Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Ce finut! Diana, felicitari pentru alegere! Alexa, de-abia asteptam poze cu tine de la botez! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| Foarte frumoase lucrusoare! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Doamne ce frumos e |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Wow ce frumos este ,sa-l poarte sanatoasa Alexandra .Felicitari Diana. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Foarte dragute sunt ! Abia astept fotografiile de la botez ! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Intrebare: trebuie neaparat rochita alba la botez? Nasii Teodorei au spus ca ce le-a placut ca model nu e alba, e un cafea cu lapte, cum se poarta si la rochiile de mireasa....Asa ca suntem in dilema... |
|
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Praslea, chiar nu conteaza culoarea, important este botezul in sine Eu mi-am imbracat finutele in roz, verde si pe ultima in alb pentru ca asa s-a nimerit. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Praslica, nici rochitica noastra nu a fost alba-alba! Mai degraba un crem foarte deschis! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Nu e obligatoriu sa fie culoarea alba. Eu am luat roze rochitele la doua dintre finute si alba la a treia, dar pentru ca mi-a placut rochita, nu neaparat culoarea. |
|
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Rochita de botez trebuie sa fie noua si nu neaparat sa fie alba!!Si costumasele baieteilor tot asa nu neaparata sa fi albe!! |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Alexandra, Liz, Dana, Krys multumesc ! O sa fie bucuroasa nasha!!! Era suparata aseara cand am vorbit cu ea ca nu gaseste nimik care sa ii placa si ce a gasit e cafea cu lapte- crem....Pupicei!!!Multumesc mult de raspunsuri!!! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| salutare tuturor,am si eu o mica printesa si vreau sa ii cumpar ceva deosebit pt botez ma poate ajuta cineva? |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am vazut in tara in piata si la magazine seturi superbe de hainute pentru botez. Sigur gasesti ceva frumos pentru fetita ta, bani si timp de cautat sa ai. La noi se gasesc seturi cu rochite exclusiv albe speciale pentru botez, dar sunt facute dupa traditia catolica, mi se par mult prea lungi, modelele mi s-au parut cam vechi, din dantela unele si nu i-am cumparat Karinei din astea. A fost dificil sa-i gasim rochite albe normale si simple, ca nici ca rochite de ocazie pentru bebeluse nu prea se gasesc albe, ci colorate, cu desene si flori, dungi, destul de incarcate. Eu i-am luat o rochita de ocazie roz la botez, cat s-a putut de simpla si nasa ei i-a facut cadou o rochita alba cu cateva stelute brodate foarte frumoasa. Nu era de ocazie rochita, era din raiat ca asta a gasit pe alb, dar foarte frumoasa si a mai purtat-o si cu alte ocazii. La baita de a doua zi i-a luat 2 costumase roz, de zi cu zi. Noi am fost tare multumite de tinutele de la botez si de dupa, bine, nici nu suntem pretentioase . |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| am vazut pe net un costumas de botez pt baieti care mi-a placut. si eu la finutul meu i-am luat ceva asemanator , doar ca matasea sau ce matereal e vestuta nu avea broderie si avea cravata. la noi copilul se duce la biserica imbracat direct cu hainutele de botez. sweet angel attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Drept sa-ti spun, eu am facut dupa cum am mai citit pe net si din cate am auzit si vazut ca se procedeaza in tara la botezurile ortodoxe. Am imbracat-o cu o rochita ce i-am luat-o special pt biserica (roz, ca alb n-am gasit) si dupa botez nasica a imbracat-o cu hainutele aduse de ea. E foarte frumos costumasul asta, de ingeras ! |
|
|