Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Acum,daca ti l-am dat,sper totusi sa ramai printre noi. |
|

Inregistrat: 3/9/2010 Mesaje: 3455
| [quote=Irinuta]Rochita si palaria facute saptamana trecuta pentru Irina. Superbe si rochita si palariuta dar mai ales fetita .Sa-ti traiasca si sa-ti bucure sufletul. |
|
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Am sa raman cu siguranta, ca-mi sunteti dragi, dar nu voi ajunge prea curand la nivelul vostru (inca sunt "nou nascut"). Croseta a fost o provocare pentru mine. Nu mi-a aratat nimeni niciodata cum sa fac. Tot ce stiu, stiu de pe net, iar la scheme ma uit ca pisica la calendar, dar imi folosesc fara rezerve imaginatia. Andrelele insa, mi-s dragi de cand eram mica, dar cu toate astea nu stiu cum se numesc anumite tehnici si nici nu cred ca e atat de important. Conteaza ce ramane in urma lor. Abia astept sa incerc ceva de acolo pentru printesa noastra. Pana atunci insa, am de terminat doua vestute din astea care se poarta acum (una crem si una roz-plamaniu), incheiate doar in cativa nasturasi. Cand le termin, am sa pun poze cu ele.
|
|
| Katrina multumesc! Daca ai cumva vreun fecior potrivit pentru ea... Nu se stie niciodata ce se poate intampla peste cativa ani. |
|

| Irinuta ,baietelul meu are 9 ani.Cred ca e cam mare dar se poarta diferentele mari. |
|
| Irina va implini 1 an in 4 iunie. 8 ani nu e chiar atat de mult. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Irinuta wrote:Irina va implini 1 an in 4 iunie. 8 ani nu e chiar atat de mult. Stai linistita ca eu am doi feciori si nu stam nici departe |
|

| acest sarafan l-am postat in cadrul concursului cu torsade dar m-am gandit ca e bine sa-l pun si aici Katrina attached the following image(s):

|
|
| Carla, sa-ti traiasca feciorii! Cine stie ... ??? |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| KATRINA superb sarafanul, |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2009 Mesaje: 153
| superbe fetelor felicitari |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/12/2009 Mesaje: 153
| Katrina wrote:acest sarafan l-am postat in cadrul concursului cu torsade dar m-am gandit ca e bine sa-l pun si aici ...poti sa imi explici si mie cum ai facut modelul ala grofat de sus te rog ,mersi mult |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Katrina wrote:acest sarafan l-am postat in cadrul concursului cu torsade dar m-am gandit ca e bine sa-l pun si aici Katrina |
|

| FYORELLA wrote:...poti sa imi explici si mie cum ai facut modelul ala grofat de sus te rog ,mersi mult FYORELLA ,acest model l-am explicat la concursul cu nr. 10 la pag 17.Te rog intra acolo si vezi si sa nu te superi ca nu am explicat si aici ,dar eu ma cam pierd in explicatii si acum timpul meu liber e cam putin.Daca te incurci undeva spune-mi si rezolvam. o sa incerc sa verific zilnic postarile noi |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/19/2007 Mesaje: 42
| MELI imi pare asa rau,acum am vazut mesajul,au trecut ceva luni...nu stiu daca iti mai trebuie explicatii. cum am facut rochitele in 2007 ,nu am modelul exact,eu fac modelele dupa reviste,ma refer la modelul frunzulite,gaurele,floricele.partea de sus o iau din reviste de la puloverase,apoi in jos inventez eu,cresc si fac rochita. daca iti mai trebuie spune-mi sa caut prin reviste modelele de frunzulite. |
|
|