Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Aveti idee unde pot gasi o rochita frumoasa pentru botez? |
|
| Cateva modele care-mi plac:
Pentru fetite:
|
|
| Pentru baieti:
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Taki, sus la etajul III in Unirea sunt cateva magazinase foarte dragutze si sigur gasesti ce iti trebuie pentru botez, plus celebrele magazine CridoKids, Z, Zara, MinuBlue, Orchestra |
|
| taty wrote:Taki, sus la etajul III in Unirea sunt cateva magazinase foarte dragutze si sigur gasesti ce iti trebuie pentru botez, plus celebrele magazine CridoKids, Z, Zara, MinuBlue, Orchestra
Cand am botezat-o pe Sasha, am umblat peste tot sa-i caut ceva frumos, special, si nu am gasit nimic nici in Unirii, nici la Orchestra nici la Z, nici la Zara. Vroiam sa fie ceva special si sa arate ca o printesa la botez. Asa a si aratat .
Am gasit in Mall Plaza rochita ei si toate accesoriile, nu mai stiu cum sa cheama magazinul dar am fost norocoasa pentru ca erau doar 2 rochite cum vroiam eu.
Asa ca, mai bine ma documentez din timp ca vreau ca si finuta mea sa arate ca o printesa! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Hmmm nasol atunci...pai poate iti aduci aminte magazinul ca si eu in curand o sa fiu nasica, si imi trebuie costumatie de botez, doar ca nu stim inca daca va fi baiat sau fetita O sa ma mai uit si eu cand am ocazia si te anunt cu drag |
|
| taty wrote:O sa ma mai uit si eu cand am ocazia si te anunt cu drag[/b]
Mercik! |
|
| Alte modele:
|
|
| Accesorii:
|
|
| Rochite pentru nasica mica :
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Taki, uite aici rochite superbe, daca nu ai cont pe ebay, imi spui ce model iti place si-ti comand eu http://stores.ebay.fr/Boutique-Magique |
|
|
Mercik!
O sa vb cu Ira si o sa ne decidem de unde luam rochitele. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| vai ce frumoase sunt, imi fug ochii in toate partile....
taty: vezi k nu mai e Orchestra, au desfiintat-o, in locul ei se face un alt magazin, si are dreptate Taka, in unirii nu e nimic frumos de botez... in rest - cerd k mai mult in mag specializate, dar habar nu am pe unde's alea..
apropos taka, rochite pt nasica mica sunt dementiale, o si vad intr-o astfel de rochita
atat de multe rochii frumoase, nu cred k as putea alege vreodata, in schimb m-a hotarat la bentite pt. codite si nu la aia in jurul capului, ca na, degeaba are capsu' moate? |
|
| ira_tgr wrote:taty: vezi k nu mai e Orchestra, au desfiintat-o, in locul ei se face un alt magazin, si are dreptate Taka, in unirii nu e nimic frumos de botez... in rest - cerd k mai mult in mag specializate, dar habar nu am pe unde's alea.. atat de multe rochii frumoase, nu cred k as putea alege vreodata, in schimb m-a hotarat la bentite pt. codite si nu la aia in jurul capului, ca na, degeaba are capsu' moate?
S-a desfiintat Orchestra??? De ce?? Era singurul magazin de copii care-mi placea. Aveau hainute de calitate si super frumoase.
Ira, rezolvam si cu moatzele! Facem cu zice mami, nasica asculta si decidem impreuna ce-i mai bine si frumos pentru fete! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| taki wrote:S-a desfiintat Orchestra??? De ce?? Era singurul magazin de copii care-mi placea. Aveau hainute de calitate si super frumoase. Ira, rezolvam si cu moatzele! Facem cu zice mami, nasica asculta si decidem impreuna ce-i mai bine si frumos pentru fete!
nu stiu de ce s-a desfiintat ... inainte sa plec din RO am fost prin Orchidea, si nu-l mai aveau, era in restaurare, k o sa faca un alt magazin, dar tot cu hainute de copii nu stiu ce brand international... in fine... vedem noi cand s-oi face....
da da... moate sutn mai frumoasse.....da sa vedem si ce coafura o sa poarte sasalici..... |
|
|