Lili Eu wrote:Buna fetelor!!! Uitati si burticuta mea de aproape 16 saptamani
Felicitari ,sarcina usoara in continuare
|
Eileen wrote:Hey mamici Danamat felicitari mami Mult laptic si recuperare usoara NicoN, felicitari Wooowww , 2 inimioare , vad ca au saci diferiti,deci n-o sa fie identici , nu? Mire, tsh mai mare avea Doinanuta care acum e mamica Isi facea griji la un moment dat ca e mai mare, nu mai stiu cat avea... Mihaela e ok, eu tot asa am facut morfologia Luizik, felicitari mami Teutza, multumim de listuta Noi suntem bine, am inceput sa cumpar si eu cate una alta, ma mai inspir de la voi Nu prea mai avem timp de nimic, inca mai lucrez, cam o luna o sa mai merg, asa zic eu...acu vedem cum ne permite printesa. Trebuie sa ma apuc acusica de spalat hainitele, am luat ariel sensitive lichid sa spal, balsam de rufe nu o sa punem. Vom vedea dupa daca ne place detergentul ori ba Pana nu le poarta nu poti sa-ti dai seama. Pampers eu am mai vb cu o prietena de -a mea care a nascut si a zis sa iau 2-ul, mai ales daca o sa aiba peste 3kg la nastere. Daca are doar 3 sa zicem ca ar merge si 1, dar daca are vreo 3.500 eu cred ca trebuie 2-ul. Oricum o sa iau pt inceput un pachet de 80 si apoi o sa mai luam ce trebuie in functie de marime. Mie mi s-a zis ca imi trebuie vata pt spital, o sa vad si de tampoane de lauzie, eventual sa am la mine in caz ca trebuie. Sa aveti o zi frumoasa si sarcini usurele
Pt pampers iti rec pe 2,fetita mea a avut 3500 si am avut pt spital un pachet de 1 dar numai la spital am putul sa il folosesc ca bebeii cresc repede si deja acasa ii lasa urma asa ca ori iei pt spital 1 dar la pachet mic 42 buc pareca sau iei direct 2 . Tampoane multe trebuie indiferent cum nasti (numai daca nasti la privat nu trebuie ca intra in costul nasterii tot)dar recomand cumparate gata speciale pt nastere ca sunt mai ok decat sa te chinui acasa si plus ca trebuie sa fie mari ( pret tifon +vata =tampoane gata facute )
|
Turti Maria wrote:Am o rugaminte pentru cele care au trecut deja prin experienta unei nasteri, daca ne pot spune si noua care au fost in cazul lor primele simptome ale travaliului? ( cred ca pe majoritatea celor care sunt la prima nastere le framanta acest gand). Eu voi naste cu cezariana si va fi programata, dar nu stiu de ce am o presimtire ( poate gresesc) ca printesa mea nu va sta pana pe la 39 de saptamana cand va fi cezariana, iar in cazul in care se grabeste pentru mine este foarte important sa imi sun medicul cat mai repede...
Eu am nascut cu cezariana dar pot sa spun ca inainte cu 3 zile de nastere am avut stari de rau,de greata ,ameteli de numa si dureri de cap cumplite ,nu mi sa rupt apa sau sa curga dopul asa ca pe atunci nu stiam de ce ma simt asa rau,am sunat dr in final iar la control a zis ca a inceput sa mi se deschida colul si in scurt timp as fi intrat in travaliu .Asa a fost la mine ,intram in sapt 39 asa ca nu a mai asteptat si am nascut atunci oricum eram programata peste cateva zile la cezariana .
|
Lili Eu wrote:Buna fetelor! Cocoselu meu tocmai a miscat e o senzatie super placuta la inceput ma speriat nu stiam ce se intampla de se misca burtica
Ce ma bucur pt tine si ca bebe e ok,hai ca o sa vezi ce repede trece si o sa il ai in brate .Iti doresc sarcina usoara in continuare . Pup toate burticutele
|
doinanuta wrote:Buna mamici!Am devenit si eu mamica de o saptamana si o zi .Ea e minunea mea
Felicitari Doina ,sa va traiasca fetita sa fie sanatoasa si sa creasca mare .Sopr la titi (daca alaptezi ) Roxi,Andreiutza si Inna ce mari sunt flacaii vostrii.Sanatate multa si pupici
|
Salutare mamici ,am trecut si noi sa va salutam si sa va spunem ca pt noi vaccinul de 2 luni a fost tare traumatizant ,am plans tare si cand ni la facut si seara cand sa relaxat piciorul iar a 2 a zi am facut febra Am luat preventiv paracetamol sup.care cred ca ne-au ajutat si nu am facut si alte reactii. Acum suntem ok ,incepem sa descoperim lumea ,degetele ,pumnu si gangurim . Roxi multumim,sanatate sa aveti si voi Inna,ce mare e flacaul vostru Pupici tuturor
|
anasstasia wrote:Neata,
Imi este foarte greu sa vorbesc, nu ma poate consola nimic iar stresul in care astept acum este cumplit. Nu are rost sa fac o alta ecografie la un alt medic pentru ca indoiala va ramane indiferent de rezultat.
