Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/30/2010 Mesaje: 517
| Andreia, AnaMaria, dna Vali! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/1/2008 Mesaje: 3113
| foarte frumoase rochitele voastre ,brovo fetelor |
|

Inregistrat: 1/13/2011 Mesaje: 1459
| Andrei,Anamaria sunt tare frumusele rochitele voastre,am si eu una in lucru.In curand aduc si poze.
Vali,de ce zici ca nu ti-a iesit ca eu nu vad unde ar trebui sa fie defectul la rochie.E foarte frumoasa si culoarea e bestiala. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| fetele va multumesc frumos.a doua o sa fie mai frumoasa aici si poze cu piticuta mea cum am reusit sa o prind ca nu prea sta vali este minunata rochita bire.anamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| vali,deosebit de frumoasa rochita |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| Dna Vali, super frumoasa rochita! Ce unelte trebuie pt modelul asta?? Aveti o schema, ceva , cum se face? |
|
| frumoase rochitele.ana da o mie de pupici la scumpica din partea mea.ii sta foarte bine cu rochitica si e tare mindra de ceea cei face mami. |
|

| bire.anamaria wrote:fetele va multumesc frumos.a doua o sa fie mai frumoasa aici si poze cu piticuta mea cum am reusit sa o prind ca nu prea sta vali este minunata rochita
Ce fetita frumoasa,mai ales ca are rochita facuta de mamica ei...Sa o poarte sanatoasa,papusica ta! |
|

| Fetelor va rog spuneti-mi si mie cum se fac manecile din poza asta?Am incercat dar nu-mi iese si am renuntat.Am terminat rochita,o sa pun poza. Vreau sa incep alta si de aia va intreb. Dianna attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/10/2010 Mesaje: 3227
| dianna,de ce nu-ti iese? nu e prea clar,dar cred ca au modelul de la fusta si sunt terminate cu 2-3 randuri in piciorus scurt |
|

Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| laurairina13 wrote:Dna Vali, super frumoasa rochita! Ce unelte trebuie pt modelul asta?? Aveti o schema, ceva , cum se face? trebuie sa ai un dispozitiv "hairpin lace"-cauta pe net si vei vedea modul de lucru iar pt detalii da-mi p.m |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/6/2011 Mesaje: 350
| Dna Vali, interesanta tehnica! Momentan ma rezum la crosetatul clasic, dar pe viitor nu se stie. Multumesc! |
|

| serarg wrote:dianna,de ce nu-ti iese? nu e prea clar,dar cred ca au modelul de la fusta si sunt terminate cu 2-3 randuri in piciorus scurt
Pai iau ochiuri de la maneca si fac partea creta,nu?Si apoi cum fac banda aia care se strange pe brat.Trebuie sa scad? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ana,tare frumusica micuta ta,iar rochita ii vine f.bine. Diana,ridici ochiuri de la maneca,dar mai dese,ca sa iasa bufanta,apoi inchei cu 2-3 randuri de picioruse scurte,dar la primul rand scazi cat sa cuprinda maneca.,urmatoarele 2 randuri mergi drept.Eu asa cred. |
|
| dianna minceca iese bufanta lucrind modelul cit mai des iar ca sa incehei e asa cum zice lilianad.faci piciorus scurt in fiecare picioarus de la mineca doar ca din cind in cind cred ca destul de des trebuie sa faci 2 in 1.depinde de cit de bufanta iese mineca si cit e circonferenta miinii fetitei.sper ca ai inteles.stii cum se fac 2 in 1?daca nu intreaba. |
|
|