic
Intra-ti pe mama.md si vede-ti cite reusite au acum medparkul , acolo fetele in ultimul timp scriu numai de essec. Eu m-am condus de forumul acesta cind am facut fiv, si imi pare rau ca nu m-am informat mai bine, in general am ajuns la concluzia ca trebuia sa consult si alti medici. Fetele trebuie sa stie ca sunt si esecuri ca aici numai de rezultate pozitiv se scrie
Anume ce nu va place numele meu??? sau daca suntem moldoveni sau romani avem vr-un semn pe undeva ca ne deosibim ????

DRAGA mea - eu nu am nimic personal cu moldovenii sau romanii - dar ai trecut ca esti din Iasi - si minti ! nu esti din Iasi!
Alege ce medic vrei tu dat observ ca te contrazici in ceea ce scrii sau poate chiar vrei sa spui ceva si nu stii cum sa te exprimi!
Eu sunt de parere ca tu trebuie sa consulti un alt tip de medic - in nici un caz ginecolog la acest moment!
Postat: Monday, March 20, 2017 12:30 PM
andriana wrote:

Rodixon, am nascut o fetita prin cezariana si a facut 5 luni.Eu sint bolnavicioasa si cam toata sarcina am avut probleme, pneumonie.Si dupa nastere amindoua am fost bolnave, asa ca I-am facut primele vaccinuri mai tirziu.degraba trebue sa faca iar vaccine si am griji, dar voi face cred.Am vazut la noutati ca au murit multi copii de rujeola in Romania,nu au fost vaccinati.Am prietene care nu au vaccinat copiii si ma sperie..Eu cred ca o sa-i fac vaccinul.

Adriana - chiar imi pare rau aveti probleme; copilul in primul rand trebuie vaccinat; si eu aveam dubii la un moment dat dar m0am mai documentat si intra-devar trebuiesc facute; la noi in Romania si cand il inscriem la gradinita (Miriam va merge de la toamna - va implini 2 ani si 9 luni) trebuie sa prezentam carnetul cu vaccinuri;
Ai botezat-o? ii dai piept? Medicul de familie( aveti un medic al vostru) nu va cheama sa le faceti?;am facut in spital cand am nascut, apoi la 2, 4 luni; parca si la 6 luni am facut unul si apoi la 11 luni; 1 an;
Aveti grija de voi! cum o cheama pe fetita ta? Va pup !
Postat: Friday, March 10, 2017 3:54 PM
andriana wrote:
Buna ziua, eu des o intrebam cite ceva prin mail, cred ca poti sa-i scrii fl@medpark.md.
Rodixon, ati facut vaccinarile?Ati avut reactii?Cam am frica, pediatrul nostru spune sa nu ma tem, dar citesc atitea...Primele am facut, o data a avut febra, dar de fiecare data ma tem tot mai mult...

da Adriana, le-am facut pe toate- nu te teme! trebuiesc facute! cred ca o singura data a facut febra in seara aceea dar apoi nu a avut nimic;
Si eu aveam emotii, este normal; doamne fereste - daca este sa se intample ceva nu putem evita dar ele ajuta pe mai tarziu!
Cat are copilul tau? Este fetita? in ultimul rand intru mai rar pe aici ...