Daca aveam fondurile necesare faceam din start Nifty sau Panorama. Stiam de ele, am tot vorbit si pe aici de aceste teste foarte bune insa foarte scumpe.
Doctorita a spus ca daca nu are dawn chisturile de la nivelul creierului si acea "calcifiere" la nivelul inimii se resorb. Intradevar, am citit cel putin cu privire la chisturi ca in proportie de 90% se resorb pana la sfarsitul sarcinii. Si cu privire la acea calcifiere citit experientele mai multor mamici care spuneau ca totul a fost ok intr-un final.
I-am trimis doctoritei Steriu Mihaela de la Medlife (doctorita cu care am efectuat ieri ecografia) un mesaj in care i-am explicat pe larg neincrederea in rezultatul triplutest si necesitatea efectuarii amniocentezei si am fost sunata pentru a-mi spune ca am fost programata la amniocenteza miercurea viitoare.
Voi face analiza prin CNAS cu bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat si am inteles ca voi plati doar spitalizarea de zi, adica 300 lei.
Sper sa ma linistesc pana atunci pentru ca de ieri am dureri de uter continue care nu au cedat nici cu no-spa. Stiu ca trebuie sa ma linistesc, stiu ce i-as spune altuia, inteleg rational ce trebuie facut, insa groaza ca as putea fi nevoita sa renunt la acest copil ma termina.
ITI TIN PUMNII SA FIE TOTUL OK,AI CREDINTA SI ROAGA-TE PT BOBITA TA .
|
Lili Eu wrote:Buna burtici!! azi am fost sa imi vad bobita si sa ii aud inimioara bobita e bine se incadreaza perfect in 6 saptamani si 3 zile are muguras de manute si picioruse, eu cand am auzit inimioara am inceput sa plang in hohote de emotii a fost frumos si emotionant, o sa va pun si voua pozici sa vedeti bobita!!
Ma bucur pt.tine ca este totul ok,sarcina usoara si la termen iti doresc .Pupici de la noi
|
Mamici dragi,va atasez si eu pozici de la botezul iubitei noastre Sara Maria .Noi suntem bine ,crestem si suntem tare cuminti daca nu ne supara colici ,dar trecem noi si peste asta,in rest papam doar titi si dormim ,ne pregatim de controlul de 2 luni si de vaccin si speram sa nu ne doara tare si sa nu avem reactii . Va pupacim de numa
|
Nasmyne wrote:Roxana din pacate nu am reusit sa alaptez exclusiv...tot asa san apoi completare. Am incercat sa i dau si lapte praf o masa una san dar la san tot imi sta cu orele, adevarul e ca toti copiii iubesc tatica si ar sta cu ea in gura tot timpul. Seara se intampla sa aibe mese doar cu san fara completare...poate cine stie cu timpul reusim. Suntem mai ok cu colicii, pana la urma Colieful si-a facut efectul, iar de cateva zile ii dau si Bonnisan si mai are din cand in cand mici crize, oricum din cate povestesc alte mamici Lucas al meu are o forma usoara de colici, sau mititelul o fi el mai rezistent la durere ca mami lui Pupam toti piticii si sa aveti un weekend minunat. Noi suntem intr-o mini vacanta si suntem amandoi rasfatati de tati
Cu cat sta bebe mai mult la san cu atat se formeaza si mai mult lapte ,asa ca sfatul meu este sa il ti cat mai mult (si eu tot asa am fost sfatuita de un consultant in alaptare si a functionat aem laptic din plin ,iar ce ramane il bag la congelator in pungi speciale )
Noi am avut botezul Duminica trecuta si am fost prinsi tare ,iar acum asteptam pozele cu nerabdare ,pt colici la noi merge bine Espumisanul (Bonisan am folosit numai la inceput ) Sara Maria este bine ,cumintica de numa si la botez a dormit de numa abia am reusit sa ii facem cateva poze si treaza ,in rest papa si somn ,seara dupa baita mai povestim cam 1/2 h si apoi din nou somn si ne trezim pe la 3 /4 sa papam si apoi somn pana pe la 7/8 dimi cand suntem un pic mai active pana adormim din nou Se apropie vaccinul de 2 luni si am emotii sper sa nu faca ceva reactii ,la voi au facut bebeii reactii ? Pupici tuturor
|