|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2011 Mesaje: 192
| Foarte frumoase rochitele Felicitari fetelor Corysha din ce material este rochita mov???arata asa finuta si se aseaza ft bine....imi place Vroiam sa va intreb si eu...cum se face raglanul la rochita de ma jos???va pup katty attached the following image(s):

|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2009 Mesaje: 806
| Ana wrote:Am facut si eu una tot comanda  minunata! multumim pentru schema! |
Inregistrat: 4/29/2009 Mesaje: 239
| Ce frumoase.cory ai cumva o schema la cordicuta?multumesc |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/16/2010 Mesaje: 485
| va multumesc mult pentru aprecieri. rochita am facut-o din bumbac flavia, iar pentru cordicuta nu am schema am facut-o din capul meu. o sa incerc sa iti fac o schema si o sa o postez diseara ca acum nu am timp. ok? |

| corysha87 wrote:va multumesc mult pentru aprecieri. rochita am facut-o din bumbac flavia, iar pentru cordicuta nu am schema am facut-o din capul meu. o sa incerc sa iti fac o schema si o sa o postez diseara ca acum nu am timp. ok?
Cat flavia ti-a intrat??? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| ce minunatii ati facut, fetelor |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| katty wrote:Foarte frumoase rochitele  Felicitari fetelor  Corysha din ce material este rochita mov???arata asa finuta si se aseaza ft bine....imi place  Vroiam sa va intreb si eu...cum se face raglanul la rochita de ma jos???va pup Uite o diagrama de raglan. alinamm attached the following image(s):

|

| alinamm wrote: Uite o diagrama de raglan. Ms alina in principiu stiu cum se face raglanul...dar pe mine ma intereseaza cum anume se procedeaza sa nu iasa acele manecute.Am facut si eu o vesta inceputa cu raglan si a iesit ca si cand are un inceput de maneca...sper ca intelegi la ce ma refer. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| feteleor ce rochite frumoase ati facut miriam cred ca nuti apare linkul pentru ca trebuia sa dai lasi pauza intre cuvinte si linkul respectiv.sa dai" space" sau sa treci linkul sub cuvinte("enter") katty eu nu sunt experta in crosetat dar eu asa as face.faci reglan normal cat vrei sa fie de groasa partea de pe umar ,apoi unesti fata cu spatele si mergi doar cu alea.cred ,zic si eu |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mihaellas wrote: minunata! multumim pentru schema!
cu placere.indata postez alta numai sa o termin |

| Terminata astazi pentru o fetita de doi ani jumatate.
daca reusesc poate ii fac maine poze

|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/19/2009 Mesaje: 250
| oau este superba felicitari Ana sa o poarte sanatoasa fetita : :024: :024: :024: :024: |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/2/2011 Mesaje: 55
| Ana ,felicitari foarte frumoasa rochita. |
|

| multumesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Ana e superba,iar tu esti o harnicuta. |