Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| ce de frumuseti, dar cea verde m-a imbolnavit, din pacate nu stiu ce inseamna carligele alea, o sa mai caut pe aici, tre sa gasesc |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| corysha87 wrote:ce de frumuseti, dar cea verde m-a imbolnavit, din pacate nu stiu ce inseamna carligele alea, o sa mai caut pe aici, tre sa gasesc E piciorus luat prin spate. Daca nu iti suna cunoscut am sa caut ceva filmulet |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| cea verde imi place si ieeeeeeeeeee,foarte mult si cea postata de sandokan e frumoasa.multumim sandokan,alina,georgy |
|

| alina multumesc frumos. gata stiu
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| laurairina13 wrote:La rochita verde -primul model postat de Alina, nu inteleg cum se face raglanul ala sa nu iasa patrat, ci sa aiba cumva umerii asa putin inclinati/cazuti. Se inmulteste doar cu cate un piciorus-ochi lant-piciorus in cele 4 colturi cumva? sau cum? Poate am lumineaza si pe mine cineva, please.... Cred ca se inmultesc cate doi ochi in loc de 4.Trebuie sa fac o proba sa vad daca e asa,dar mai mult ca sigur asa e.
|
|

| ce inseamna cerculetele alea ovale din schema rochitei verde? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Eu dupa acest model am lucrat si e chiar asa,cu umerii putin cazuti,poate din cauza ca se face un rand de picioruse mari si unul de picioruse mici,alternativ carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| corysha87 wrote:ce inseamna cerculetele alea ovale din schema rochitei verde? E bucla din 3 ochi de lant. |
|

| mariana iti multumesc frumos, deci fac 3 ochi de lant si bag in acelasi ochi nu? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2009 Mesaje: 1017
| ca sa iasa mineca cazuta se inmulteste un picior apoi se fac 2 ochi de lant apoi iarasi un picior,toate in acelasi ochi,nu 2 ca atunci ieses patrat ,eu asa fac mereu la toate si imi iese mineca putin cazuta ! |
|

Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| Multumesc pentru raspunsuri Mariana, Carla, Gargaritz , poate imi fac curaj sa incep iar raglanul pt un bolero. |
|

Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| alina22 wrote: E piciorus luat prin spate. Daca nu iti suna cunoscut am sa caut ceva filmulet
uite aici o schema cum se croseteaza cu carligul ala, aici sunt picioruse simple laurairina13 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Are cineva poze cu rochite de gala?Din alea cu volane, panglici, ample,de printzese?Ca avem o nunta importanta in toamna si trebuie sa-i fac una Elizei. |
|

Inregistrat: 3/20/2010 Mesaje: 287
| aZI AM TERMINAT SI EU O ROCHITA...
 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| andrei dana si eu si eu am facut prima mea rochitica bire.anamaria attached the following image(s):

|
|
|