Mi se pare ca a durat destul de mult pana ti-au trimis produsele, eu azi am facut o comanda pe site-ul lor si scria ca in 10 zile, sper sa fie asa ca altfel nu mai am rabdare.
|
Programul meu zilnic este asa: ne trezim la 7:25 , il pregatesc pe Filip de gradi , mancare , imbracat, pachetel, apoi la 8:00 pleaca la gradi cu o vecina. Apoi continui sa pun pachet pentru sotul, apoi ma ocup de Alessia, schimbat, mancare, joaca.... apoi pregatesc mancarea si incerc sa fie gata pentru ora 13 sau 13:30. La ora 12:30 merg impreuna cu Alessia dupa copii la gradi , ne intoarcem , mai termin ceva la mancare daca nu e inca gata , luam masa in 3 (fara sotu la amiaz) iar apoi ne odihnim si eu impreuna cu copii..... dupamasa mai facem cate o plimbare sau o iesire in parc , tot eu si copii, seara pe la 19 luam cina, baita la copii desene animate Filip.... mi-am rezervat si mie putin timp pentru sport seara....In timpul zilei mai fac curatenie in curte, mai stau la soare cand e vreme buna........mai stau pe net... si trece ziua, uneori seara mai citesc putin .....
|
Eu la a mea am avut san pana la 4 luni iar apoi am continuat cu nan de la nestle, e 25 lei cutia si ii merge super cu el.
|
Sa-l folosesti sanatoasa, e frumos!
|
Pentru mine relaxare e doar atunci cand tot din jurul meu e pus in ordine si e liniste totala, atunci pauzele care le fac pot spune ca sunt relaxata cu adevarat; un film bun, ceva carte faina, forum, o cafelutza dimineata impreuna cu sotul, plimbarea care o fac zilnic cu copii pana la magazin(cat mai tine vremea) ca in parc nu mai putem........... cumparaturile la un magazin mare , o data cam la 2 sapt la fac tot cand am timp suficient sa nu trbuiasca sa le fac in graba- asta ma relaxeaza mult......plimbarea cu masina dar sa fie sotzul la volan..............
|
Vin si eu la clubul cu 2 copii: Filip Claudiu -04.01.2007 Alessia Stefania -15.09.2011
|
Am luat si eu apa de toaleta de la Klorane si sunt multumita , imi place mirosul si as vrea sa mai iau si altceva de la ei sa fie miros asortat.
|
Si eu am avut frica la condus ca am luat carnetul si nu am condus deloc timp de 4 ani, iar cand am inceput am crezut ca e imposibil sa ma obisnuiesc vreodata cu masina dar nu-i adevarat, acuma numai am aproape deloc probleme, dar conduc tot pe drumuri cunoscute pe care am mai fost inainte ca altfel am retineri. Va doresc spor la condus si mult curaj!
|
Mersi ingerash, e foarte util. Felicitari pentru burtica , inca putin, sa fie intr-un ceas bun!
|
Imi pare rau ca nu am gasit pana acuma rubrica asta ca ma puteam informa si eu cu ce trebuie luat. Eu am luat pentru fetita carucir DHS Baby care e foarte practic iar scoica am de la chico, si hainute am diversificat si salopetutza si pantalon cu bluzica.
M-ar interesa daca a folosit cineva apa de toaleta de la chico, klorane sau mustela. As vrea sa le incerc si eu si nu stiu care dintre ele sa aleg.
|