Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| fetele cat fir( flavia ) mi-ar intra la o rochita pentru o fetita de 2 ani? ( 200gr ajunge?) |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| georgyana wrote:EU AM FACUT PT 6 ANI PE 88 DE OCHI DAR CU FIR MEDIU CROSETA 3,5 .6 RANDURI PANA LA SUB-BRAT multumesc , revin cu poze poate maine. |
|

Inregistrat: 2/24/2011 Mesaje: 190
| mihaela ai terminat rochita cat fir a intrat? as vrea si eu sa o fac si cu ce fir ai lucrato? |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/29/2009 Mesaje: 88
| Lucrez la o rochie din fir Romana .Imi place cum iese...Abia astept sa vad finalul!Am inceput ieri si iata ce spor am.... nelabodea attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Bravo, fetelor!! Ma uit aici si ma minunez Eu habar n-am cum sa tin andrelele in mana, sa le intorc, sa le dreg, asa ca pentru mine face bunicuta mea. Poate o sa pun si eu niste poze mai umpic Spor la cat mai multe minunatii |
|
| Nelabodea , iese minunat , eu nu am lucrat cu romana niciodata cred ca este foarte subtire , si cei subtire din cate stiu eu se lucreaza greu dar iese o minune de rochita. Sa ai spor.Si acum sa va arat si eu rochita pentru care am facut mare caz , se dorea pentru 6 ani dar eu cred ca merge la 6 luni , iar cea de-a doua(cea roz cu alb la poale) nu este terminata dar am dorit sa va arat totusi ce am mai facut intre timp .Ce ziceti , la dimensiunile pe care le are rochita roz , merge pentru 1,5 ani? delfin attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| nu stiu cat de valabil e acest tabel, dar poate te ajuta Ruth attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/6/2011 Mesaje: 771
| fetelor vreau sa fac si eu rochita aceasta pentru o bebita de sapte luni.vreau sa o ofer cadou asa ca nui pot lua masuri.de cat sa fac lanticul ca sai intre lejer caputul?multumesc mult
simonik nu am terminat rochita ptr ca nu a fost timp am lucrat perioada asta mult la costume populare
mihamihaela attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Buna dimineata! Desi intru mai rar din cauza timpului limitat, nu v-am uitat si ma intorc de fiecare data cu aceeasi placere asa cum te intorci mereru acasa. Va prezint ultima mea creatie, sper sa va placa:
Crinutza1974 attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ce rochite frumoase ati facut!!! |
|
| Crinutza1974 wrote:Buna dimineata! Desi intru mai rar din cauza timpului limitat, nu v-am uitat si ma intorc de fiecare data cu aceeasi placere asa cum te intorci mereru acasa. Va prezint ultima mea creatie, sper sa va placa:
foarte frumoasa ,felicitari , da si cateva indicatii poate vrea cineva sa faca modelul tau. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Delfin, nu am o schema cap coada, dar am facut raglanul obisnuit si apoi in partea de jos am urmat schema urmatoare:
Crinutza1974 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/22/2013 Mesaje: 195
| ce de rochite draguteeeee....felicitari la toate fetelor chiar aveti maini de aur |
|

Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Este superba rochita si palarioara !!! |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| crina....ce frumusete!!! |
|
|