Profil: rodica83
Despre
Utilizator: rodica83
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Wednesday, April 30, 2008
Ultima vizita: Tuesday, February 18, 2014 3:58 PM
Numarul de postari: 172
[0.02% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Yves Rocher
Postat: Tuesday, September 18, 2012 8:37 PM
Mi se pare ca a durat destul de mult pana ti-au trimis produsele, eu azi am facut o comanda pe site-ul lor si scria ca in 10 zile, sper sa fie asa ca altfel nu mai am rabdare.
Subiect: O zi din viata de mamica
Postat: Thursday, May 17, 2012 6:36 PM
Programul meu zilnic este asa:
ne trezim la 7:25 , il pregatesc pe Filip de gradi , mancare , imbracat, pachetel, apoi la 8:00 pleaca la gradi cu o vecina.
Apoi continui sa pun pachet pentru sotul, apoi ma ocup de Alessia, schimbat, mancare, joaca.... apoi pregatesc mancarea si incerc sa fie gata pentru ora 13 sau 13:30. La ora 12:30 merg impreuna cu Alessia dupa copii la gradi , ne intoarcem , mai termin ceva la mancare daca nu e inca gata , luam masa in 3 (fara sotu la amiaz) iar apoi ne odihnim si eu impreuna cu copii..... dupamasa mai facem cate o plimbare sau o iesire in parc , tot eu si copii, seara pe la 19 luam cina, baita la copii desene animate Filip.... mi-am rezervat si mie putin timp pentru sport seara....In timpul zilei mai fac curatenie in curte, mai stau la soare cand e vreme buna........mai stau pe net... si trece ziua, uneori seara mai citesc putin .....
Subiect: Ce lapte praf e mai bun si mai ieftin???
Postat: Tuesday, February 14, 2012 4:33 PM
Eu la a mea am avut san pana la 4 luni iar apoi am continuat cu nan de la nestle, e 25 lei cutia si ii merge super cu el.
Subiect: Pentru sufletelul meu - 3
Postat: Sunday, November 6, 2011 5:36 PM
Sa-l folosesti sanatoasa, e frumos!
Subiect: Cum va relaxati?
Postat: Sunday, November 6, 2011 5:29 PM
Pentru mine relaxare e doar atunci cand tot din jurul meu e pus in ordine si e liniste totala, atunci pauzele care le fac pot spune ca sunt relaxata cu adevarat;
un film bun, ceva carte faina, forum, o cafelutza dimineata impreuna cu sotul, plimbarea care o fac zilnic cu copii pana la magazin(cat mai tine vremea) ca in parc nu mai putem........... cumparaturile la un magazin mare , o data cam la 2 sapt la fac tot cand am timp suficient sa nu trbuiasca sa le fac in graba- asta ma relaxeaza mult......plimbarea cu masina dar sa fie sotzul la volan..............
Subiect: Clubul mamicilor cu 2 pitici
Postat: Friday, November 4, 2011 4:58 PM
Vin si eu la clubul cu 2 copii:
Filip Claudiu -04.01.2007
Alessia Stefania -15.09.2011
Subiect: GAMA KLORANE PENTRU COPII
Postat: Monday, October 24, 2011 9:07 PM
Am luat si eu apa de toaleta de la Klorane si sunt multumita , imi place mirosul si as vrea sa mai iau si altceva de la ei sa fie miros asortat.
Subiect: Imi este frica sa conduc!
Postat: Tuesday, October 18, 2011 8:30 PM
Si eu am avut frica la condus ca am luat carnetul si nu am condus deloc timp de 4 ani, iar cand am inceput am crezut ca e imposibil sa ma obisnuiesc vreodata cu masina dar nu-i adevarat, acuma numai am aproape deloc probleme, dar conduc tot pe drumuri cunoscute pe care am mai fost inainte ca altfel am retineri.

Va doresc spor la condus si mult curaj!
Subiect: Ce articole alegem pentru bebelusi?
Postat: Tuesday, October 18, 2011 8:21 PM
Mersi ingerash, e foarte util.
Felicitari pentru burtica , inca putin, sa fie intr-un ceas bun!
Subiect: Ce articole alegem pentru bebelusi?
Postat: Tuesday, October 18, 2011 10:23 AM
Imi pare rau ca nu am gasit pana acuma rubrica asta ca ma puteam informa si eu cu ce trebuie luat.
Eu am luat pentru fetita carucir DHS Baby care e foarte practic iar scoica am de la chico, si hainute am diversificat si salopetutza si pantalon cu bluzica.

M-ar interesa daca a folosit cineva apa de toaleta de la chico, klorane sau mustela. As vrea sa le incerc si eu si nu stiu care dintre ele sa aleg.