Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| ligia27 wrote:poate mi-ai spus ca eu sunt multilaterala( crosetat ,tricotat, croitorie ) dar tu esti omniprezenta. si mie mi se pare de vis. sa vad poate am sa incerc sa o fac. acum lucrez la ceva asemanator. o combinatie de modelul acesta cu un satin la partea de jos a rochiei. daaa,eu ti-am zis ca esti multilateral dezvoltata! sunt cam mereu pe aici ptr ca am timp,altfel...si mai dau din croseta,mai dau o privire ...in general am netul mereu deschis,dar asta nu inseamna ca stau toata ziua pe forum. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Fetelor ce rochitele frumoase ati mesterit !
Ligia ,rochita e super ,dar mici indicatii nu ai la ea?Ca sa fie acolo . |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ligia...si mie mi-a placut mult modelul acesta cand l-am vazut prima oara, dar si eu , ca si Ildi, nu am pentru cine sa-l fac....dar cine stie?!....poate se iveste vreo ocazie de a o face cadou.... |
|
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| kmn wrote:ligia...si mie mi-a placut mult modelul acesta cand l-am vazut prima oara, dar si eu , ca si Ildi, nu am pentru cine sa-l fac....dar cine stie?!....poate se iveste vreo ocazie de a o face cadou....
|
|
| http://club.osinka.ru/topic-122095?&start=0 de aici l-am gasit , dar de tradus ,nu stiu rusa. |
|
| eu am inceput ceva dar nu exact la fel. o fac mai de domnisoare de 4 ani..in partea de sus crosetat iar partea de jos din satin. |
|
| asta e a mea.
ligia27 attached the following image(s):
|
|
| ligia e frumos inceputul! dar de cind te numesti andreia? |
|
| eu sunt ligia andreia dar mi se spune andreia |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| am mai facut si eu o rochita pentru o fetita de 2 anisori, la care sper sa ii fie buna rochita....ca nu am primit masurile florymarry attached the following image(s):
|
|
| felicitari flori .si noi speram sa-i fie buna. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| multumesc ligia |
|
| frumoasa rochita,flory! felicitari! |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ligia, frumos inceput, mult spor flory...frumoasa |
|
Inregistrat: 5/6/2011 Mesaje: 3280
| Ligia, frumos inceput. Florymarry, ce dulce e....
miridia wrote:multumesc criss fetelor care ma ajutati si pe mine cu schema de la rochita si palariuta? Am revenit cu noutati. Sper sa-ti fie de folos. mamibogdan attached the following image(s):
|
|
|