Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| poate te ajuta aceasta schema Ruth attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Am si eu o rugaminte, are cineva o schema mai clara la aceasta rochita ? Cand o maresc nu se mai vede clar....multumesc anticipat miriam attached the following image(s):
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/8/2013 Mesaje: 33
| delfin wrote:Prin dezamagiri am trecut si eu, poate te ajuta fetele care au lucrat mai mult , de regula fetele dau cam urmatorul sfat :fa un lantisor care unit sa poata sa incapa capul copilului , dar este mai greu cand nu ai copilul.Iti urez succes.sper sa reusesti. La fel spun si eu,Mihaela- Camy, am stricat cateva zile bune, pana am masurat lantisorul pe fetita mea. Am facut lantisorul si primul rand.Sper sa reusesti!Sa ne arati si noua!!!! |
|
Inregistrat: 6/15/2011 Mesaje: 1026
| Buna dimineata , ar fi mununat daca fetele care lucreaza rochite ar da si detalii mai multe in momentul in care posteaza rezultatul final.Suntem cred destul de multe care nu avem copii ,dar vrem sa lucram si ne loovim de acest amanunt :masurile, nr.de ochi montati , fir croseta , .... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| draga delfin eu am facut prima rochie inceputa pe 96 de ochiuri ,pe croseta de 2,5 si am inceput o de sus dupa modelul raglan cum spun fetele .Eu ca si tine sunt incepatoare dar cu rabdare te vei descurca draguto ,spor la treaba |
|
| multumesc ,am inceput acum o rochita dupa indicatiile Georgyanei , dar eu am mai facut insa nu stiu daca vine cuiva pentru ca inca nu am avut cui sa o dau, asa incat ..... vedem , deabia astept sa om tyermin pe aceasta. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/15/2012 Mesaje: 68
| Multumesc mult fetelor.Am inceput dupa sfaturile voastre sa fac rochita astfel: 108 ochiuri,fir flavia si croseta de 2. Sper sa fie k dar va tin la curent.Multumesc mult! |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| miriam wrote:Am si eu o rugaminte, are cineva o schema mai clara la aceasta rochita ? Cand o maresc nu se mai vede clar....multumesc anticipat
miriam...te ajuta asta?
|
|
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| miriam wrote:Am si eu o rugaminte, are cineva o schema mai clara la aceasta rochita ? Cand o maresc nu se mai vede clar....multumesc anticipat
Am si eu o diagrama pt volanase.Sper sa-ti fie de folos.
katty attached the following image(s):
|
|
| sa va arat si eu rochita pe care am inceput-o . Am dorit sa o fac pentru 6 ani dar cred ca este mica.Voi ce ziceti? delfin attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Delfin de lucrat e bn lucrata vad ca ai facut 7 randuri poate ca mai mergea un rand ..dar daca fetita nu este grasuta sa sti ca poate i vine acum eu din poza nu imi pot da seama dar de lucrat ai lucrat foarte frumos ...sa ai spor ...Poate poti lua pe ascuns o bluza de-a fetitei si masori sa vezi |
|
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| draga delfinutule eu cred ca este micuta rochita (dupa ochi)dar nu stiu sa ti spun pe cit sa incepi ptr 6 ani.Ceea ce cred eu, este ca la git ptr 6 ani sa incepi pe 13o och. ,pe croseta de 2.5 si sa i pui 2 nasturei ptr caput copilei.Te pup si iti doresc spor la treaba ps; sa ne arati foto cu ceea ce ti a iesit |
|
| FETELOR VA MULTUMESC , FETITA ESTE GRASUTA , MAMICA II CUMPARA HAINE PENTRU 7CHIAR 8 ANI,EU VA MULTUMESC PENTRU SFATURI ,ZIC SA MERG MAI DEPARTE SA O TERMIN ASA CA NU IMI PLACE SA STRIC SA VEDEM CE IESE SI URMATOARE VA MAI INTREB . O SA SI MASOR SA VA ZIC CAM CATI CM ARE SA VEDEM, CE ZICETI IN LEGATURA CU LUNGIMEACAM CAT DE LUNGA AR TYREBUII. |
|
Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| EU AM FACUT PT 6 ANI PE 88 DE OCHI DAR CU FIR MEDIU CROSETA 3,5 .6 RANDURI PANA LA SUB-BRAT |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| kmn, katty multumesc de ajutor le-am gasit si eu pe astea ulterior.... |
|
|