Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Ruth,Mirela, |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mirela....am admirat-o si la seturi...felicitari diva...arata fff bine, credeam ca e bumbac.... mult spor in continuare |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 9/3/2013 Mesaje: 6
| Buna ziua fetelor,va urmaresc de mult timp postarile si vreau sa spun ca am ramas M-am hotarat sa imi fac cont ca deja nu mai rezistam,sunt si eu putin nebuna dupa lucrul de mana Cand am vazut ce minunatii va ies din mainile alea fermecate parca nu am avut curaj sa imi fac cont sa pot sa postez si eu ce am facut.am sa postez cateva lucrusoare facute de mine pentru printesica mea

costumasul de craciunita facut anul trecut

si cu modelul :d

si cu modelul

are urechile cam ascutite :))

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Printesa este minunata, iar lucrusoarele crosetate de tine sunt super. Felicitari ! |
|

Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Sarah,felicitari pentru lucrurile crosetate si micii printese. |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| sarah....fff frumoase toate iar fetita e tare dulcica.... |
|

| multumesc fetelor,sunteti minunate,parca am mai prins curaj sa cosetez mai mult va pup si va multumesc |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Bine ai venit la noi!Si felicitari pentru lucrusoare,dar in primul rand ,pentru printesa dulce!Sa iti traiasca! |
|

| multumesc Mirela |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Doamne ce dulce e bebelina! Sa -ti traiasca si sa fie sanatoasa! Felicitari pentru lucrusoarele frumoase pe care le faci! |
|

| multumesc roxinthya,si tu ai niste copii minunati :* sa-ti va traiasca si sa va bucurati de ei |
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Sarah , sa-ti traiasca printesa sa-ti aduca bucurii , si tu sa-i lucrezi tot felul de lucrusoare pentru-ca lucrezi foarte frumos ! Bravo , felicitari ! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| sarah bine ai venit intre noi, si cat mai multe lucrusoare ca astea sunt superbe, ce sa mai zic de micutza, e o papusa tare frumoasa, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mirela74chris wrote:Felicitari Ruth. Si ultima rochita facuta de mine...   superba |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ana multumesc |
|
|