Rochita tricotata
Subiectul anterior · Subiectul urmator
claudiaMT
Scris: Tuesday, April 20, 2010 12:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/29/2008
valentina wrote:
Pun si eu cateva care mi-au placut.

are cineva timp sa imi explice cam cum vine rochita asta? incepe de jos? de sus?...
claudiaMT
Scris: Tuesday, April 20, 2010 12:10 PM
Nivel

dina_dorina wrote:
Haideti sa va arat si cateva dintre rochitele tricotate de mineras

deci la asta ma refeream! poti sa o explici un pic? ca e mortala!computerlove
ingerash
Scris: Tuesday, April 20, 2010 12:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
claudiaMT wrote:

are cineva timp sa imi explice cam cum vine rochita asta? incepe de jos? de sus?...

Posibil de sus,cu tehnica raglan.
claudiaMT
Scris: Tuesday, April 20, 2010 12:24 PM
Nivel

multumesc...m-as apuca de ea, insa mie mi-e teama sa incep lucru de sus, pentru ca nu stiu banghead si mie sa nu o fac prea mica sau din contra prea mare sorry1
FYORELLA
Scris: Friday, April 23, 2010 6:31 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/12/2009
RuxandraS wrote:
am si eu o mare rugaminte.imi spune si mie cineva cum se fac volanasele?la maieutul asta.
...eu as face in felul urmator as tricota acea bentita pe o suma se ochi hai sa-i zicem 300..si pe urma as scadea 3 ochi as pune unul si tot asa pana la capat ....asa ar esi si cretu si gaurelele .e si mai simplu parerea mea
KRYS85
Scris: Friday, April 23, 2010 8:05 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 9/23/2008
Ce rochite frumoase,bravo fetelor!!!newclap newclap newclap
sweety
Scris: Thursday, May 27, 2010 3:04 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/30/2009
am inceput si eu o rochita, de sus, cu minecuta scurta, pt fetita mea.

sweety attached the following image(s):
dsc01445.jpgdsc01454.jpg

flori1972
Scris: Thursday, May 27, 2010 3:59 PM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
sweety spor sa ai majoreta majoreta majoreta
florymarry
Scris: Thursday, May 27, 2010 5:21 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2010
claudiaMT wrote:

din pacate indemanarea la tricotat si crosetat nu sunt chiar asa de avansate...sorry1
dar va multumesc pentru modele si proptitudine...computerlove

inca caut...

zaza micuta mea nu e asa de intalta ca d-soara din imagine...trebuie sa i-o fac un pic mai scurtuta...sorry1

nervi atatea modele acum chiar ca nu mai stiu ce sa mai fac..fool si imi trebe si ceva simplut de facut, ca altfel ma pierde de musteriu fool

incerc un model "din cap"...adica mi-ar placea mie cum ar iesii...dar sa vedem daca si iese..banghead

am facut eu un sarafan micut...si e destul de simplu..mie mi-a luat 2 zile sa il fac pt o fetita de 2 anisori..

florymarry attached the following image(s):
sarafan.jpg

madanuta
Scris: Thursday, May 27, 2010 6:19 PM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Florymarry, e frumos sarfanul!newclap newclap newclap
florymarry
Scris: Thursday, May 27, 2010 10:18 PM
Nivel

Inregistrat: 4/8/2010
am mai terminat un sarafan,rosu, la fel ca celalalt, doar ca cu model...:)

florymarry attached the following image(s):
sdc10002.jpg

lari77
Scris: Monday, November 1, 2010 2:18 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dina_dorina wrote:

Buna Mariana si multumesc frumos pentru aprecieripupici
Rochita rosie este pentru o fetita de 1,5 ani.
Aceste rochite in clini sunt incepute de jos.Partea de jos,acea banda am lucrat-o prima data,separat pe dublul ochiurilor care vroiam sa iasa la sfarsit.De exemplu,pe aceasta am lucrat-o pe 176 ochiuri (cate unul pentru fiecare margine + cele 4 care despart coloanele si cate 34 din care,la sfarsit au ramas cate 17).Am lucrat 8 randuri de bob de orez dupa care am incheiat banda apoi am impartit in mod egal ca sa iasa coloanele ( 1 + 34 + 1 +34 +1 +34 +1 + 34 + 1 +34 +1 ) si am inceput din centrul fiecareia in parte,prima data cu 2 ochiuri apoi am crescut cu fiecare rand numarul ochiurilor de fiecare parte insa le-am luat din 2 in 2 de pe banda ca sa nu iasa prea strans lucrul.Cand am ajuns cu prima coloana la 17 ochiuri + cel pt margine si cel care desparte coloanele,am trecut ochiurile pe o andrea de rezerva apoi m-am apucat de cealalta coloana si tot asa pana le-am terminat pe toate apoi am inceput sa lucrez normal cu punct de jerse insa ochiurile despartitoare le-am lucrat numai pe spatele lucrului,pe fata doar le-am luat de pe andrea.
Am lucrat asa vreo 14 randuri apoi am scazut (pa fata) cate un ochi de fiecare parte a ochiului despartitor,deci in fiecare coloana cate 2 ochi,unul la inceput,altul la sfarsit.Apoi am mai lucrat tot asa inca 14 randuri si apoi iar am scazut ca inainte si tot asa am continuat pana cand am ajuns la talie (nu mai stiu acum cate ochiuri am avut acolo,dar te orientezi dupa dimensiunile fetitei,ca sa nu iasa nici prea larga si nici prea stramta)Am lucrat in continuate vreo 10 randuri dupa care am inmultit cate un ochi in fiecare margine apoi inca vreo 10 randuri si iarasi am inmultit cate un ochi in margini si iar cateva randuri (chiar nu mai stiu cate)pana la subrat unde am scazut cate 2 ochi in trei randuri pt fiecare parte.Cand am ajuns sa scad la randul al doi-lea am inceput si modelul cu bob de orez de la decolteu.Am lucrat 8 randuti cu bob de orez apoi am inchis ochiurile pt decolteu si am lucrat in continuare pana sus.
La maneci am retusat putin cu croseta ca sa arate mai frumos.

