Rochite, costumase pentru botez
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Saturday, January 13, 2007 7:35 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Aveti idee unde pot gasi o rochita frumoasa pentru botez? oare
taki
Scris: Saturday, January 20, 2007 3:01 PM
Nivel

Cateva modele care-mi plac:

Pentru fetite:

taki
Scris: Saturday, January 20, 2007 3:02 PM
Nivel

Pentru baieti:

TatyKS
Scris: Saturday, January 20, 2007 3:04 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Taki, sus la etajul III in Unirea sunt cateva magazinase foarte dragutze si sigur gasesti ce iti trebuie pentru botez, plus celebrele magazine CridoKids, Z, Zara, MinuBlue, Orchestrapupici
taki
Scris: Saturday, January 20, 2007 3:08 PM
Nivel

taty wrote:
Taki, sus la etajul III in Unirea sunt cateva magazinase foarte dragutze si sigur gasesti ce iti trebuie pentru botez, plus celebrele magazine CridoKids, Z, Zara, MinuBlue, Orchestrapupici

Cand am botezat-o pe Sasha, am umblat peste tot sa-i caut ceva frumos, special, si nu am gasit nimic nici in Unirii, nici la Orchestra nici la Z, nici la Zara. Vroiam sa fie ceva special si sa arate ca o printesa la botez. Asa a si aratat ras .

Am gasit in Mall Plaza rochita ei si toate accesoriile, nu mai stiu cum sa cheama magazinul dar am fost norocoasa pentru ca erau doar 2 rochite cum vroiam eu.

Asa ca, mai bine ma documentez din timp ca vreau ca si finuta mea sa arate ca o printesa!sic cyclops flowers
TatyKS
Scris: Saturday, January 20, 2007 3:11 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Hmmmoare nasol atunci...pai poate iti aduci aminte magazinul ca si eu in curand o sa fiu nasica, si imi trebuie costumatie de botez, doar ca nu stim inca daca va fi baiat sau fetitapupici
O sa ma mai uit si eu cand am ocazia si te anunt cu drag
pupici pupici
taki
Scris: Saturday, January 20, 2007 3:24 PM
Nivel

taty wrote:

O sa ma mai uit si eu cand am ocazia si te anunt cu drag[/b]pupici pupici

Mercik!pupici
taki
Scris: Saturday, January 20, 2007 4:06 PM
Nivel

Alte modele:

taki
Scris: Saturday, January 20, 2007 4:31 PM
Nivel

Accesorii:

taki
Scris: Saturday, January 20, 2007 4:46 PM
Nivel

Rochite pentru nasica mica :sic

katy
Scris: Saturday, January 20, 2007 5:39 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
taki
Scris: Sunday, January 21, 2007 3:33 PM
Nivel

katy wrote:
Taki, uite aici rochite superbe, daca nu ai cont pe ebay, imi spui ce model iti place si-ti comand eupupici
http://stores.ebay.fr/Boutique-Magique

Mercik!

O sa vb cu Ira si o sa ne decidem de unde luam rochitele.
ira_tgr
Scris: Thursday, January 25, 2007 1:07 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
vai ce frumoase sunt, imi fug ochii in toate partile.... love love love love

taty: vezi k nu mai e Orchestra, au desfiintat-o, in locul ei se face un alt magazin, si are dreptate Taka, in unirii nu e nimic frumos de botez... in rest - cerd k mai mult in mag specializate, dar habar nu am pe unde's alea..

apropos taka, rochite pt nasica mica sunt dementiale, o si vad intr-o astfel de rochitadance

atat de multe rochii frumoase, nu cred k as putea alege vreodata, in schimb m-a hotarat la bentite pt. codite si nu la aia in jurul capului, ca na, degeaba are capsu' moate? hohot
taki
Scris: Thursday, January 25, 2007 4:19 PM
Nivel

ira_tgr wrote:

taty: vezi k nu mai e Orchestra, au desfiintat-o, in locul ei se face un alt magazin, si are dreptate Taka, in unirii nu e nimic frumos de botez... in rest - cerd k mai mult in mag specializate, dar habar nu am pe unde's alea..

atat de multe rochii frumoase, nu cred k as putea alege vreodata, in schimb m-a hotarat la bentite pt. codite si nu la aia in jurul capului, ca na, degeaba are capsu' moate? hohot

S-a desfiintat Orchestra??? De ce?? plans plans plans Era singurul magazin de copii care-mi placea. Aveau hainute de calitate si super frumoase. love

Ira, rezolvam si cu moatzele! Facem cu zice mami, nasica asculta si decidem impreuna ce-i mai bine si frumos pentru fete!
ira_tgr
Scris: Thursday, January 25, 2007 5:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
taki wrote:

S-a desfiintat Orchestra??? De ce?? plans plans plans Era singurul magazin de copii care-mi placea. Aveau hainute de calitate si super frumoase. love

Ira, rezolvam si cu moatzele! Facem cu zice mami, nasica asculta si decidem impreuna ce-i mai bine si frumos pentru fete!

nu stiu de ce s-a desfiintat uff ... inainte sa plec din RO am fost prin Orchidea, si nu-l mai aveau, era in restaurare, k o sa faca un alt magazin, dar tot cu hainute de copii nu stiu ce brand international... in fine... vedem noi cand s-oi face....

da da... moate sutn mai frumoasse.....da sa vedem si ce coafura o sa poarte sasalici..... dance pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.