Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bire.anamaria wrote:liliana sunt superbe. la aia rosie am si eu una cu aceeasi schema Superba |
|
| Liliana superbe modelele puse de tine. |
|
| superbe!superbe!superbe! lilian,anamaria! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| bire.anamaria wrote:liliana sunt superbe. la aia rosie am si eu una cu aceeasi schema ce frumoasa e rochita.zici ca-s pt papusele asa de dragalase sunt |
|
| bire.anamaria attached the following image(s):
|
|
| Superbe modelele |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| sincer mei tare imi plac rochitele astea cu combinatii. sper sa va placa si voua, si sa nu va plictisesc cu modele. ligia27 attached the following image(s):
|
|
| anamaria,ligia,superbe modelele! |
|
| ligia27 wrote:sincer mei tare imi plac rochitele astea cu combinatii. sper sa va placa si voua, si sa nu va plictisesc cu modele. Este superba rochitica. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| ligia27 wrote:sincer mei tare imi plac rochitele astea cu combinatii. sper sa va placa si voua, si sa nu va plictisesc cu modele. ligia nu ne plictisesti,asa ne mai dai cate o idee,numai ca pt persoane asa ca mine care nu prea le are cu crosetatul doar daca are diagrama,te-as ruga daca gasesti si diagrame la modele, sa le pui. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2012 Mesaje: 22
| ligia superba rochita |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| Superbe rochite. Banuiesc ca sunt pentru varsta de pana la un an, nu? Ultima e si cu perlutze, cum se incorporeza, ca nu ma duce mintea. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/18/2012 Mesaje: 153
| N-a crosetat nimeni cu margele incorporate? |
|
| cris wrote:N-a crosetat nimeni cu margele incorporate? Parerea mea ca poti sa le bagi cu acul inca de la inceput pe fir si le folosesti doar atunci cand doresti sa pui perluta (margeluta) in evidenta. O a doua posibilitate este sa le atasezi separat, dar nu mai are acelasi efect. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ligia27 wrote:sincer mei tare imi plac rochitele astea cu combinatii. sper sa va placa si voua, si sa nu va plictisesc cu modele. Ligia e superba ,eu o sa mai vreau modele cat mai multe ca uite asa imi dai idei cum sa-i fac la fetita! |
|
|