Cam atat despre acest model,dar daca vrei sa ma mai intrebi si altceva despre el iti spun cu mare dragpupici
lari77
Scris: Tuesday, November 2, 2010 8:54 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
dina_dorina wrote:

Buna Mariana si multumesc frumos pentru aprecieripupici
Rochita rosie este pentru o fetita de 1,5 ani.
Aceste rochite in clini sunt incepute de jos.Partea de jos,acea banda am lucrat-o prima data,separat pe dublul ochiurilor care vroiam sa iasa la sfarsit.De exemplu,pe aceasta am lucrat-o pe 176 ochiuri (cate unul pentru fiecare margine + cele 4 care despart coloanele si cate 34 din care,la sfarsit au ramas cate 17).Am lucrat 8 randuri de bob de orez dupa care am incheiat banda apoi am impartit in mod egal ca sa iasa coloanele ( 1 + 34 + 1 +34 +1 +34 +1 + 34 + 1 +34 +1 ) si am inceput din centrul fiecareia in parte,prima data cu 2 ochiuri apoi am crescut cu fiecare rand numarul ochiurilor de fiecare parte insa le-am luat din 2 in 2 de pe banda ca sa nu iasa prea strans lucrul.Cand am ajuns cu prima coloana la 17 ochiuri + cel pt margine si cel care desparte coloanele,am trecut ochiurile pe o andrea de rezerva apoi m-am apucat de cealalta coloana si tot asa pana le-am terminat pe toate apoi am inceput sa lucrez normal cu punct de jerse insa ochiurile despartitoare le-am lucrat numai pe spatele lucrului,pe fata doar le-am luat de pe andrea.
Am lucrat asa vreo 14 randuri apoi am scazut (pa fata) cate un ochi de fiecare parte a ochiului despartitor,deci in fiecare coloana cate 2 ochi,unul la inceput,altul la sfarsit.Apoi am mai lucrat tot asa inca 14 randuri si apoi iar am scazut ca inainte si tot asa am continuat pana cand am ajuns la talie (nu mai stiu acum cate ochiuri am avut acolo,dar te orientezi dupa dimensiunile fetitei,ca sa nu iasa nici prea larga si nici prea stramta)Am lucrat in continuate vreo 10 randuri dupa care am inmultit cate un ochi in fiecare margine apoi inca vreo 10 randuri si iarasi am inmultit cate un ochi in margini si iar cateva randuri (chiar nu mai stiu cate)pana la subrat unde am scazut cate 2 ochi in trei randuri pt fiecare parte.Cand am ajuns sa scad la randul al doi-lea am inceput si modelul cu bob de orez de la decolteu.Am lucrat 8 randuti cu bob de orez apoi am inchis ochiurile pt decolteu si am lucrat in continuare pana sus.
La maneci am retusat putin cu croseta ca sa arate mai frumos.

Cam atat despre acest model,dar daca vrei sa ma mai intrebi si altceva despre el iti spun cu mare dragpupici

Buna,
Nu prea ma pricep sa scriu pe aceste bloguri,eu doar le citesc! Dar, as dori daca se poate sa mai explici odata cum incepi partea de jos a rochitei pt ca nu-mi dau seama cum montezi ochiurile dupa ce inchei banda lucrata in bob de orez!
Multumesc mult!
madalinutzaa
Scris: Thursday, November 4, 2010 2:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/27/2009
Am facut si eu fetitei mele o rochita modelul cu bob de orez nu e foarte reusita dar avand in vedere ca este prima rochita sper sa nu vedeti toate greselilehohot
SI un bolero pentru zilele mai racoroase.
bires. anamaria
Scris: Friday, November 19, 2010 6:07 PM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2010
buna fetelor .am si eu cateva poze cu rochitele frumoase.sper sa reusesc sa le pun ,ca la capitolul asta stau rau de tot(la copiat pozesorry1 }madalinuzaa este suprba rochitica.felicitari.si boleroul la fellove

bires. anamaria attached the following image(s):
72bbbc82c3a0.jpg9675e6d18ef9.jpg18107b98282c.jpga828e9eaa474.jpgsarafantrico.jpgsettricofetita.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.