Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/8/2007 Mesaje: 1640
| Diana_mm, am admirat fustitele frumoase lucrate de tine!
Imi place cum ai adaptat modelul de la fustita cu inimioare, iese mult mai frumos asa, chiar de vei avea de cusut putin mai mult pentru a o termina.
Am impletit si eu modelul acesta gasit pe liveinternet, doar ca nu am vrut sa fie asa creata. O sa revin cu poze mai tarziu. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/1/2009 Mesaje: 449
| Multumesc mult, Valentina. Oliv, fustita cea cu volanase am facut-o pentru fetita cea mica, luna viitoare implineste 2 ani. Am scris un pic mai sus detaliile la ea. Modelul este si el scris pe o pagina mai in fata, dar il caut si il pun din nou. Am gasit modelul pe youtube, uite aici link-ul. Daca vrei am sa il si scriu, o sa-l copiez exact din carticica, fiindca nu prea stiu sa explic. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 2/27/2012 Mesaje: 38
| diana_mm27 wrote:Multumesc mult, Valentina. Oliv, fustita cea cu volanase am facut-o pentru fetita cea mica, luna viitoare implineste 2 ani. Am scris un pic mai sus detaliile la ea. Modelul este si el scris pe o pagina mai in fata, dar il caut si il pun din nou. Am gasit modelul pe youtube, uite aici link-ul. Daca vrei am sa il si scriu, o sa-l copiez exact din carticica, fiindca nu prea stiu sa explic. diana, ti-as ramane indatorata daca mi-ai putea da si mie modelul. acum lucrez la o rochitica pt 4 ani si, dupa, as vrea sa fac si fustita. daca iese ceva, o sa va arat. promit. poooooooop dulce |
|

| Oliv, nu stiu pe unde am pus carticica. O caut cand se trezeste micuta si iti scriu. Iti trimit link-ul de la model, este super simplu, daca e ceva si nu intelegi, poti sa ma intrebi oricand. Sunt pe aici mai tot timpul.
http://www.youtube.com/watch?v=HuBMcXc6ja0 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| diana_mm27 wrote:Oliv, nu stiu pe unde am pus carticica. O caut cand se trezeste micuta si iti scriu. Iti trimit link-ul de la model, este super simplu, daca e ceva si nu intelegi, poti sa ma intrebi oricand. Sunte pe aici mai tot timpul. http://www.youtube.com/watch?v=HuBMcXc6ja0 Diana foarte util link-ul pus. Multumesc din suflet , si eu cautam de mult modelul insa nu prea stiu cum ii spune (tehnic). Abia astept sa fac si eu prima bluzita sau fustita cu acest model la fete. Spor fetelor la ceea ce aveti inceput.
|
|

| N-ai pentru ce, Mami_de_gemeni, oricand ai nevoie. Este foarte usor de lucrat si destul de frumos. Am mai gasit unul pe youtube, foarte usor de facut si foarte dragut, am pus link-ul la topicul pentru concurs. |
|

Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Va arat si eu doua rochite lucrate pt fetita mea. Pentru sarafanul mov m-am inspirat de aici, de pe forum (multumesc, madanutza)si este lucrata cu Red Heart Niki. A doua este de vara, bumbac, lucrata cu Red Heart Soft Cotton. green_eyes_11 attached the following image(s):

|
|

| Si pentru ca nu exista topic de fuste, pun aici si cea mai recenta lucrare, o fustita pt fata mea. E lucrata cu alize lana gold si e modelul acela care se invarte muuult, asa cum le place fetitelor. green_eyes_11 attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| green eyes sunt tare dragalase sa le poarte sanatoasa papusica ta |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| green_eyes_11
super si rochitele si fustita |
|

| Foarte dragute si fustita si rochitele, Green_eyes_11. |
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| green_eyes_11 superb tot ce ai lucrat, si jacheta raglan, felicitari!!!! |
|

| Multumesc, fetelor M-au ajutat mult si toate sfaturile voastre de pe forum, tare m-am bucurat cand v-am gasit |
|

Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| green eyes,lucrezi foarte frumos. |
|

Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| diana_mm27 am inceput si eu fustita ta cea cu rosu si alb parca . cea cu volanase,. sper sa reusesc sa pun si poze modelul de la pag 47 |
|
|