Rochite, costumase pentru botez
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, April 14, 2010 10:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Ce finut! Diana, felicitari pentru alegere!
Alexa, de-abia asteptam poze cu tine de la botez!
snowdrop
Scris: Wednesday, April 14, 2010 12:43 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/26/2007
Foarte frumoase lucrusoare!
Ana
Scris: Wednesday, April 14, 2010 12:47 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Doamne ce frumos elove love love love
Ely
Scris: Thursday, April 15, 2010 12:06 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Wow ce frumos estelove ,sa-l poarte sanatoasa Alexandramajoreta .Felicitari Diana.pupici
Maria & Mario
Scris: Thursday, April 15, 2010 8:00 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Foarte dragute sunt ! Abia astept fotografiile de la botez ! topai
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, April 27, 2010 3:28 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Intrebare: trebuie neaparat rochita alba la botez? Nasii Teodorei au spus ca ce le-a placut ca model nu e alba, e un cafea cu lapte, cum se poarta si la rochiile de mireasa....Asa ca suntem in dilema...
AlexandraL
Scris: Tuesday, April 27, 2010 3:47 AM
Nivel

Inregistrat: 11/18/2007
Praslea, chiar nu conteaza culoarea, important este botezul in sine computerlove Eu mi-am imbracat finutele in roz, verde si pe ultima in alb pentru ca asa s-a nimerit.
Anelise
Scris: Tuesday, April 27, 2010 7:05 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Praslica, nici rochitica noastra nu a fost alba-alba! angel Mai degraba un crem foarte deschis! pupici
danab
Scris: Tuesday, April 27, 2010 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Nu e obligatoriu sa fie culoarea alba. Eu am luat roze rochitele la doua dintre finute si alba la a treia, dar pentru ca mi-a placut rochita, nu neaparat culoarea.
KRYS85
Scris: Tuesday, April 27, 2010 11:42 AM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Rochita de botez trebuie sa fie noua si nu neaparat sa fie alba!!Si costumasele baieteilor tot asa nu neaparata sa fi albe!!hearts
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, April 27, 2010 1:32 PM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
Alexandra, Liz, Dana, Krys multumesccomputerlove computerlove computerlove iloveyou ! O sa fie bucuroasa nasha!!!yes yes yes Era suparata aseara cand am vorbit cu ea ca nu gaseste nimik care sa ii placa si ce a gasit e cafea cu lapte- crem....Pupicei!!!Multumesc mult de raspunsuri!!!
corina maria ilinca
Scris: Monday, August 2, 2010 2:15 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
salutare tuturor,am si eu o mica printesa si vreau sa ii cumpar ceva deosebit pt botez ma poate ajuta cineva?
delfinasa
Scris: Monday, August 2, 2010 8:33 PM
Nivel

Am vazut in tara in piata si la magazine seturi superbe de hainute pentru botez. Sigur gasesti ceva frumos pentru fetita ta, bani si timp de cautat sa ai.
La noi se gasesc seturi cu rochite exclusiv albe speciale pentru botez, dar sunt facute dupa traditia catolica, mi se par mult prea lungi, modelele mi s-au parut cam vechi, din dantela unele si nu i-am cumparat Karinei din astea. A fost dificil sa-i gasim rochite albe normale si simple, ca nici ca rochite de ocazie pentru bebeluse nu prea se gasesc albe, ci colorate, cu desene si flori, dungi, destul de incarcate. Eu i-am luat o rochita de ocazie roz la botez, cat s-a putut de simpla si nasa ei i-a facut cadou o rochita alba cu cateva stelute brodate foarte frumoasa. Nu era de ocazie rochita, era din raiat ca asta a gasit pe alb, dar foarte frumoasa si a mai purtat-o si cu alte ocazii. La baita de a doua zi i-a luat 2 costumase roz, de zi cu zi. Noi am fost tare multumite de tinutele de la botez si de dupa, bine, nici nu suntem pretentioase sic.
sweet angel
Scris: Tuesday, August 3, 2010 6:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
am vazut pe net un costumas de botez pt baieti care mi-a placut. si eu la finutul meu i-am luat ceva asemanator , doar ca matasea sau ce matereal e vestuta nu avea broderie si avea cravata.
la noi copilul se duce la biserica imbracat direct cu hainutele de botez.

sweet angel attached the following image(s):
301.jpg

delfinasa
Scris: Wednesday, August 4, 2010 8:48 PM
Nivel

Drept sa-ti spun, eu am facut dupa cum am mai citit pe net si din cate am auzit si vazut ca se procedeaza in tara la botezurile ortodoxe. Am imbracat-o cu o rochita ce i-am luat-o special pt biserica (roz, ca alb n-am gasit) si dupa botez nasica a imbracat-o cu hainutele aduse de ea.
E foarte frumos costumasul asta, de ingeras love!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.