Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deocamdata am gasit numai fara schema, dar uite ce frumoase!

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Deja m-am imbolnavit!!!! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| am si eu doua rochite preferate...astept sa apara fetita si apoi ma pun pe treaba kry attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Foarte frumoase rochitele .... |
|

| Niste minunatii hainutele astea! |
|
| Sint asa de dragute!

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Foarte frumoase, Ema! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| i-am facut si eu o rochita dupa ce am stat ca tampa 2 zile si m-am tot uitat la minunatiile de aici. Am facut mai mult dupa ureche ca mi-au placut mai multe asa ca le-am combinat. Am facut-o intr-o saptamana, in conditiile in care lucram in medie 2 ore pe zi si am "prins" si doua sarbatori (Sf Dumitru) codruta attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Bravo Codruta, tot e bine ca cineva a dat startul si munca lui Ema nu e in zadar, adica admiram cu toate dar daca mai si lucrezi |
|

| codruta wrote:i-am facut si eu o rochita dupa ce am stat ca tampa 2 zile si m-am tot uitat la minunatiile de aici. Am facut mai mult dupa ureche ca mi-au placut mai multe asa ca le-am combinat. Am facut-o intr-o saptamana, in conditiile in care lucram in medie 2 ore pe zi si am "prins" si doua sarbatori (Sf Dumitru)
Bravo, Codruta! |
|
| Codruta, e foarte reusita rochita, ai facut bine ca te-ai inspirat din mai multe modele, de multe ori fac si eu asa!
Si ai facut-o in scurt timp! Iar modelul e o papusica scumpa!
Mi se umple inima cind vad ca au folosit la cineva modelele! Cine-i urmatoarea care se incumeta?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Superbe modelele doar ca eu nu stiu sa crosetez Bravo, Codruta! Pupici pt Medeea care e o scumpica! |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| fetelor, multumim de aprecieri, sunteti foarte generoase. danab, nici eu nu stiu sa crosetez decat picioruse simple si duble, nu stiu sa fac modele.Dar acum invat... As vrea sa-i mai fac ceva zorzonele in partea de sus, dar nu ca alea de la tiv, ceva mai lejer, gen floricele, dar NU STIU cum? codruta attached the following image(s):

|
|
| Codruta, ar fi foarte potrivite niste floricele in partea de sus a rochitei....arunca o privire aici
http://forum.7p.ro/Default.aspx?g=posts&t=2563
si vezi daca gasesti ceva care sa-ti placa si care reusesti sa faci...sint explicate bine |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Vai de mine ce minunatiiiiii. ce pacat ca nu am timp sa crosetez si nici sa ma perfectionez. Dar pot lua oricand modele si ruga pe altcineva sa le faca, nu? |
|
|