Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Oana |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Sandica |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| sandica ce frumoasa e rochita |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| sandica ce frumo0s ii sta sarafanul la fetita |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| Foarte frumos |
|
Inregistrat: 3/5/2011 Mesaje: 1531
| Multumesc dragele mele! |
|
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Sandica....foarte frumos sarafan!!! |
|
Inregistrat: 10/6/2011 Mesaje: 74
| gabyta wrote:Pun si aici rochita lui Lucy.poate inspira pe careva
Gaby poti sa-mi spui te rog pe cate ochiuri ai inceput rochita?
|
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| ,, ROCHITA ROZ marime 8-10 ani ,,
Ptr ca multe fete m-au rugat sa le explic rochita roz am sa pun niste explicatii aici sa vada cine doreste. Rochita este ptr fetita mea care are 8 ani dar e destul de inalta.FUSTITA POATE SA RAMANA ACEASI MARIME ZIC EU PTR 5,6,7,8 ANI.doar daca doriti ptr marime mai mica faceti partea alba a bustului mai scurta decat cea facuta de mine. Eu am ales acest model atat fustita cat si partea de sus ca sa poata fi purtata mai mult timp,,, la partea de sus daca faceti un model cu cateva randuri pe dos intre modele ,automat el cedeaza dupa cum il intinzi ,, deci poate fi purtat mai mult timp,, La maneca la fel ,,,ati vazut ca e mai larguta(iar jos i-am bagat snurulet.),,tocmai de aia sa poata ceda usor dupa dorinte. Am sa va pun cateva poze iar daca nu intelegeti ceva ma mai intrebati.
|
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Superba rochita. Multumim foarte mult pentru toate explicatiile si pentru rabdare. |
|
Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| diana_mm27 wrote:Superba rochita. Multumim foarte mult pentru toate explicatiile si pentru rabdare. Cu drag , oricand !! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/15/2011 Mesaje: 224
| Superba rochita! Ai maini de aur |
|
Inregistrat: 2/12/2013 Mesaje: 10
| Superba e putin zis, desi sunt noua in acest forum am cateva zile de cand tot caut in operele voastre de arta o rochite pt un bebe mic de 6 - 9 luni. O sa am o viitoare verisoara si m-am gandit sa ii fac o rochita, iar asta e perfecta si nu pare prea grea si mai ales ca este explicata super.Sper sa pot. Doar un lucru. M-ati putea orienta cam pe cate ochiuri sa o fac pt 6-9 luni.Mersii din suflet. |
|
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 1345
| Gabita.mii de si multumiri. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Gabitza, multumim pentru explicatii! Rochita e superba si tu esti o draguta pt ca ti-ai facut timp sa ne dai toate explicatiile cu atatea detalii! |
|
|