Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:Rochita deja am comandat-o, dar poze va aratam dupa ce facem botezul!
da da..... o sa vedeti rochita deja in pozicile de la botez, oricum - rochita e super, abia asteptam sa ajunga in tara, macar sa tragem cu ochiul, k in poze zici k e rochita de printesa |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu nu m-am putut decide pentru o singura rochita de botez, asa ca am luat doua.
Ce am luat prima data; o rochita, pantofiori, o palariuta, plus un maieut pt dedesubt, sa nu o manance rochia... A doua oara am luat un set cu rochie, pantalonasi pe sub rochita, pantofiori, manusele, o bentita...
Astea sunt. Care va place mai mult?
Prima: fata si spate...
A doua, fatza si spate...
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Prima rochita de ea scriam... |
|
| Da, si mie imi place tot prima (mai mult, ca si a doua imi place). Sper sa o pot imbraca cu prima. Zic sper, pentru ca pentru week end s-au anuntat furtuni, asa ca daca va fi mai frig o voi imbraca cu a doua, care are maneca lunga (nu e groasa, dar macar are maneca lunga si pantalonasi). |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Da, prima votez si eu! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Prima rochitza e |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Prima... E super! Poate poti schimba al doilea set cu o pelerinuta, in caz ca ploua, Kiki! |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Prima imi place si mie este eleganta si pantofiorii sunt tare draguti. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Prima rochita imi place si mie mai mult ...pe cea de-a doua, daca e cald si-o imbraci la botez cu prima, i-o poti da la baita de-a doua zi ...foarte frumoase ambele ...felicitari nasico pentru alegere . |
|
| Piticutza cu cele doua tzinute...A trebuit sa o schimbam la un moment dat pentru ca transpirase foarte tare si nu era sa o lasam asa. Asa ca le-a purtat pe ambele
|
|
| Kiki wrote:Piticutza cu cele doua tzinute...A trebuit sa o schimbam la un moment dat pentru ca transpirase foarte tare si nu era sa o lasam asa. Asa ca le-a purtat pe ambele
vaaaaai, ma inebunesti cu tinutele voastre... mie mai mult imi place rochita, dar si in pantalonasi finuta ta e dulcica foc....
noi am avut o singura tinuta, asta
|
|
| Ira, ce sa fac? Asta sunt...am zis ca e bine sa mai aiba una...nu ma gandisem neaparat ca va transpira sau ceva in genul asta, dar am vazut-o si pe a doua si mi-a placut si am luat-o
Si rochia Soniei a fost foarte frumoasa! |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Kiki, Ira, rochitele sunt absolut superbe!!!
Pe Sonia am vazut-o in pozici, ingeras nu alta!
Si finuta ta e frumoasa Kiki si dragalasa tare! Sa-ti traiasca! |
|
| Misha, multumim pentru urari si aprecieri! |
|
| misha wrote:Pe Sonia am vazut-o in pozici, ingeras nu alta!
multumim mult misha, stiu k am mai postat pozele, dar intotdeauna imi amintesc cu mare placere de acea zi speciala, botezul capsunicii |
|
|